Gość: nergal IP: *.cpe.marton.net.pl 30.06.07, 12:12 Jak po koncercie ? Czy zrobił na Was duże wrażenie? Bo dla mnie był to koncert wyśmienity!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rosomak Re: Oddział Zamknięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 13:13 Fajny był. Choć wrażenie pozytywne zrobił też Kombinat. Ciekawe jak dziś Ostrowska sie popisze, poleci z playback'u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gładysz Re: Oddział Zamknięty IP: *.cpe.marton.net.pl 30.06.07, 13:15 Super koncert i zarazem super zabawa!!!!!Ostatni raz na koncercie Oddziału bawiłem się ponad 22-a lat temu i choć skład od tamtego czasu zmienił się prawie w całości(pozostał tylko gitarzysta)i przybyło mi kilka wiosen to czułem się tak jak parę lat temu czyli super!!!!Ekipa KOMBINAT też pokazała się z bardzo dobrej strony GRATULACJE dobry pomysł.Szkoda tylko że mieli tak słabe nagłośnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik idola Re: Oddział Zamknięty IP: *.cpe.marton.net.pl 30.06.07, 13:18 bylo zarąbiscie długo czekałem na ten koncert a co do nagłośnienia to naprawde słaby stojac na scenie i śpiewając to siebie słyszaełm tylko w taki sposób jak bym nie miał mikrofonu i w domu spiewał z głosnika wogóle no i podkłąd też słabo był słyszalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40-to latek Re: Oddział Zamknięty IP: *.cpe.marton.net.pl 30.06.07, 13:29 Koncert super !!!!! Inny sład ale zabawa i brzmienie takie same jak dwadzieścia lat temu.Strzał w dziesiątkę nie tylko dla moich rówieśników ale i dla młodszych pokoleń.Było to zresztą widać wczoraj na koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40-to latek Re: Oddział Zamknięty IP: *.cpe.marton.net.pl 30.06.07, 13:32 Jeszcze jedno, słowa uznania dla kapeli Kombinat gratulacje!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Oddział Zamknięty IP: 80.51.140.* 30.06.07, 14:18 Muzyka wyśmienita ... poprostu to jest coś , mając 17 lat czuję co czuć musieli Ci z tamtych lat ... Coś pięknegoo .. a jeszcze piękniejsze jest to ,że jest młodzież która słuchaa i lubuje sie w ich piosenkach mimo nowych czasów ;) Ale ta muzyka poprostu przetrwa!!!!!!!!! ODział ZamknięTy Jużżżżżżżz ;p ... :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Oddział Zamknięty IP: 80.51.140.* 30.06.07, 14:18 Muzyka wyśmienita ... poprostu to jest coś , mając 17 lat czuję co czuć musieli Ci z tamtych lat ... Coś pięknegoo .. a jeszcze piękniejsze jest to ,że jest młodzież która słuchaa i lubuje sie w ich piosenkach mimo nowych czasów ;) Ale ta muzyka poprostu przetrwa!!!!!!!!! ODział ZamknięTy Jużżżżżżżz ;p ... :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heli Re: Oddział Zamknięty IP: *.cpe.marton.net.pl 01.07.07, 12:44 Będąc na tym koncercie poczułem się jak ponad dwadzieścia lat temy gdy miałem naście lat, zabawa była przednia.Super sprawa gratulacje dla organizatorów .Marcin napewno to twoja sprawka że mogliśmy zobaczyć Oddział w naszym mieście i usłyszeć kawałki Republiki w wykonaniu młodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Republikanin-muzyk Re: Oddział Zamknięty IP: 80.51.140.* 01.07.07, 15:41 dzieki za mile slowa, staralismy sie oddac to COS co mialy w sobie utwory Republiki. co naglosnienia bym sie nie przyczepil w czasie naszego koncertu, bylo zawodowe, nie wiem jak na IDOLU i ODDZIALE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: Oddział Zamknięty IP: *.cpe.marton.net.pl 01.07.07, 16:03 no na oddziale było niewyrażnie wokal słychać a na idolu pewna osoba która uczestniczyłą ze siebie nie slyszała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Oddział Zamknięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 14:13 Prawdziwy Odział Zamknięty nic dodać Odpowiedz Link Zgłoś