Dodaj do ulubionych

Chelminianka - Piast

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.06, 09:43
Promien-Drweca 2:3! wiec kazdy jest do ogrania,remis Chelminianki tydzien
wczesniej byl dobrym wynikiem.Dzis spotkanie z Piastem przeciwnik
niewygodny,nieobliczalny musimy sie zrewanzowac za porazke 0:3
jesienia.Typuje 2:0 dla Chelminianki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rangiz Re: Chelminianka - Piast IP: 81.* / 81.210.32.* 03.05.06, 12:07
      Przegralismy jesienia 1-3.Dzis bedzie ciezko.Chelminianka oslabiona,za kartki
      nie graja Ernest i Szulc
      • Gość: okrim Re: Chelminianka - Piast IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.06, 12:45
        Rangiz:z wielkim szacunkiem ale jesienia 2.10.05 godz.15. bylo 3:0 dla
        Piasta.Pozdrawiam.
    • Gość: e. Re: Chelminianka - Piast IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 16:49
      Po pierwszej połowie 1:1, cch gra z przewagą jednego gracz ale itak wPiPe :D
      • Gość: Keyt Re: Chelminianka - Piast IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 17:54
        2 czerwone kartki dla przeciwnikow i wynik 1:1 smiesznie bylo
        • Gość: ja Re: Chelminianka - Piast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 19:20
          taki mamy atak ze tylko 1 gol ;(
          • Gość: kinuch Re: Chelminianka - Piast IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 20:21
            Bardzo słaby mecz.Nie potrafiliśmy strzelić bramek w sytuacjach sam na sam
            (conajmiej 4 okazje).Panowie bierzcie się do roboty bo coraz gorzej gracie.
    • Gość: Czejen Re: Chelminianka - Piast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:14
      Mecz slaby w wykonaniu chełmninianki mieli szczescie ze nie przegrali jednak
      Murawski ktory nie gral od poczatku byl w dobrej dyspozycji!!!.Przeciwnicy
      grali w 9 a mimo to nie byli gorsi.Ich kontry byly grozne.Dla mnie wystep Dorau
      byl smiesznie slaby.Dobrze gral natomiast Bary ale nic z tego nie wynikalo
      czasami mialem wrazenie ze kazdy chce strzelic gola.Gra zespolowa,kombinacyjna,
      bez pilki zawodzi.Zagrali podobnie jak wczoraj Polska z Litwą.No maly plusik
      dla strzelcy bramki C.Z.Mam nadzieje ze kolejny mecz przyniesie zwyciestwo bo
      posada dobrego trenera moze byc zagrozona.....
      • Gość: rock Re: Chelminianka - Piast IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 04.05.06, 01:12
        jak dla mnie to akurat nr 7 grał dobrze a słabo nr 10 tyle sytuacji do
        strzelenia i nic... ogólna lipa ... ale może będzie lepiej...
    • Gość: ajjjjjjjjj Re: Chelminianka - Piast IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 03.05.06, 22:37
      dzisiaj poprostu mieli pecha, mimo to nadal jestem z wami chłopaki raz jest
      lepiej raz gorzej, za nastepny mecz trzymam kciuki
    • Gość: kibic:) Re: Chelminianka - Piast IP: 81.* / 81.210.32.* 04.05.06, 15:57
      --------------------------------------------------------------------------------
      Zremisowali 1:1 co się z nimi dzieje?? Na boisku nie grało 2 zawodników z
      przeciwnej drużyny!! Mieli tyle pięknych akcji gdzie mogli strzelić ale
      speprzyli>.....:(:(:( Zobaczymy co będzie w sobote na wyjeżdzie:):) TRZYMAJMY
      KCIUKI ZA NASZYCH CHŁOPCÓW:d:d:d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka