Dodaj do ulubionych

drożyzna w ABC

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 12:24
ciekawy jestem dlaczego tak windowane są ceny wtym sklepie Teraz jak jest
gorąco szczególnie dotyczy to piwa może dlatego że po drodze nad jezioro ?
Obserwuj wątek
    • Gość: im Re: drożyzna w ABC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 17:07
      a może dlatego że jest otwarty 24h na dobe
    • Gość: anad Re: drożyzna w ABC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 04:09
      a dlaczego kupujecie w abc?są tańsze sklepy
      • Gość: @@@ Re: drożyzna w ABC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 10:26
        faktycznie ceny tam maja z kosmosu i kupuję tam tylko wtedy jak nie mam juz
        innego wyjścia
    • Gość: Tytus Re: drożyzna w ABC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 12:44
      Zenek nie daje sobie rady z personelem.Panienki ukrywają się za stojakami a cen
      przy towarach brak .
      • Gość: goś Re: drożyzna w ABC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 14:09
        • Gość: ejp Re: drożyzna w ABC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 14:17
          Nie lubię ABC mimo, że mieszakm przy nim. Zakupy wolę robić gdzie indziej. ale
          niestety czasami jestem skazana na ten sklep.Nigdy nie ma gwarancji, że kupię
          wszyskto ca zaplanowałam. Zdarza się ,że brakuje podstawowych produktów. W
          ogóle nie potrafia planować. W sklepie bałagan, w cenach nie można sie
          połapać, a obsługa z pania "kierowniczką"na czele siedzi sobie za ladą i
          trajlują. Mam wrażenie, że klient im przeszkadza. Głowy opieraja o półki pełne
          pieczywa, a siedzą na skrzynkach po piwie, na które mają położone poduszeczki,
          co by im sie wygodnie "pracowało". Dawno nie byłam, ale jeszcze niedawno mimo
          upału mieli wyłączone lodówki. Wielka szkoda, bo bardzo cieszyłam się jak ten
          sklep powstawał. Aha, jeszcze kiedyś widziałam jak pracowniczka sklepu na
          zapleczu pracując przy komputerze piła sobie piwko- dębowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka