Dodaj do ulubionych

Przyjecie weselne

IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 23.08.06, 12:26
W przyszłym roku zamierzam wyjsc za maz, chcialabym aby moj slub i przyjecie
weselne nalezalo do niepowtarzalnych. Prosze wszystkich, ktorzy maja to juz
za soba o podzielenie sie ze mna swoimi opiniami. W ktorym kosciele najlepiej
wziac slub, w ktorym lokalu zorganizowac przyjecie. Pod uwage chce wziac
polozenie lokalu, atrakcyjnosc menu, cene za taka usluge, fachowosc i
kompetencje obslugi.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:32
      Witam

również ciekawa jestem, gdzie najlepiej zorganizować weselicho, ale szczególnie
      ciekawi mnie impreza w Centrum Wymiany Młodzieży w Chełmnie, proszę o opinię
      osób, które wyprawiały tam imprezę.
      Dzięki
      • Gość: DS Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 17:05
        no ja powiem ze nie bralem slubu bo po co :P

ale bylem na siostry slubie i to bylo tak lato piekna pogoda dorozka, fara,
        centrum wymiany mlodziezy. wesele wypasione polecam takie cos nic innego.
      • Gość: Gosc Re: Przyjecie weselne IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 23.08.06, 19:15
        Bylem na weselu w Centrum, cos okropnego, wystroj sali kompletne dno, meni Boze
        pozal sie, gdybym nie mial ze soba kanapek to doslownie zdechbym z glodu,
        wszedzie brud i smrod,a zarzadzający tym lokalem, to dyletant - jego interesuje
        tylko i kasy sciagnie z zamawiajacego przyjecie, na dodatek do ostatecznego
        rachunku dolicza dziwne kwoty, to za prad, to za wode, to za jakies stluczki -
        nikomu nie polecam - chyba ze tego goscia z tamtad wywala , bo on robi
        antyreklame temu osrodkowi.
    • Gość: alfa Re: Przyjecie weselne IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 23.08.06, 19:10
      żarcie nad starogrodzkim jest mocno przeterminowane. lepsze jest w relaksie.
      pozdro
    • Gość: męzatka Re: Przyjecie weselne IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 23.08.06, 19:50
      byłam na weselu u swojej siostry w lipcu miała w Relaksie Jedzenie Super OBSŁUga
      TEZ super oraz wspaniała pani kierownik Boruszewska polecam ten lokal ja tez
      miałam tam wesele kilkanascie lat temu POLECAM
      • lunior1 Re: Przyjecie weselne 23.08.06, 20:12
        Relaks to już przeżytek ten lokal istnieje już 50 lat i jest staroświecki.Ja
        proponuje salę w Papowie Biskupim.Ta sala jest ładna z parkietem na podłodze
        ładnie przystrojona i zabawa tam na weselu to bardzo fajna przyjemność.Tyle że
        trzeba mieć swoją kucharkę:(.
        • Gość: ona Re: Przyjecie weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:01
          40 lat
    • Gość: męzatka Re: Przyjecie weselne IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 23.08.06, 20:17
      weś przestań z weselem w Papowie wiocha jak cholera co w miescie to w miescie
      • Gość: ja Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:11
        slub wez w farze a lokal to nie wiem a jeszcze jedno aby wesele bylo udane to
        najwazniejszaz jest orkiestra zespol "DIAMENT" cudo
        • Gość: męzatka Re: Przyjecie weselne IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 23.08.06, 21:24
          Slub w Palotynach tez jest piekny a orkiestra polecam Tomka i Sylwka czyli
          Bingo bardzo ale to bardzo fajnie grali i wesele sie udało
          • lunior1 Re: Przyjecie weselne 24.08.06, 12:55
            Ok.Papowo to wiocha zabita deskami ale sale mają ładną.Oprócz Papowa polecam
            jeszcze sale na starogrodzkim.Piękny przyjęcie,piękna sala,a w oddali piękne
            jezioro.POLECAM.
            • Gość: Gosc Re: Przyjecie weselne IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 24.08.06, 14:44
              a czy Ty tam byles - czy tylko tak pleciesz ?
              • Gość: papowicz Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 04:18
                ja tam byłem. Nie polecam.
            • Gość: Dorota Re: Przyjecie weselne IP: *.netia.com.pl 03.10.06, 10:55
              Najlepiej w rusałce :)
      • Gość: JA Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 22:57
        wiocha jest w tych czasach modna , ale takie psudo paniusie chyba nie wiedzą bo
        zajęte są tylko swoim tyłkiem!!
    • Gość: ajjjjjj Re: Przyjecie weselne IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 24.08.06, 13:30
      podobno u rezmera ginie żarcie, znam parę przypadków gdzie własnie na przyjęciu
      czy weselu kobiety obsługujące uroczystość poprostu chowały sobie jedzenie
      jeszcze w trakcie przyjęcia
      nad jeziorem był ostatnio mój brat na weselu u kumpeli i był bardzo zadowolony
      i sobie chwalił przyjęcia al nie wiem jak wygl.ądaly rachunki itd bo możee
      młoda para inaczej się zapatrywała na to wszystko wadomo inaczej goście
      i\naczej noworzeńcy

• Gość: ? Re: Przyjecie weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 23:54
        To jak: "podobno" ginie czy "znasz parę przypadków"???
        Jedno z drugim się wyklucza.
      • Gość: ? Re: Przyjecie weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 07:40
        Nie czepiam się. Napisałaś: "znam parę przypadków gdzie własnie na przyjęciu
        czy weselu kobiety obsługujace uroczystość poprostu chowaly sobie jedzenie
        jeszcze w trakcie przyjęcia". I udowodnij to teraz, albo poprostu odszczekaj to
        pomowienie.
    • Gość: gość Re: Przyjecie weselne IP: 81.210.32.* 24.08.06, 14:52
      Ja tam się bawiłem w REALAXIE :). Żarcie pierwsza klasa, obsługa też, cały czas
      krąży aby niczego nie zabrakło a przy tym nie jest namolna. Bawiłem się już na
      kilku weselach i na wsi i w dużych miastach w knajpach o dobrych renomach (i
      cenach) ale w RELAXIE najlepiej, nieskrępowany, najedzony i z ciężką głową dnia
      następnego :)
    • Gość: mężatka Re: Przyjecie weselne IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 24.08.06, 15:13
      popieram przedmówce w Relaksie jest naprawde super
    • Gość: zamężna Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 16:06
      W Relaksie bawiłam się kilka razy i nie tylko na weselach,przyjęcia komunijne i
      inne imprezy okolicznościowe i jest bardzo super.
      jedzenie bardzo dobre ,obsługa też.
      Zresztą co do jedzenia i muzyki to wszystko zależy co się zamówi,
      ale to co jest ze strony Relaksu to naprawdę jest na 6.
    • Gość: ajjjjjj Re: Przyjecie weselne IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 24.08.06, 17:34
      a z mojego doświadczenia polecam hotel przy kinie rondo
      • Gość: ... Re: Przyjecie weselne IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 24.08.06, 18:28
        A po co w ogóle wychodzić za mąż??
    • Gość: renia Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 22:04
      wynajmij konsultanta ślubnego - doradzi i zorganizuje
    • Gość: roman Re: Przyjecie weselne IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 25.08.06, 22:09
      fara i relax
      • Gość: ktosik Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 12:53
        moim zdaniem najlepszym miejscem do wyprawiania wesela jest Europejskie Centrum
        Wymiany Mlodziezy:) bardzo mila obsluga, pyszne jedzonko i piekny wystroj
        sali:)
        • Gość: kasia Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 20:41
          najlepsze wesela odbywaja sie w restauracji centrum, w europejskim centrum
          wymiany mlodziezy, kazdemu proponuje, jedzenie jest pyszne, wystroj sali
          przepiekny:) mila obsluga:) to co pisal przedmowca jest wcale nieprawda, chyba
          pomylily mu sie mijsca.
    • Gość: SZCZESLIWA Re: Przyjecie weselne IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 27.08.06, 10:29
      Polecam RELAKS BINGO i PALOTYNI
    • Gość: ajjjjjj Re: Przyjecie weselne IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.08.06, 00:53
      czepiasz sie chodzi o to że pare znajomych mi osób twierdzi że im jedzenie
      zginęło a napsałam podobno bo nie wiem czy te osoby nie wymyśliły tego abo
      wydawało się im ze było wiecej zarcia
      • Gość: ? Re: Przyjecie weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 07:48
        Nie czepiam się. Napisałaś: "znam parę przypadków gdzie własnie na przyjęciu
        jeszcze w trakcie przyjęcia". I udowodnij to teraz, albo poprostu odszczekaj to
        pomowienie.
        • Gość: AGA Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:33
          a był ktoś an weselu w Karczmie Chełmińskiej?
          • Gość: krzysztof Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:32
            europ.centrum wymiany mlodziezy-najlepsze miejce na wesele!!! jedzonko pyszne,
            obsluga bardzo mila, a z szefem mozna sie dogadac:) pozdrawiam i namawiam do
            organizowania wlasnie tam przyjec weselnych
          • Gość: jk Re: Karczma Chełminska!!!! IP: *.server.ntli.net 25.09.06, 18:12
            Mielismy wesele w Karczmie Chelminskiej i bardzo polecam!!
            Jedzenie wysmienite,atmosfera niepowtarzalna,a obsluga przemila!!! Cenowo tez
            moim zdaniem przystepnie(czyli normalnie).
    • Gość: do ? Re: Przyjecie weselne IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.08.06, 16:41
      przykro mi że sie nie rozumiemy
      kuzynka twierdzi że ja babki okradły z żarcia ale ja nie moge tego potwierdzić
      bo nie wiem czy sobie tego nie wymyśliła (dlatego napisałam podobno) bo kto wie
      ale widze że nie możesz tego zrozumiec wiec to już twój problem
      a odszczekiwac nic nie bede bo psem nie jestem
      • Gość: ? Re: Przyjecie weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 08:29
        Nie ściemniaj, napiasałaś: "znam parę przypadków gdzie własnie na przyjęciu
        jeszcze w trakcie przyjęcia".
    • Gość: mężatki Re: Przyjecie weselne IP: 80.51.54.* 28.08.06, 20:32
      kobieto!!!! Zastanow sie jeszcze!!! Nie wychodz za maz co ty chcesz zrobic :)
      • Gość: Shavo Re: Przyjecie weselne IP: 81.210.32.* 29.08.06, 00:06
        Lol chyba jedyny wątek gdzie nikt nikogo nie wyzywa ! graty !
    • Gość: doswiadczona Re: Przyjecie weselne IP: 80.51.54.* 29.08.06, 15:40
      Tylko nie Centrum Wymiany!!!!!! Tam kradną jedzenie!!!Żałuję że tam wyprawiłam
      wesele córce.Dziś wybrałabym zdecydowanie RELAX
      • Gość: ??? Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:36
        wcale nie prawda!! nie ginie jedzenie!! ludzie nie sluchajcie przedmowczyni!!
        to sa brednie!!
      • Gość: && Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 20:01
        do doswiadczonej: jezeli uwazasz, ze to co wypisalas to prawda, to moze
        przedstawilabys sie?
    • Gość: ha ha ha Re: Przyjecie weselne IP: 80.51.54.* 29.08.06, 16:43
      .. was pies
    • Gość: Ania i Paweł Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 16:05
      Jako sobotni "młodzi", chcemy podzielić się opinią na temat lokalu, w którym
      mieliśmy zaszczyt mieć wesele,czyli restauracji w Europejskim Centrum Wymiany
      Młodzieży w Chełmnie nad jez. Starogrodzkim... każdy ma prawo pisać co chce,my
      piszemy nasze szczere spostrzeżenia. Wszystko co było ustalone w rozmowie
      wstępnej (przed podpisaniem umowy) zgadzało się. Jedzenie było pyszne,a
      najważniejsze, że było tego dużo,śmiało możemy powiedzieć,że zostało po weselu
      i poprawinach conajmniej na drugie wesele! obsługa bardzo sympatyczna,sprawnie
      i dokładnie. polecamy "szwecki stół" z ciastem,kawą i herbatą - super pomysł!
      No i ta możliwość wyjścia na taras,spokój i cisza na zewnątrz,po prostu
      idealnie. mógłbym dużo pisać,kto był ten wie jak było. jeśli są jakieś pytania
      co do wesela w tym miejscu,to proszę zjechać nad jezioro,jest tam kontakt do
      nas,możemy podzielić się opinią. Pozdrawiamy!
      • Gość: Szum Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:00
        ..... no i impreza była "w deche", że ho ho ho. Wesele było zaje..ste. "Wybach"
        jak cholera. Pozdro. Szumy

• Gość: mężatka Re: Przyjecie weselne IP: 81.210.32.* 27.09.06, 22:32
          polecam Karczmę Chełmińską!! w dobrym stylu,miła atmosfera,przytulnie,
    • Gość: ona Re: Przyjecie weselne IP: *.tvk.torun.pl 28.09.06, 14:09
      Miałam wesele w Centrum Wymiany i NIE polecam tego miejsca. Sala owszem, ładna,
      otoczenie super, obsługa też, natomiast jeśli chodzi o menu, to połowy tego, co
      było ustalone nie było, a reszta się w niewiadomy sposób "ulotniła", goście nie
      zjedli a na poprawiny prawie zabrakło... I jeszcze komentarz pani z obsługi, że
      po każdym weselu jej rodzina ma jedzenia na tydzień!!! Zdecydowanie nie
      polecam!!!
      • Gość: młodzi Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:07
        jedzenia starczylo na wesele,poprawiny i do domu zabralismy tyle,ze nie mozemy
        tego zjesc do dzis,wiec nie wiem,o co chodzi!? z MENU bylo wszystko,polecam
        golonke,zeberka w kapuscie,pstraga w plomieniach,rybe po grecku,no i
        oczywiscie - Strogonowa!! nie wiem,dlaczego czasami robi sie ludziom pod gorke
        wypisujac brednie? szczere opinie powinny byc.
        • Gość: doswiadczona Re: Przyjecie weselne IP: 80.51.54.* 02.10.06, 15:58
          tak zachwalane menu-owszem to wszystko bylo - ale w b malych ilosciach- na
          pokaz. Strogonowa to podaja w czasie tanca i tylko tym co siedzą przy stole.A
          reszta gosci dowiaduje się, że był Strogonow!!! Jedzenia po poprawinach
          zostało mi tyle że musiałam dokupić bo nie miałam czym poczęstować sąsiadów po
          weselu. Proszę nie zarzucać mi kłamstwa
      • Gość: gosc Re: Przyjecie weselne IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.06, 23:54
        Niewiem po co ludzie wypisuja takie wierutne kłamstwa na temat pestauracji Centrum wymiany Młodzieży, miałam okazje byc tam na kilku imprezach i niestety musze was zaskoczyć że zarówno na weselach jak i na imprezach jedzenia jest pełno ze nie ma gdzie na stolach układac i jest bardzo smaczne. Ale wiadomo nie wszystkich sie zadowoli jak ktoś tanczyc nie umie to mu parkirt przeszkadz sa ludzie i taborety.Nie slyszalam jeszczezeby ktos ukradl jedzenie albo zeby ktoreas z pan z obslugi sie chwalila ze ma po imprezie jedzenia na tydzien, pozatym jestbardzo czysto przeciwienstwie do relaxu gdzie panie z obslugi na sale jadalna wiezdzaja z wozkiem na ktorym stoi miska na odpadki i laduja je przy gościach mysle ze jest to bardzo nie apetyczne panie kelnerki z relaxu maja kminy jak by przychodzily do pracy za kare. Obsluga w Centrum Wymiany Młodzieży jest bardzo miła profesjonalna i co jest chyba wazne czysta.
        • Gość: ja Re: Przyjecie weselne IP: *.tvk.torun.pl 04.10.06, 21:02
          No tak, jak ktoś przychodzi na wesele jako gość, nie może wiedzieć nic, widzi
          tylko to, co widzą goście. Powie gospodarz Tobie, że jedzenia brakuje i trzeba
          szybko gdzieś sszukać sklepu?! Nie, gość widzi to co na stole, no i tak powinno
          być. Ale pytanie jest o organizację, więc, jako gość, nie masz wiarygodnych
          danych by na nie odpowiedzieć, prawda?
          • Gość: gosć Re: Przyjecie weselne IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.06, 21:57
            Gdzie wyprawic przyjęcie weselne? takie jest pytanie osoby zakładajacej na tej stronie temat.Wypowiadają sie tu goscie przyjęć i imprez weselnych twoim rozumowaniem to to co piszą to nie sa wiarygodne informacje?
            A przychodzac na wesele jako gość to wierz mi wiesz i widzisz bardzo dużo , bo nigdy mi sie nie zdarzyło żeby wlasciciel restauracji powiedział ze jedzenia bedzie brakowało i szybko trzeba szukać gdzieś sklepu.
            Wiec przestań wypisywać głupoty i doszukiwać sie sytuacji których w restauracji Centrum Wymiany Młodzieży nie ma miejsca.
    • Gość: mip Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:20
      Mialam miec wesele w Centrum Wymiany.. ale odstapilam od podpisania umowy, bo facet jest ciezki w negocjajcach, prawie za wszystko chce obciazac mlodych, jego osoba chamska, wulgarna mnie odstraszyla skutecznie. Bylam tam na paru imprezkach i musze przyznac, ze jedzenie robid dobre, ale malo. Wystroj jest tandeciarski.
      Relax, przypomina dawne czasy, pod wzgledem wystroju mi nie odpowiada, ale jedzenie maja znakomite, wiec warto wziac pod uwage.
      W Centralce bylam na dwoch weselach i za kazdym razem bylo wzorowo. Zadnych kretactw, jedzenie bardzo dobre, obsluga mila i sprawna :)
      A sama robilam na Podgornej i bylo lepiej niz bardzo dobrze. Piekna sala, duzy taras, ja akurat mialam swoje kucharki, wiec o jedzeniu nie pisze.
    • Gość: mol Re: Przyjecie weselne IP: 80.51.54.* 29.09.06, 20:26
      To najpikniejsyz dyie} w zciu. Powinien bz wzjtkowz. Podkređlonz nutk
      tajemnicyođci. Jeđli organiyuj pryzjcie Twoi rodyice ydaj si na nich nie
      wtracaj si . Wzbior dla Ciebie wsyzstko co najlepsye a tz bdyiesy miaa
      niespodyian
    • Gość: a Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:19
      scx
      • Gość: aga Re: Przyjecie weselne IP: *.chello.pl 01.10.06, 15:55
        najlepsze wesela sa w europejskim centrum wymiany młodzieży i lepszej
        restauracji w chelmnie nie ma, to c pisza przedmówcy o jedzeniu to nie prawa
        poprostu tego przejesć się nie da, wystruj jest przepiękny a panie z obsługi są
        przemiłe i robota im idzie bardzo sprawnie ogólnie mają njabogatszr menu w
        chełmnie, a panie z obsługi napewno nie kradną jedzenia to juz jest przesada co
        ta osoba pisze naprawde mozecie tsm wyprawiać każda impreze nie bedziecie
        załować pozdrawiam
        • hippocamp Re: Przyjecie weselne 02.10.06, 17:02
          Niestety, potwierdzam wszystkie negatywne opinie o tym miejscu. W zeszłym roku
          byłem tam na weselu mojej siostry. Wystrój sali, który nam zaproponowano -
          żenada, zrobilismy własny. Menu początkowo wyglądało całkiem nieźle,
          zaproponowano nam ciasta od Sowy z Bydgoszczy, w tym torty, jeże, a dzień przed
          imprezą pan powiedział, że Sowa się "zepsuł" i zamówili ciasta z innej
          cukierni. Na przyjeciu okazało się, że nie ma kilku ujętych wcześniej w menu
          ciast, w tym np. jeży, po wszystkim pan oświadczył, że przecież gości było o 5
          mniej niż zaplanowano i on sam ograniczył zamówienie... To trochę niepoważne,
          prawda? Na stole królowały półmiski szynki w galarecie, zajmujące dużo miejsca,
          ładnie przystrojone, niezbyt jednak smaczne - fakt, tego zostało dużo, wręcz
          zmarnowało się. Mięs, bigosu, strogonowa na weselu było sporo, na poprawinach
          prawie nic, a strogonowa po prostu nic. I nie dlatego, że żarłoczni goście
          zjedli, bo mało osób zgłosiło chęć na tę potrawę. Po prostu "wyparowała". Jako
          rodzina panny młodej zrobiliśmy duży błąd - trzeba zażądać klucza od tylnych
          drzwi i przed imprezą i po niej iść wszystko przygotowane obejrzeć i spisać. I
          wtedy jest szansa na udane wesele. Nie piszę tego z zawiści, tylko na
          przestrogę. Życzę udanej imprezy!
    • Gość: mimi Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:05
      Byłam u kolezanki na weselu w Chełmży w restauracji i hotelu IMPERIUM, poprostu
      cudowny wystrój i całkiem przyzwoite ceny-POLECAM.
      • Gość: gość Re: Przyjecie weselne IP: 83.2.10.* 05.10.06, 19:19
    • Gość: gość Re: Przyjecie weselne IP: 83.2.10.* 05.10.06, 19:20
      Polecam Kregielnie, smaczne jedzenie, ładny wystrój.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka