Dodaj do ulubionych

znowu pobili

IP: 83.2.10.* 15.04.07, 20:50
Wczoraj pobili chłopaka koło białej,.Pytam gdzie ta policja i co tu się
dzieje w tym naszym
mieście na prawdę strach wyjść z domu.Po prostu kolejna tragedia.Co to ma
być???
Obserwuj wątek
    • Gość: 6 Re: znowu pobili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:05
      jakiej białej?
    • Gość: maly Re: znowu pobili IP: *.centertel.pl 15.04.07, 21:06
      W policji pracuja ludzie ktorzy sie do tego nie nadaja, zreszta nie tylko tam.
      A z drugiej strony policjantow jest za malo i nie moga byc na kazdej ulicy i o
      kazdej porze.
      • Gość: ktos Re: znowu pobili IP: 83.2.8.* 15.04.07, 23:28
        sam byłem swiadkiem jaka nasza policja jest wielka .stałem przechodziłem
        niedaleko radiowozu a panowie policjanci mowili "chodz jedziemy stad bo sie
        zadyma robi"hehe nic dodac nic ujac !!!pozdrawiam:)
        • Gość: xxx Re: znowu pobili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 03:34
          hehehe a ty co zrobiles jezeli byles swiadkiem....tez dupe schowales bo za
          swiadka bys musial isc...a moze jak bys pomogl chlopakowi to by dzisiaj
          zyl...radoche macie z bijatyk bo to zawsze jakas sensacja....trzeba bylo
          zadzwonic na policje to by inny patrol wyslali....cwani jestescie tylko w
          gebach...trzeba bylo isc za policjanta napewno byl by z ciebie super stroz prawa....
          • Gość: asia Re: znowu pobili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 10:40
            Policja???????????//
            • Gość: ja Re: znowu pobili IP: 83.2.10.* 17.04.07, 12:23
              chyba jakies bzdura z tym pobiciem
          • Gość: ktos Re: znowu pobili IP: 83.2.8.* 17.04.07, 23:02
            człowieku to nie było wtedy!a ty co taki kozak dał bys sie zabic bohaterze?
            • Gość: ja Re: znowu pobili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:15
              w chelmnie nie ma policjantów
    • Gość: Hammurabi Re: znowu pobili IP: *.petrus.com.pl 18.04.07, 20:35
      ...k***a powinni obcinać ręce!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka