Gość: sk8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:52 Chcielibyście, żeby w Chełmnie powstal skatepark czy lepiej jeżeli go nie ma .... ja jestem ZA ;] może naszym radnym podsunąć jakiś pomysł ;] niehc zajmą się również młodzieża :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Frojdzik Re: skatepark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:57 tak!chcemy skatepark...jest tyle miejsca...co to za problem wylac nawierzchnie postawic 2 rurki i quatera (pol rampy) :P jakis box to wszystko... ;] prawie kazde miasto ma sk8park a cch? nic ;/;/nawet w swieciu jest chociasz cos.. ;]... moj kolega czeslaw pseudo czesio tez chce skatepark mowi... "dzien dobry nazywam sie czesio i chce zeby w chelmnie powstal skatepark..bym sobie poparzal jak lataja motyle ;pp" nie dobra a tak serio to postawcie ten skatepark a nie...CO TO ZA PROBLEM?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on 23 Re: skatepark IP: *.cpe.marton.net.pl 03.07.07, 12:02 Jesne skejt park.Kolejne miejsce dla ćpunów w spodniach z krokiem do kolan i kapturem na pustej głowie. Kolejne miejsce na handel drugami i ćpanie. Jestem zdecydowanie n NIE !! WYRWAĆ CHWASTA!! Odpowiedz Link Zgłoś
d_o.o_b Re: skatepark 04.07.07, 01:11 Swoją wypowiedź bazujesz na błędnym stereotypie skate'a. Są dwa rodzaje sakte'ów: a) Taki co jeździ na desce/rolkach/bmx, ubiera się zazwyczaj w jakieś luźne ciuchy (rzadko kiedy dżinsy z krokiem po kolana), słucha punk-rocka, hip-hopu (nie mylić z polskim "hip-hopem") lub czegoś na pograniczu obydwóch i nie koniecznie ćpa. b) Koleś co założy dżinsy z krokiem po kolana albo i kostki, bluzę z kapturem, słucha polskie "hip-hopu", pali trawe, mówi co chwilę joł, joł i myśli, że jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
d_o.o_b Re: skatepark 04.07.07, 01:17 Przydałby się, ale musiałby być płatny. Gdyby stał na wolnym powietrzu bez nadzoru to w pierwszą noc połowa sprzętu została by zdewastowana. Niestety żyjemy w mieście w którym bydło pasa się po ulicach. Gdyby był płatny to po pierwsze nie dochodziłoby do takich sytuacji. Po drugie prawdopodobnie byłby modernizowany/naprawiany. A po trzecie zapewne byłby narzucony jakiś limit osób z niego korzystających co zapobiegało by sytuacją w których jeździsz na rampie a tu ci jakiś koleś pod koła się wpieprza bo też chce w tej chwili pojeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: skatepark IP: *.chelmno.mm.pl 06.10.13, 16:55 zrób se prywatny , gnoju jak inni ci przeszkadzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: skatepark IP: 80.51.140.* 04.07.07, 14:04 fajna sprawa , ludzie pasjonujący sie deską i takiego typu sprzęciorami , mieli by gdzie sie troszke wyszalec... ale prawda jest prawdą , czemu w tym Chełmnie jest take bydłooooooooooooooo i wszytko musi psuć ...;/ ludzie ...;/ ja rozumiem ,że niektórzy pochodza z takich rodziń mają to w krwi i wogle ale mogą przecież naprawić swe życie , być kimś , wybrać wybór dobro i zło . Wystraczt chodzić do szkoły zdać ją , uczyć się ! zmienić towarzystwo , a juz osiągnie w życiu sie jakiś cel ! BYC kimś! a nie zerem ! ... ludzie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: skatepark IP: 80.51.140.* 09.07.07, 11:03 fakt, by sie przydalo cos takiego. ja osobiscie wyzylem juz 4 lata na tym wszystkim co jest na korcie. ale miec skejtpark z parwdziwego zdarzenia w swoim miescie - marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: skatepark IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:18 ojjj...przydałoby sie... chłopaki na prawde nie maja gdzie jeżdzić..:/ skatepark kolo stadionu-wszystko fajnie, zaciszne miejsce, sami sobie twiorza coraz to nowsze przeszkody..ale co z tego?skoro po paru dniach wszystko jest zdewastowane!! :/ komu to przeszkadza ??!! za pewne małolatom, ktorzy chodza i sie nudza:/ zero szacunku dla ludzi z pasja ! zero szacunku dla czejegos wysiłku.musza sie na prawde solidnie namordowac,zeby postawic nowy sprzet.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: skatepark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 23:07 Jak najbardziej za. Mozna by sie czyms zajac. Ten kolo stadionu do masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRL... Re: skatepark IP: *.play-internet.pl 06.10.13, 16:11 Dokładnie, ten nasz SKATEPARK jest jak zużyta guma do żucia, do wyrzucenia . A przecież jest dużo młodzieży w Chełmnie co mogła by pośmigać na takim obiekcie jakim jest SKATEPARK. Może trzeba byłoby napisać jakieś podanie lub wniosek do URZĘDU MIASTA albo do STAROSTWA POWIATOWEGO żeby coś takiego mogłoby powstać. Moim zdaniem taki SKATEPARK mógłby być płatny ale żeby nie był za drogi ponieważ nie każda osoba w Chełmnie ma bogatą rodzinkę żeby mogli by za nich płacić ale stawka mogła by być w okolicach 5 pln , ponieważ to niedrogo na miesiąc przecież . Kto jest za tym żeby powstał w Chełmnie taki SKATEPARK to niech napisze lub sporządzi odpowiednie pismo do odpowiednich władz w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skate- cch Re: skatepark IP: *.play-internet.pl 06.10.13, 16:12 Jestem za tym co napisałeś KRL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: skatepark IP: *.play-internet.pl 06.10.13, 16:14 ja rownież jestem za tym żeby powstał w Chełmnie Skatepark. dobrze gadasz KRL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: skatepark IP: *.chelmno.mm.pl 06.10.13, 16:56 weźcie się za robotę gnojki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: skatepark IP: *.awacom.net 23.04.19, 19:09 Skate Park Mógłby Powstać Pomiędzy Chińczykiem A firmą "Fam" Tam Obok Netto! Odpowiedz Link Zgłoś