Gość: Maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:00 Wszystkim Aniusiom i Annom z Chełmna najlepsze życzenia z okazji imienin, szczególnie Ani B i Ani M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maks Re: imieniny Anny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:25 WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...NAJ..Z OKAZJI IMIENIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra* Re: imieniny Anny IP: 81.* / 81.210.32.* 25.07.06, 22:38 A ja wszytkiego naj naj Mojej kOchanej AnJusi B..:) :*:*:* i dla Ani P:):P:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka :) Re: imieniny Anny IP: 85.219.223.* 25.07.06, 23:25 No no szczegolne zyczonka dla kochanych dziewczynek Anjusi B i Anjusi P :D Udanej zabawy dziewczynki :*:*:*:* Wszystkiego naj naj naj lepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amidala Re: imieniny Anny IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 26.07.06, 09:40 Aniusi Z. i Aniusi P. najlepsze życzonka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: imieniny Anny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 11:17 Najserdeczniejsze zyczonka dla mojej ukochanej Mamy :* Odpowiedz Link Zgłoś
cyganeczka80 Re: imieniny Anny 26.07.06, 16:43 Witam ja też Anna Wszystkim Aneczkom wszystkiego naj w dniu naszego święta A to mały prezencik dla Anek mających dziś imieninki Imię Anna po hebrajsku Hannah znaczy "łaska" lub "wdzięk" . Tłumaczone bywa również jako "pełna wdzięku". Jesteśmy osobami łączącymi łagodność i uczucie opiekuńczości ze zmysłem praktycznym. A także wrażliwymi ceniącymi spokój, zgodę i harmonię w swoim środowisku. Zwykle mocno stoimy na ziemi. Przemawia przez nas przktycyzm i zapobiegliwość. Służymy radą , pomocą i opieką swoim bliskim i to własnie im najwięcej czasu poświęcamy. Potrafimy postępować dyplomatycznie, choć gubi nas naiwne zachowanie. Bardzo cenimy sobie wygodne życie, wyszukane potrawy, ładne stroje i wytworne wnętrza. Lubimy nastrojową muzykę, poezję i piękne krajobrazy. Potrafimy zachować optymizm i równowagę ducha bez względu na trudności. Znane Anny Anna Chodakowska Anna Dymna Anna Milewska Anna Nehrebecka Anna Seniuk Anna German Anna Jantar Anna Maria Jopek Odpowiedz Link Zgłoś