Dodaj do ulubionych

Oddział Zamknięty

IP: *.cpe.marton.net.pl 30.06.07, 12:12
Jak po koncercie ? Czy zrobił na Was duże wrażenie? Bo dla mnie był to koncert
wyśmienity!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rosomak Re: Oddział Zamknięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 13:13
      Fajny był. Choć wrażenie pozytywne zrobił też Kombinat. Ciekawe jak dziś
      Ostrowska sie popisze, poleci z playback'u?
    • Gość: gładysz Re: Oddział Zamknięty IP: *.cpe.marton.net.pl 30.06.07, 13:15
      Super koncert i zarazem super zabawa!!!!!Ostatni raz na koncercie Oddziału
      bawiłem się ponad 22-a lat temu i choć skład od tamtego czasu zmienił się
      prawie w całości(pozostał tylko gitarzysta)i przybyło mi kilka wiosen to czułem
      się tak jak parę lat temu czyli super!!!!Ekipa KOMBINAT też pokazała się z
      bardzo dobrej strony GRATULACJE dobry pomysł.Szkoda tylko że mieli tak słabe
      nagłośnienie.
      • Gość: uczestnik idola Re: Oddział Zamknięty IP: *.cpe.marton.net.pl 30.06.07, 13:18
        bylo zarąbiscie długo czekałem na ten koncert
        a co do nagłośnienia to naprawde słaby stojac na scenie i śpiewając to siebie
        słyszaełm tylko w taki sposób jak bym nie miał mikrofonu i w domu spiewał
        z głosnika wogóle no i podkłąd też słabo był słyszalny
        • Gość: 40-to latek Re: Oddział Zamknięty IP: *.cpe.marton.net.pl 30.06.07, 13:29
          Koncert super !!!!! Inny sład ale zabawa i brzmienie takie same jak dwadzieścia
          lat temu.Strzał w dziesiątkę nie tylko dla moich rówieśników ale i dla
          młodszych pokoleń.Było to zresztą widać wczoraj na koncercie.
          • Gość: 40-to latek Re: Oddział Zamknięty IP: *.cpe.marton.net.pl 30.06.07, 13:32
            Jeszcze jedno, słowa uznania dla kapeli Kombinat gratulacje!!!!!!!!!!
    • Gość: :P Re: Oddział Zamknięty IP: 80.51.140.* 30.06.07, 14:18
      Muzyka wyśmienita ... poprostu to jest coś , mając 17 lat czuję co czuć
      musieli Ci z tamtych lat ... Coś pięknegoo .. a jeszcze piękniejsze jest to ,że
      jest młodzież która słuchaa i lubuje sie w ich piosenkach mimo nowych czasów ;)
      Ale ta muzyka poprostu przetrwa!!!!!!!!!
      ODział ZamknięTy Jużżżżżżżz ;p ... :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      :)
      • Gość: heli Re: Oddział Zamknięty IP: *.cpe.marton.net.pl 01.07.07, 12:44
        Będąc na tym koncercie poczułem się jak ponad dwadzieścia lat temy gdy miałem
        naście lat, zabawa była przednia.Super sprawa gratulacje dla
        organizatorów .Marcin napewno to twoja sprawka że mogliśmy zobaczyć Oddział w
        naszym mieście i usłyszeć kawałki Republiki w wykonaniu młodych ludzi.
    • Gość: Republikanin-muzyk Re: Oddział Zamknięty IP: 80.51.140.* 01.07.07, 15:41
      dzieki za mile slowa, staralismy sie oddac to COS co mialy w sobie utwory
      Republiki. co naglosnienia bym sie nie przyczepil w czasie naszego koncertu,
      bylo zawodowe, nie wiem jak na IDOLU i ODDZIALE
      • Gość: Aguś Re: Oddział Zamknięty IP: *.cpe.marton.net.pl 01.07.07, 16:03
        no na oddziale było niewyrażnie wokal słychać
        a na idolu pewna osoba która uczestniczyłą ze siebie nie slyszała
        • Gość: Fan Re: Oddział Zamknięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 14:13
          Prawdziwy Odział Zamknięty nic dodać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka