Dodaj do ulubionych

Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głosujcie

• Gość: evil Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 80.51.54.* 26.09.06, 16:56
      no to mamy 1628 :)
      • Gość: Kasisko Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 81.210.32.* 26.09.06, 20:48
        Jest teraz 1639 głosów. Co to za kod wprowadzili? Czemu to służy??????
    • Gość: evilo Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 80.51.54.* 27.09.06, 12:22
      ziomki głosujemy
      • Gość: Kasisko Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 81.210.32.* 27.09.06, 14:00
        1651 głosów. Dalej dalej! Widziałam ulotki w przedszkolach, na placu zabaw....
        Ukłony dla pomysłodawcy! Może ktoś z Czasu Chełmna dałby jakiś apel do
        mieszkańców....
        • Gość: Przeciwnik spamu Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 14:08
          ....redaktor Czasu Chełmna??? ...apel do mieszkańców???? Czy ty nie chodzisz do
          szkoły specjalnej z porażeniem mózgowym ??? To co robicie jest chore !!! Tu
          trzeba dobrego gospodarza na Placu zabaw , i częstszych patroli PIESZYCH naszej
          Policji i Municypialnej. Te głosy to spamerstwo , a ta wiocha Chałmża jest
          lepsza od Chełmna!! Apel do mieszkańców - dobre.
          • Gość: M. Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 17:17
            Dobra wypowiedź! A jakże prawdziwa! Tak trzymać:)
          • Gość: Kasisko Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 81.210.32.* 27.09.06, 19:24
            Twoja wypowiedż mój drogi jest chora i Ty chyba masz porażenie mózgowe i byc
            może chodzisz do szkoły specjalnej. Miło Ci? Przeciwnik spamu... Też mi
            wypoiwedź. Na poziomie. Powiedział co wiedział i generalnie wyszło dno...
            Pogratulować inteligencji. Nie chcesz - nie głosuj. Ale nie obrażaj. Jeśli tak
            żyjesz to jestem pewna - żyjesz w samotności. Albo masz fałszywych przyjaciół
            • Gość: Przeciwnik spamu. Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:34
              Inteligencja p.Kasisko to nie tylko mądrość wypowiedzi , ale także umiejętność
              czytania ze zrozumieniem tekstu !!! Chodzi mi o apel redaktora Czasu do
              mieszkańców !!! To jest chore...A co ty z tą samotnością??? To z tobą coś nie
              tak ; masz w tym wątku chyba ponad połowę postów. Żal mi ciebie . Jesteś taka
              samotna... Nie oszukuj się , czas odejść od klawiatury , przestać spamować ,
              przeczytać książkę , to nie boli !!!!
              • Gość: Kasisko Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:56
                Właśnie chyba Ty masz problem ze zrozumieniem tekstu. W którym wątku wypowiadał
                się jakiś redaktor z Czasu? To chyba ja pisałam, że mógłby ktoś napisać na
                łamach gazety... Poza tym nie martw sie o mnie. Jakos znajduje czas na
                wszystko - kino, teatr, książki i dom... Zasiadam do klawiatury często właśnie
                ze względu na ten wątek. I nie obrażam ludzi w przeciwniństiwe do Ciebie. A
                jeśli chodzi o inteligencję to jeśli wiesz co to jest spam to co to za
                porównanie do tej akcji? Oj, oj.... Ale jak sie bedzie chciało wysłać dzieci,
                żeby sie pobawiły to będziesz miał problem. Ale sądzę po wypoiwedzi to jeszcze
                daleko przed Tobą. Mimo wszytsko pozdrawiam!
                • Gość: Przeciwnik spamu Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:05
                  Nie będę juz z Tobą dyskutował na ten temat. Jesteś jakaś nawiedzona! Wyraziłem
                  tylko swoją opinię, jak każdy; a co do rzekomej obrazy, otwórz sobie inne wątki
                  i tym wulgarnym zwracaj uwagę. Owszem, nie mam dzieci, chociaż temat nie jest
                  mi obcy... Po prostu nie wierzę, że Plac Zabaw będzie przyjazny dziecku, skoro
                  sami pijacy i podyskotekowa młodzież tam rządzi... Nie podniecaj się już tak
                  moją skromną osobą i wracaj do swojej akcji, może uniesie Cię jeszcze wyżej niż
                  jesteś... Kino, teatr, książki... hmmm, jakoś nie bardzo w to wierzę. Pomyliłem
                  sie co do porażenia, przepraszam, ale być może masz jakiś inny zespół
                  nadpobudliwości??? Pozdrawiam:)
                  • Gość: Kasisko Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 08:41
                    Witaj Przeciwniku spamu! To już inna rozmowa z Tobą... Wybacz, ale chyba nikt
                    nie lubi jak się bezpodstawnie go krytykuje. Ja też nie. A ta akcja jest...
                    bardzo fajna! Dlaczego z niej nie skorzystać? Masz rację, że samo wygranie
                    konkursu i wybudowanie placu zabaw to dopiero początek. Niestety raczej nie
                    mamy wpływu na to kto tam przesiaduje w nocy... Mimo wszytsko warto spróbować.
                    A że inne miasta mają lepsze notowania? Zawsze jest ktoś lepszy.
                    PS. "Zanim w usta wpuścisz słowa-wypowiedz je w głowie. A po drugie nie mniej
                    ważne zawsze dobrze przemyśl sobie-co by było gdy to samo inny ktoś powiedział
                    Tobie." Pozdrawiam Cię
                  • Gość: mj Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:53
                    Właściwie to masz rację, przecież to nie ma sensu. Na pewno się nie uda. Wogóle
                    całe życie jest bez sensu. Po co brać się za cokolwiek i tak nie mamy szans.
                    Życie jest do bani (podać sznurek?)
                    Wielki szacunek dla inicjatorki pomysłu i tych co przyłączyli się do akcji.
                    Gdyby przeciwnicy akcji zamiast marnować czas na pisanie słów krytyki
                    zagłosowali, szanse byłyby dużo większe.
                    Miło wiedzieć, że w naszym mieście są ludzie, którzy nie czekają na mannę z
                    nieba tylko biorą sprawy w swoje ręce.
                    Ja będę walczył do końca:)
    • Gość: ziom Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 80.51.54.* 27.09.06, 16:22
      GŁOSUJEMY
    • Gość: kASISKO Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 81.210.32.* 27.09.06, 19:28
      Mamy 1710 głosów. Chełmża 3912. Żychlin 2705. No bierzmy sie do roboty!
    • Gość: ola Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 80.51.54.* 27.09.06, 21:39
      fajna akcja
    • Gość: Monika Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 81.210.32.* 29.09.06, 10:09
      trzymam kciuki ze sie uda ja juz swoj glos oddalam
    • Gość: ??? Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 80.51.54.* 29.09.06, 19:53
      ile mamy juz głosów?
    • Gość: kASISKO Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 81.210.32.* 29.09.06, 22:06
      Dziś mamy 1806 głosów (godz. 22.05). Chełmża niestety już 4719 i Żychlin 3071.
      Ludzie - namawiajcie znajomych !!!
    • Gość: niiiiiii Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 80.51.54.* 30.09.06, 11:14
      dziwne troche ze taka obe chełmża ma tyle głosów
      jakis przekręt?????
      my 1816
    • Gość: Kasisko Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 81.210.32.* 30.09.06, 14:50
      Mamy 1854 głosy. Chełmża - 4893.... Może i dziwne a może bardziej
      zorganizowani??? Żychlin - 3158... Dalej, dalej!
      • Gość: K Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 22:36
        GŁOSUJMY!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: jjj Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 80.51.54.* 01.10.06, 01:53
      jyjj
    • Gość: Kasisko Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 81.210.32.* 01.10.06, 16:22
      1885... mało, mało
    • Gość: Kasisko Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:50
      Chełmno - 1920. Chełmża - 5416 !!?????
      • Gość: Sth Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 80.51.54.* 02.10.06, 15:48
        Kurde ludzie.. pieprzyć głupoty na forum to każdy potrafi.. pisac o jakiś
        bzdurach albo bluzgać każdego do koła, ale jak trzeba tylko raz dziennie wpisać
        swojego maila na stronie to już za cięzko zeby w zamian dostać nowy Plac zabaw.
        Dzieciaki kurcze no... macie czas na pisanie tych wszystkich beznadziejnych
        watków a nie możecie zajać się głosowaniem? Za trudne to dla Was?
    • Gość: evil Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 80.51.54.* 02.10.06, 18:13
      głosujmy
      na którym miejscu jestesmy???????
    • Gość: dfgdfgdf Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.netia.com.pl 03.10.06, 10:29
      dfgdfgdfg
    • Gość: Kasisko Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:42
      Sth - popieram w 100%. Twoja wypowiedź to cel w 10. Zamiast narzekać i biadolić
      na forum co to będzie, a po co nam ten plac zabaw, a kto to będzie pilnował, a
      zniszczą to oddajcie swój głos!!!! Mamy dopiero 1991 głosów.... :( Zmarnujemy
      szansę... A szkoda
    • Gość: Kasisko Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:02
      2042... mało, mało
    • Gość: Mamuśka Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:58
      2066....Ej, ludzie. Głosować!
    • Gość: evil Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 83.2.9.* 04.10.06, 20:03
      nie spimy -głosujemy
    • Gość: Kasisko Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 08:24
      Nie wiem czy wiecie, ale Chełmża ma 6660... !!!!! Jak Oni to robią? W czym są
      lepsi od nas??? Chełmnianie do klawiatur!! Przecież jak my chcemy to dajemy
      radę !! Dlaczego tym razem ma byc inaczej??
    • Gość: Danonek Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:31
      Witajcie chełmniacy. Trochę słabo się staracie. 2114 głosów? Tylko na tyle Was
      stać?
    • Gość: Dzieciaczek Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 15:25
      Głosujcie na nasz plac zabaw!!!
    • Gość: Kasisko Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 15:37
      2169....Maaaaałooooooo
    • Gość: xyz Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 83.2.10.* 07.10.06, 22:09
      ludzie głosujcie
      • Gość: Kasisko Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 81.210.32.* 08.10.06, 10:54
        Chełmno - 2229, Chełmża - 7727
    • Gość: Nadzieja Re: Akcja Danonków....lepszy plac zabaw..!!! głos IP: 81.210.32.* 08.10.06, 19:02
      Czy głosy już oddane? Moje 4 głosy juz oddane !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka