Gość: MIX-usz IP: 80.51.140.* 07.02.07, 19:41 Powiem wam szczerze to jest najlepszaaa dyskoteka w Chelmnie Naprawdeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yo Re: Mefisto IP: 83.2.8.* 07.02.07, 19:47 owszem jest. tylko zeby muzyka byla lepsza bo ostatnio jest okropna... dj z torunia najlepiej gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thr Re: Mefisto IP: 83.2.11.* 07.02.07, 20:17 ci dj e to jakis absurd co oni graja niech wezma mikiego z chelmna chlopak w zodiaku jest rezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Mefisto IP: 80.51.140.* 07.05.07, 14:05 heheh to cale mefisto to jest dno totalne, muzyka do bani ochrona tak samo i wyglada tam jak za dupa.szkoda gadac,, niech paczek sie zwija z tamtad, juz nikt na poziomie tam nie chodzi!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 02.09.07, 20:38 KTO BYŁ 31 sierpnia w mefisto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Mefisto IP: *.solcon.nl 04.09.07, 14:57 Jasne ci dj. to koszmar. w Chelmnie nie ma pozadnego dj. jak nie jeden gra ze wzgledu bo mozna fajna laske na to nabrac wiecie jakies dydykacjie jakies oczko czy tez spodkanie po dyskotece. to jest puste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Mefisto IP: 80.51.140.* 08.02.07, 16:40 same sztywne i wygiete lale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 00:10 RACJA......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajjjjjj Re: Mefisto IP: 83.2.9.* 06.05.07, 10:18 sami drętwi kolesie, albo lansiarze tańczący sami z soba do lustra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erJObicz Re: Mefisto IP: 83.2.8.* 13.05.07, 00:08 do ajjjjjj: tak lansiarze ale i sztywne laski jak to ktos wyzej napisal. wiec sie nie czepiaj,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajjjjjj Re: Mefisto IP: 83.2.9.* 13.05.07, 13:40 to była obrona dziewczyn żeby chłopacy sie ich nie czepiali bo i oni są nie lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Mefisto IP: 83.2.8.* 13.05.07, 21:52 tylko mogli by wypie..c tego jełopa rybe bo do dzieci fika i zadymy szuka pizdek !!!to ma byc bramkarz hehe smiszny wkoncu ktos mu piedolnie i ryba bedzie snieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:13 nie wiem jak mozna twierdzic,ze to najlepsza dyska (na pewno dyska tego nazwac nie mozna),choc przyznac trzeba gusta sa rozne...Najmniejszy lokalik studencki w nieodleglym Toruniu ma nieporownywalnie lepszy klimat, no i ta muzyka..Zaden dj:oprocz grajacego tam niegdys budynia nie potrafi rozkrecic tej imprezy a i on musial grac pod dyktando-niestety,no ale ludzie chodza i chwala sobie.Rodowici chelminianie :-) dla wytrawniejszych gust polecam jednak toruń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Mefisto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 02:23 Zgadza się. Club Mefisto ma nawet fajną stronę: www.clubmefisto.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt Re: Mefisto IP: 83.2.11.* 06.05.07, 03:13 tragedia ta strona... bardziej antyreklama niz reklama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAciej Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 08:41 Mogę zrobic bardzo ciekawą stronę www za około 30 zł Kontakt sash@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Mefisto IP: *.solcon.nl 04.09.07, 15:05 faktycznie ten dj.miki. to totalna klapa. ma moze pojecie o tym calym graniu ale uwaza sie za super pieknosc. a tak na prawde to jest koszmar. i przynosi wstyd calemy klubowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Mefisto IP: 83.2.8.* 06.05.07, 11:02 zacznijmy od tego że to nie jest zadna dyskoteka tylko mały klubik z możliwością potańczenia... i jak dla mnei to szału tam nie ma... No ale cóż nie ma gdzie lazić w Tym mieście to się chodzi tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travis199 Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 20:33 tragedia ta www wstyd wogole takie cos publikowac w internecie , wykonanie takiej strony trwa max 5 min, i za darmo bym ja wykonał odrazu. Nich ktos pomysli o "stronie" gdzie sa informacje o imprezach jakie maja sie odbyc kto gra itp, galeria zdjecia z kazdej imprezy;) naprawde pomyslcie nad tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 20:53 mówie zajmę się tą stroną wmiare prosefjonalnie za niedrogiepieniądze kontakt: sash@onet.eu gg 9128618 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt Re: Mefisto IP: 83.2.11.