Gość: Autor IP: 83.2.9.* 29.01.07, 17:00 Chciałabym się dowiedzieć czy u nas w Chełmnie można gdzieś trenować koszykówkę dla dziewczyn .. Albo gdzie można np. znaleść trenera ..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;p;p Re: Koszykówka dziewczyn IP: 80.51.140.* 29.01.07, 19:30 Nikt nic niewie pewnie... Ale to zalezy ile masz lat... Kiedyś w gim2 w tej hali w ramach sks-ów dziewczyny trneowały koszykówka , trenował ich Pan Gucio , ale to gimnazjalistki tego gimnazjum niewiem jak w innych gimnazjach albo liceach czy tam podstawóce ... bo w podstawówce napewno są tez take sks-y co rozgrywana jest koszykówka... i take grupy szkolne jeżdzą na zawody róznego typu... w liceach czy technikach napewno w niejednym taki zespół mają chłopacy ale naprzykład jak sa chętne dziewczynty do grania w szkole to niema problemu by stworzyć zespół koszykaraski dziewcząt.. a jeśli jesteś już starszaa niż licelistka to w takim razie trudno o taką gre... w zespole ... hmmm ale powinno sie to zmienic powinień być wogle cLub koszykówi dziewcząt jeśi jest MChkk chłopców... ale moze poprostu niema na to kasy i sponsoór itp.. ale dziewczyny w końcu tez chcą sie rozwijąc w tą strone... i jsteśmy tu pokrzywdzone.. heh pozdrx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Koszykówka dziewczyn IP: 83.2.9.* 30.01.07, 15:05 A masz gg ? Jak tak to podaj to pogadamy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Koszykówka dziewczyn IP: 83.2.9.* 29.01.07, 19:18 No toć eee jak coś wiecie to piszcie xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Koszykówka dziewczyn IP: 83.2.8.* 29.01.07, 19:38 ja właśnie też nic nie wiem na ten temat, a bardzo też bym chciała trenować, ale nie mam pojęcia gdzie z tym iść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do ;p;p Re: Koszykówka dziewczyn IP: 83.2.9.* 30.01.07, 21:56 Masz gg ?? Jak tak to podaj nr to pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś