Gość: nl IP: *.direct-adsl.nl 06.05.07, 18:04 ilu ludzi juz wyjechalo do holandi do pracy....granice juz otwarte i mozna legalnie pracowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: belfer Re: CCH w Holandi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:10 Durniu !! Holandii piszemy przez "dwa' "i" na końcu wyrazu !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nl Re: CCH w Holandi IP: *.direct-adsl.nl 06.05.07, 18:18 spoko...spoko nie czepiaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *fusion Re: CCH w Holandi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:37 ja jestem legalnym kelnerem w coofeschoopie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nl Re: CCH w Holandi IP: *.direct-adsl.nl 30.05.07, 21:36 moze jeszcze w amsterdamie:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWZG Re: CCH w Holandi IP: *.netia.com.pl 15.06.07, 14:48 pewnie jo, i nawet neostrade tam mają :P LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: CCH w Holandi IP: 83.2.9.* 30.05.07, 23:06 hej. Owszem mozna jechac i pracowac. Ale z tego co wiem to jakiegoś szału nie ma. Jeden pojechał-Gadziuch Sebastian tego to chyba zna każdy. wrócił wyschnięty na wiór i starym merolem,sorki ale w POlsce przez ten czas wiecej nałapałem. Ale nie mówie ze jest żle moze on nie potrafi oszczedzac. Zawsze sie srał no to ma.Na motocrossie tez sie srał i na szarym końcu zawsze był. Tutaj jak widac tez.oj Gadziun lepiej sie staraj.... Narty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skunk Re: CCH w Holandi IP: 83.2.8.* 13.06.07, 01:35 holandia piekny kraj !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: CCH w Holandi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 09:52 wiecej osób jedzie do amgli albo do niemczech :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nl Re: CCH w Holandi IP: *.direct-adsl.nl 16.06.07, 20:03 sporo ludzi tu z bydgoszczy siedzi,no i zdazylo sie spotkac tez ludzi z chelmna...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: CCH w Holandi IP: 83.2.8.* 18.06.07, 15:23 taaa... rządzi... pewnie całą Holandią rządzi co? oj zastanów się kobieto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHA! Re: CCH w Holandi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:52 ty idio..ko on rządzi?!chyba własną du..! BRZOZA TO PRAWDZIWE ZERO!!!! A W DODATKU ZDRADZAŁ SWOJA DZIEW.TA ZE SKLODOWSKIEJ Z ADA Z RYBAKOW! TO CIO.. Odpowiedz Link Zgłoś