* 06.05.07, 21:33 gdybys byl profesjonalny to siedzialbys teraz z wlascicielem mefisto przy piwku i dogadywal szczegoly wykonania strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 21:42 tyle ze mam 15 lat i by mnie zabardzo nie wpuścili ;) pozdro nadal czekam na propozycje:P Dokładnie opanowany html skrypty java - wrzucenie na server zrobiene aliasów - reklama -dodawanie newsów i fotek - forum pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on17 Re: Mefisto IP: 83.2.11.* 06.05.07, 21:42 hehe no stronka naprawde prymitywna, taki klub fajny a stronka zamiast podwyzszać renome klubu to ja obniża... Ja z chęcią bym sie podjoł stworzenia stronki z galerią itd. Jesli Pan Paczkowski lub Pan Krzysztof jest chętny to prosze napisać na: MarcinOn442@wp.pl Pzodrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travis199 Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 22:15 jak jestescie niby tacy pro to podajcie linki waszych dzieł które stworzyliście a nie takie głupoty piszecie:)) nie kazdy zobaczy jacy niby jestes dobrzy bo jak ma wygladac tak samo to dziekuje;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 08:11 www.netportal.cba.pl niestety strona ma dopiero pare dni i jest tylko niedokończona strona główna. Nadal nad nią pracuje. Dalej czekam na jakąs propozycje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travis199 Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 09:37 chłopaku co to za strona ? same gotowe skrypty wstawiłeś i masz gotowy szablon darmowy co to za problem wstawić skrypt :)ta mnie ma nic twojego co bys sam dał na to strone i było by twojego autorstwa! żenada!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 10:12 umiesz czytac? Strona jest niegotowa nadal nad wszystkim pracujemy a ty moze cos swojego pokażesz jak tak kazdego krytykujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 10:12 a pozatym różnego rodzaju portale na cms to co jest:/wszystko jest na gotowcach widać jak sie znasz eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travis199 Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 10:27 no tak cms to jest wszystko juz gotowe, ale nie o to chodzi wszystkie moje www kiedys były pisane w html ,ale trzeba isc z przysłoscia i myslec, html jest juz beznadziejny strony nie sa wogole przejrzyste i duzo czasu trzeba poswiecic im, a cms mozna aktualizowac z dowolnego miejsca na swiecie nie posiadajc plików,od strony. Mnie bardziej interesuje zawartosc i wkłąd włąsny a nie co kto inna osoba zrobiła! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travis199 Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 10:28 i jak robiłem www w html to ty jeszcze z mama bawiłeś sie w paintcie w rysowanie domków:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mefisto IP: 83.2.11.* 08.05.07, 13:08 a wiec zobaczmy oszolamiajacy wklad travis199 w jego strony www! juuuhuuu łaaaał demo.joomla.org/demo10/ www.knapracing.yoyo.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=36 szal jest nie ma co! ogarnij glowe zamiast krytykowac jakiegos dzieciaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:54 znam travisa dobrze i koles robił dobre www w html! ale znajac jego nie tyka sie za byle co i dlatego przeszedł na tzw cms.wiecje mozliwosci i przejzyszty. a ty debilu jestes taki dobry ze tylko umisz poszukac ale tam nie ma nic podbniego wogole inny szablon itp lol debil z "m" a jak tak wytykasz innym to lepiej pozamiataj sobie w głowie bo jestes i tak debilem zapewno nic nie zrobisz bo grac w gry to 4letake ci włączy komputer i zainstaluje gre lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mefisto IP: 83.2.11.* 08.05.07, 16:38 o ja ale z ciebie kon! hahahahah nie ma nic wspolnego sorry okularow nie zalozylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 11:44 pisac moze każdy ale zrobic nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on17 Re: Mefisto IP: 83.2.11.* 07.05.07, 14:15 Ja mogę zrobić stronke z forum, galeria itd. A jeśli ona się nie spodoba właścicielą klubu to nie wezmę ani jednej zł za nią, to chyba jest już jakaś deklaracja. W razie czego proszę napisać na MarcinON442@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhahaha Re: Mefisto IP: 83.2.9.* 08.05.07, 19:02 a tam Rzepa łapie jakiegoś kolesia za tyłek ? :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciuch Re: Mefisto IP: 83.2.10.* 09.05.07, 12:42 dajcie stronke tego pubu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: Mefisto IP: 83.2.9.* 09.05.07, 12:57 www.clubmefisto.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdf Re: Mefisto IP: 83.2.9.* 09.05.07, 19:30 Strona fajna,dobre zdjecia,duzo info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Mefisto IP: 83.2.9.* 10.05.07, 18:45 czekam na nowe fotki na stronie mefista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laseczka Re: Mefisto IP: 80.51.140.* 17.06.07, 12:15 jeżeli chodzi o mefisto to klimat jest fajny,kelnerzy i kelnerki wporzo,gorzej właśnie z muzą.Mogli by chociarz troche bardziej zadbać o muzyke i różne atrakcje,albo zmiane oświetlenia czy coś.Takie małe zmiany a jednak było by fajniej i może więcej ludzi by tam przychodziło.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet Re: Mefisto IP: 83.2.9.* 17.06.07, 12:50 wporzo? ale kto? bo barmani oszukują a pewna kelnerka to typowa blondynka tak pustej laski jeszcze nie widziałem.Nienawidzę kokietek do każdego kręci tyłkiem... nie jestem wybredny ale kobieta musi mieć to coś a niektóre porostu są tępe i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 00:59 Barmanka blachara z grubna wszyscy ja znaja i mieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: Mefisto IP: 83.2.9.* 18.06.07, 19:20 Ten pub to melina. Wpuszczaja kolesi którzy robia kilka zadym w ciagu jednej nocy i się boją ich wyrzucić. A naćpani i nachlani chłopcy robia co chca. Juz niedługo nikt tam nie będzie chodził. Długo nie wróżę temu lokalikowi jak tak będzie jak jest teraz. Ja osobiście byłam tam w sobotę ze znajomymi pierwszy i zapewne ostatni raz-wolę pojechać gdzieś dalej na imprezę gdzie jest fajna muza, nie jest tak ciasno i nie ma kilku bujek w ciągu jednego wieczoru i nikt nawet nie próbuje nic z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
karola238 Re: Mefisto 26.06.07, 15:16 mysle ze mefisto to naprawde niezly club. Nie kazdym moze on odpowiadac ale nie trzeba przeciez pisac glupot typu, ze sa tam bójki! Jestem czesto w mefisto i jakos nie trafilo mi sie abym byla swiadkiem jakiejs bojki!!!! Do tej dyskoteki chodza porzadni ludzie, ktorzy chca potanczyc, zabawic sie, oderwac od szarej rzeczywistosci!!!!!!!!! dobrze ze nie pracuje juz tam RZEPA jakos nie przypadl mi do gustu ten barman.... co do kelnerek to jednego nie rozumiem JAK MOZNA PODCZAS PRACY WYCHODZIC NA PARKIET I WYWIJAC W TYCH MINI SPóDNICZKACH!!!poza tym ostanio nie zdarzylam wypic dwoch coli a zostaly zabrane ze stolika!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient Re: Mefisto IP: 83.2.9.* 26.06.07, 16:05 hahaha rzepa to pizduch! i dobrze ze tam nie pracuje ja bym wywalił Grzegorza,Bartka i taką głupia blondyne która sie do mnie dostawiała niedawno co ona myśli, nie ruszam pudeł.hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Mefisto IP: *.centertel.pl 28.06.07, 18:01 Moim zdaniem Mefisto to przyjemne miejsce. W Chełmnie lepszego miejsca do potańczenia nie ma. Cos wam nie pasuje to wypie***lajcie do Areny itp.. A muza jak kiedy-i lepsza i gorsza..Z reszta o gustach sie nie dyskutuje! W ogole nie wiem po ch** wchodze na to forum?? TO JEST MELINA a dajcie wreszcie spokoj wszystkim ludziom, miejscom itd.. po których jedziecie na tym forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaka rzepa IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.07, 20:58 czemu wywalili rzepe? i czy on naprawde jest gay? