Gość: Jurga IP: 83.2.10.* 15.04.07, 20:50 Wczoraj pobili chłopaka koło białej,.Pytam gdzie ta policja i co tu się dzieje w tym naszym mieście na prawdę strach wyjść z domu.Po prostu kolejna tragedia.Co to ma być??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 6 Re: znowu pobili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:05 jakiej białej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: znowu pobili IP: *.centertel.pl 15.04.07, 21:06 W policji pracuja ludzie ktorzy sie do tego nie nadaja, zreszta nie tylko tam. A z drugiej strony policjantow jest za malo i nie moga byc na kazdej ulicy i o kazdej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: znowu pobili IP: 83.2.8.* 15.04.07, 23:28 sam byłem swiadkiem jaka nasza policja jest wielka .stałem przechodziłem niedaleko radiowozu a panowie policjanci mowili "chodz jedziemy stad bo sie zadyma robi"hehe nic dodac nic ujac !!!pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: znowu pobili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 03:34 hehehe a ty co zrobiles jezeli byles swiadkiem....tez dupe schowales bo za swiadka bys musial isc...a moze jak bys pomogl chlopakowi to by dzisiaj zyl...radoche macie z bijatyk bo to zawsze jakas sensacja....trzeba bylo zadzwonic na policje to by inny patrol wyslali....cwani jestescie tylko w gebach...trzeba bylo isc za policjanta napewno byl by z ciebie super stroz prawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: znowu pobili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 10:40 Policja???????????// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: znowu pobili IP: 83.2.10.* 17.04.07, 12:23 chyba jakies bzdura z tym pobiciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: znowu pobili IP: 83.2.8.* 17.04.07, 23:02 człowieku to nie było wtedy!a ty co taki kozak dał bys sie zabic bohaterze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: znowu pobili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:15 w chelmnie nie ma policjantów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hammurabi Re: znowu pobili IP: *.petrus.com.pl 18.04.07, 20:35 ...k***a powinni obcinać ręce! _________________ AN EYE FOR AN EYE Odpowiedz Link Zgłoś