Gość: JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:12 Co sadzicie o przedszkolu Brzdac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: Przedszkole Brzdac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 14:22 nie mam porównania z innymi, bo moje dziecko chodziło tylko do Brzdąca, ale naprawdę super ;) wspominan z sentymentem, bo moja córka juz poszła do szkoły. Wspaniała atmosfera, organizacja - widać że do wszystkiego tam podchodzi sie z sercem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan klub brzdąca Re: Przedszkole Brzdac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 00:08 pewnie w każdym przedszkolu Chełmna wychowawcy oddają kawałek serca najmłodszemu pokoleniu.To cudownie! Mam Szczęście spotkań z Dzieciakami z Przedszkola "Brzdąc". Dziękuję życiu, że posłało mnie na ul. Kościuszki* Aż trudno wyobrazić sobie, że któregoś dnia nie pojadę do tego Przedszkola> Dziękuję spotkanym tam wychowawcom, nawet nie wiecie jak wiele się od was uczę. Zgadnijcie kto to pisze@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest Re: Przedszkole Brzdac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 09:50 najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przedszkole Brzdac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 08:45 Ksiądz Kazimierz Pytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Przedszkole Brzdac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:14 jakie sa ceny w tym przedszkolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senny Re: Przedszkole Brzdac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:23 jakie cenki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onja Re: Przedszkole Brzdac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:03 Wszystko jest na stronie przedszkola www.brzdac.com Tylko to są ceny z zeszłego roku - teraz chyba jest 120 + wyżywienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Przedszkole Brzdac IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.07, 20:30 to prywatne przedszkole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja9980 Re: Przedszkole Brzdac IP: *.cpe.marton.net.pl 07.08.07, 18:30 tak to jest prywatne przedszkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przedszkole Brzdac IP: *.cpe.marton.net.pl 14.08.07, 13:36 Ja tam jestem zadowolony. TZn moj maluch :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Przedszkole Brzdac IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.07, 21:46 co jedzą dzieci w Brzdącu?, chlebek z najtańszą margarynką? Czy to zdrowe i dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś