Gość: xp IP: 80.51.54.* 31.08.06, 18:54 opowiadajcie jakie znacie naj smieszniejsze dowcipy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: delf Re: dowcipy IP: 81.210.32.* 31.08.06, 20:12 Przychodzi Pinokio do Dżeppetto: - Zakochałem się w Pierro... - I co z tego? - Wywierć mi dziurkę, proszę... z tyłu... Pewien facet jechał samochodem i uderzył w samochód dwóch pedałów. Pedały wychodzą z samochodu i jeden z nich mówi do drugiego: -Genek dzwoń na policję. -Panowie zapłacę panom tysiąc złotych - proponuje facet. -Genek dzwoń na policję – nie ustępuje pedał. -No dobrze zapłacę panom dwa tysiące - podwyższa propozycję mężczyzna. -Genek dzwoń na policje. W końcu gość się zdenerwował i mówi: -To ch.. wam w dupę! Na co pedał: -Genek nie dzwoń, pan chce negocjować... Odpowiedz Link Zgłoś
arwene Re: dowcipy 31.08.06, 20:18 Facet złapał złotą rybkę, która obiecuje spełnić jego trzy życzenia. Więc gość zabiera ją do domu i kładzie na stole. wokół siada cała rodzina i trwa narada. W pewnem momencie mała córeczka krzyczy: -Ja chcę jeża!! I jeż pojawił się na stole. Ojciec wkurzony krzyczy: -Do dupy z tym jeżem!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAłłłłłłłłłłłłłł zabierzcie tego jeża!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyksztalcona Re: dowcipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:49 za tydzien niektorzy pomykaja do szkoly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowcipniś Re: dowcipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:27 Siedzi trzech murzynów nad wodą. W pewnym momencie, jeden z nich złapał złotą rybkę. Złota rybka tak myśli, myśli i mówi: - skoro jest was trzech, zdróbmy tak, że każdy będzie miał po jednym życzeniu. Murzyni się zgodzili. Pierwszy tak myśli: - cholera, murzyni zawsze mieli przekichane - chce być białym I stał się biały. Drugi tak myśli: - kurna, jako murzyn każdy mną poniewiera, nie mogę znaleźć pracy - chce być biały. I stał się biały. Trzeci tak myśli, myśli, myśli a mi tam dobrze i im też będzie... - Niech tych dwóch znowu stanie się czarnymi Odpowiedz Link Zgłoś