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymek Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:21 POpieram Mefisto jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: Mefisto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 02:49 Już żałuję, że wypowiadam się na temat tego "klubu" chełmińskiego... PORAŻKA!!!!!!!Mam to gdzieś, że ktoś teraz wie, kto to pisze. i tak tego tak nie zostawię... Jest mi wstyd przed ludźmi, których tam zaprosiłam. Rzadko zdarza się, że wychodzę w środku nocy i szukam knajpki z tańcami, tym razem tak się stało, dlatego, że mieliśmy gości, więc pierwsze kroki skierowaliśmy do Mefisto... Nie dosyć, że gość szanownego PANA OCHRONIARZA mnie wyzwał, twierdząc, że jestem nienormalna (podeszliśmy grzecznie do PANA OCHRONIARZA pytając, czy o tej godzinie trzeba płacić, żeby usiąść na drinka), to pytając o właściciela SZANOWNĄ PANIĄ BARMANKĘ nie otzrymałam konkretnej odpowiedzi. Próbowałam nawiązać normalną rozmowę z SZANOWNYM PANEM OCHRONIARZEM, ale niestety, zlewająco i bezczelnie, a przede wszystkim prostacko odpowiadał mi na NURTUJĄCE mnie pytania...... Nie wspomnę o osiłkach siedzących tam, gapiących się i wtrącających w rozmowę, co całokowicie zlewałam, bo takich gości to inaczej traktować się nie da. Już nie wspomnę tutaj o napitych gó..arzach ATAKUJĄCYCH specjalnie i prowokujących do bijatyk. OCHRONIARZ kojarzył mi się zawsze z kimś, kto OCHRANIA... Pan, z któym miałam przyjemność rozmawiać, przy ubieganiu się praw do pracy w moim klubie oblałby rozmowę wstępną kwalifikacyjną. Na całe szczęście nie muszę mieć do czynienia z ludźmi takiego pokroju, mimo wszystko wstyd mi przed ludźmi, przed którymi zachwalałam Chełmno, które ponoć nie tylko za dnia, ale i w nocy potrafi umilić czas... Niestety - następnym razem na pewno nie skorzystam z usług Mefisto.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 22.07.07, 03:13 heh nie dziwie sie wcale, a co do ochrony to dobrze ze wogole sie odezwali bo bywa tak ze nic nie gadaja i sa na takim poziomie jak 3000-4000 p.n.e albo i gorzej tylko maczete dac to pozamiataja :] a gowniarze prowokuja do zadym a potem leca po swoja "armie" albo kablowac do ochroniaza bo przeciez sie dobrze znaja, ehh... szkada gadac,ale przeciez nic sie nie zmieni ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garden Re: Mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 22.07.07, 11:51 małomiasteczkowe cwaniaczki.. szukają dymu to w końcu znajdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelminiak Re: Mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 03.09.07, 12:53 asiu popieram twoja wypowiedz nie za ciekawie sprawa sie ma nie mowmy o poziomie ani elokwencji obslugi tam naprawde nie potrzeba miec kwalifikacji wyle tylko sie chcialo tam pracowac klub makabra moze pamietasz czasy daniela D. bylo o mocno lepiej ale to nie wroci wiecej chyba ze sie umowa skonczy i daniej pomysli o nas mieszkancach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muza Re: Mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 13.08.07, 20:05 znam całkiem sporo ludzi z CCH ale w Mefisto same obce buzki........ dzieciarnia albo starzy napaleni kolesie, "chłopcy tańczący do lustra", laski do połowy rozebrane (choć nie mają sie czym pochwalić - troche samokrytuki dziewczęta!!!). ogólnie muza do bani - ta techniawa ostatnio poszarpała mi bębeny!!!!!!!!!!!! proponuje zmienić nazwe klubu na np. TECHO-TRAGEDIA... tez byloby mi wstyd wziąśc ze soba tam znajomych z innego miasta. zróbcie coś z tą knajpką(zmieńcie muze, do kokretnych dni tygodnia możecie dopasować konkretną muze np lata 70' disco, elektroniczna, dub....no nie wiem bo można tam napprawde cos fajnego zrobić)_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ero Re: Mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 13.08.07, 22:35 to nawet dobry pomysl z ta muzyka musze przyznac ,nie wymieszalo by sie tak towazystwo i moze tyle zadym by nie bylo .... pozatym moze zrobic wstep za "15 zl" i od 18 lat to by tyle barachla nie przyszlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Mefisto IP: 80.51.140.* 13.08.07, 22:46 Widzę, że jacyś bogacze i światowi ludzie się odezwali hehehe.Jak chcesz patrzeć na te same twarze to otwórz swój własny klub.Zobaczymy ile ludzi będzie u Ciebie.A zresztą jak się nie podoba to nie chodźcie tam.Bez waz też będzie dobrze,Mefisto na pewno przez to nie ucierpi.Pozdro. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajjjj Re: Mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 14.08.07, 13:29 w chełmnie moze tak ale do klubow w duzych miastach wiele jej brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś