Dodaj do ulubionych

Atm sklad brzozowo

IP: *.cpe.marton.net.pl 23.07.07, 11:17
wypowiadajcie sie co o nich sadzicie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: asb Re: Atm sklad brzozowo IP: *.cpe.marton.net.pl 23.07.07, 20:49
      brzozowo... czy to niemówi samo za siebie ?!

buraksens
    • Gość: kolo Re: Atm sklad brzozowo IP: *.cpe.marton.net.pl 24.07.07, 18:10
      Jedno wielkie gó..
      wieśniaki robią z siebie wielkie gwiazdy
      GRZ ty zyzunie
      • Gość: Sisija Re: Atm sklad brzozowo IP: 80.51.140.* 25.07.07, 13:24
        Niech robią co chcą , wy nic nie robicie , a oni robią ich zajawka ich świat ,
        nie koniecznie muszą robic to dla innych , wystraczy ,że robia dla siebie ...
        Czy aby wielkie gwiazdy- TO NIE!!!!!!!!!! ...
        Szału niema ale robia bo chcą więc niech robią a innym nic do tego . Lubicie
        krytykować , krytukujcie siebie , czy aby potraficie ? widzicie na sobie coś co
        moglibyście skrytykować ? chyba nie! a wydaje mi się ,że macie wiele i to
        wiele do krytyki , samooocena wasza jest zbyt wysoka ? Chyba tak! zawyżyliście
        ją ? a dlaczego? czy aby krytykowac innych jest tak dobrze a samemu być
        skrytykowanym tak źle ? otóż to ! jest mnóstwo pytan , na które trudno wam
        odpowiedzieć! Nie krytykujcie innym , dajcie żyć! nie kazdemu musi sie coś
        podobac , mi sie osobiście ich muzyka nie podoba , nie tyle co działalność jak
        i muzyka , bo fajny pomysl z tym mieli , trzeba oddać ale nie odrazu krytyka ,
        nie musicie bić braw czy coś , ale ludzie dajcie żyć ! nie kazdy ma talent a az
        tak źle nie jest . Trzeba próbować ! dąrzyć do celu , wiadomo , zawsze sa
        porazki niema lekko a wy nic tylko krytyka ! ... są ludzie ktorzy umią ja
        odbierać i to jest sukces ! własnie to! bo krytykowac i nic nie robic może
        wielu a mało kto umie odebrac krytyke .
        Swoją drogą te całę ATM ucichlo ... nie mój gatunek muzyczny nie ma bajka ale
        coś tam slyszałam nie konienczie musiało mi sie podobać , ale doceniam ich
        wkład! nie to co inni , siedza nic nierobia i tyle piep... głupoty!
        • Gość: sssijmijaja Re: Atm sklad brzozowo IP: *.cpe.marton.net.pl 25.07.07, 18:58
          ić im pyknij po lodziku przydupasieah
          • Gość: kolega atm Re: Atm sklad brzozowo IP: 80.51.140.* 07.11.07, 23:47
            witam wszystkich słuchaczy chce powiedziec i podziekowac wszystkim którzy nas
            wspieraja atm POPIERWSZE NIE PISZCIE ZE ATM TO CHłOPAKI Z BRZOZOWA BO TO JEST
            NIE PRAWDA WALDAS POPIERWSZE POCHODZI Z POZNANIA A W CHEłMNIE SIE URODZIł A
            G.R.Z. JEST Z GRUDZIąDZA. ALE FAKT LOS ICH POLACZYL W BRZOZOWIE.TO PRAWDA.A
            POWIECCIE CO SLUCHALISCIE ATMU ??CHLOPAKI MAJA 9 PLYT ZALOZE SIE ZE SLYSZELISCIE
            PEWNIE PARE POIOSENEK
            I TYLKO PIE..CIE POPIERWSZE WALDAS NIOENAGRYWA Jóż RAPU BO ROBI CO INNNEGO I
            MA WPIZDE Z TEGO CHAJSU PODRUGIE WCALE ICH NIEZNACIE PO TRZECIE OSTATNI KAWALEK
            ATM BYL NAGRANY W 2005 ROKU ALE WY OTYM NIE WIECIE BO TERAZ JAKIS IDIOTA PODAL
            LINK DO ICH TELEDYSKU KTURY JEST TAK STARY żE TO JUZ NIEPRAWDA PO 5 SOLOWY
            PROJEKT OSTATNI PROJEKT WALDASA NAZYWA SIE S9W CZYLI STREFA 9 WZGóRZ TO JEST
            PLYTA WY.. W KOSMOS ALE KIEDY DOWAS DOTRZE TEGO NIEWIEM WIEM TYLKO ZE WALDAS
            TO JEST ZAJEBISTY ZIOMEK NIEUBIERA SIE MOżE JAKOś JAK 50 CENT CHODZI W NORMALNEJ
            ODZIEżY UBIERA SIE JAK CHCE I Z ZATO GO SZANUJE BO POMóGł MI NIE RAZ .A PLYTA
            S9W CZYLI OSTATNI JEGO PROJEKT JEST ZAJEBISTA JEST TO PLYTA Z 2OO7 ROKU
            NAJNOWSZA I NAGRANA W STUDIO DEFINITYW NIEWIEM BO SLYSZALEM ZE WALDAS POTAJEMNIE
            NADAL TWORZY CHOC JUż NIBY ZAJMUJE SIE CZYM INNYM TO WIEM ZE TEN CHLOPAK
            KIEDYS OSIAGNIE TO CO MOZNA NAZWAC TYPOWYM MATERIALEM/NP KAWALEK DZIEKUJE O
            VHELMNIE TO SAM WALDAS MóWQI ZE TO JEST Gó.. I JA GO POPIERAM BO KURW.A LUDZIE
            NIESLYSZELISCIE TAK NAPRAWDE NAJNOWSZEJ PLYTY WIEC POCHUJ GADACIE JAK ICH NIE
            ZNACIE NP KAWALEK Z ZARYM Z ZNANEGO HG WALDASA TO JEST EUFORIA SłYSZELISCIE H..A
            SLYSZELISCIE ??A I BYL TAKI TEMAT ZE WALDAS JEDZIE SKLAD Z PODWIESKA NIEPRAWDA
            POWIEDZIAł MI żE CENI ICH ZATO NAPRAWDE I żE CHCE NAGRAC KAWAłEK NIE Z NP
            MOLESTA CZY H.. WIE Z KIM TYLKO Z KIMś Z CHEłMNA BO TU SIE URODZIł .I ZATO GO
            SZANUJE
            NAPRAWDE TO JEST KOLO A KTO GO NIEZNA NIECH NIE OCENIA A A GRZ Z ATM ROBI
            NAPRAWDE DOBR BITY I MIX TAPY ZRESZTO CO JA WAM BEDE PISAł O NICH ICH JEBIE TO
            CO LUDZIE PISZA ONI KOCHAJA RAP I TO JEST TO CO ICH łACZY ZAPAMIETAJCIE SOBIE
            RAZ NA ZAWSZE WALDAS REPREZENTUJE WLKP I CHEłMNO A GRZ GRUDZIąDZ I TYLE
            ]

• Gość: KOLEGA ATM Re: Atm sklad brzozowo IP: 80.51.140.* 07.11.07, 23:48
              • Gość: KOLEGA ATM Re: Atm sklad brzozowo IP: 80.51.140.* 07.11.07, 23:53
                A TEJ LASCE O NICU SISIJA SLE WIELKI SZACUNEK BO TA DZIEWCZYNA CZAI MUZYKE
                WSZYSTKIM SLUCHACZA PLYTY S9W SLE WIELKIE ELLLLLLLLLLLLOOOOO
                STREFA 9 WZGóRZ ATM SLE WIELKI RESPEKT
                ELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KRISSSS
                • Gość: fanka Re: Atm sklad brzozowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 08:31
                  Hej!Moim zdaniem ATM skład jest ok.Robią to co w ich życiu jest ważne!Podziwiam
                  takich ludzi i gratuluj.Ja napewno nie odważyłabym się na tyle odwagi.Ich
                  kawałki z ostatniej płyty S.9.W są niezłe!podoba mi sie to co robią,a swoją
                  drogą.....kiedy nagrywacie następny teledysk??pozdrawiam i trzymam kciuki!:)
            • Gość: Seba Re: Atm sklad brzozowo IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.08, 10:21
              Taaaaaaaa pochdzi z poznania gów..o prawda urodził się w chełmnie a
              pochodzi z poznania?W poznaniu to moze ma rodzine a kolo widac ze
              udaje jakiegos cwaniaczka i mysli moze ze jak z poznania to ktos go
              będzie sie bał bo poznan.
              • Gość: ffg Re: Atm sklad brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 16:18
                przesluchaj plyte s9w to bedziesz wiedzial baranie skad co i jak
                • Gość: Seba Re: Atm sklad brzozowo IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.08, 12:10
                  Wyjeb..e mam na tą płyte frajerze!!!
            • Gość: Milena Re: Atm sklad brzozowo IP: 89.231.148.* 04.03.08, 13:46
              A wie może ktoś czy na gdzieś w necie są piosenki ATM składu???
              Bo bym chciała sobie przesłuchać.
              Jak co to z góry wielka Dziękówa.
        • Gość: xxx Re: Atm sklad brzozowo IP: 80.51.140.* 17.04.08, 17:44
          oj ku.. odpie..ie sie wkoncu od nich!! co zal wam dupe sciska
          czy jaki ch..??

oni sa ok i ch.. wam do tego...

pozdro waldas...
    • Gość: Magda Re: Atm sklad brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 17:33
      Dla mnie jest ti zajebiu**** zespoł
      Słyszałam ich tylko nowa piosneke
      ale już mi sie podoba
      i to bardzo
      Podoba mi sie i tyle'
      Pozdro dla Tomeczka
    • Gość: Gruby piekarnia Re: Atm sklad brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 17:33
      pozdro dla ślepego od Grubego :)
      • Gość: Kolega z piekarni Re: Atm sklad brzozowo IP: 89.231.149.* 02.03.08, 22:48
        gira ty śmierdzielu słyszałem że jedziecie na sopot festiwal po złotego
        słowika hahahahahha .
        • Gość: stachu Re: Atm sklad brzozowo IP: *.chelmno.mm.pl 02.03.08, 23:09
          Gira ty ślepa parówo,nadajesz sie jedynie na festiwal do Uścia
          • Gość: re;gjwioerhguwerio Re: Atm sklad brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 17:03
            juz do atm to pdw lepsze jest... po pierwsze zajebiste bity Siwka i jak na ich pierwsze walki to nie sa zle choc poprawiac jest co. Atm nawijaja jakby sie cofneli w czasie zero postepu i chyba sie do teraz jaraja Molesta Skandalem... no i ten klip... zal

www.myspace.com/siwysiwek - tu masz rapy porzadne !

POZDRO
            • Gość: dijki Re: Atm sklad brzozowo IP: 80.51.140.* 13.03.08, 18:17
              teraz zes pocisnal pdw heh oni nie wiedza co to rap bo atm nie robi hiphopu
              tylko rap prost ciekawe czy chlopaki slyszeli ten szit pdw????
              • Gość: -- Re: Atm sklad brzozowo IP: 80.51.140.* 13.03.08, 18:22
                z tego co wiem to juz nie bedzie atm bo chlopaki nagrywaja teraz z rożnymi
                miastami.narazie tworza z pp pergamin projekt.z czarnym i machtylkiem a nowy
                klip atm jest wy......typowy krwisty z nad wisly i dziwi mnie czemu niema go
                na vivie.
                • Gość: ziomal z brzozowa siema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 20:15
                  słuchajcie A.T.M S.W.9 do dobry zespuł sam go słucham a waldas to
                  wpożo goś cieniasy
                  • Gość: Milena Re: siema IP: 89.231.148.* 21.03.08, 23:49
                    jak mamy słuchać to może ktoś da namiar na stronkę.
                    No chyba że ATM nie ma takiej stronki?????????
    • Gość: xxx Re: Atm sklad brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:47
      Ty ku...a debilu widzisz jakąś różnice żę PDW jest lepsze od ATM .
      to napisz mi jaką z chęcią ją przeczytam idioto. A te bity SIWKA w
      du..e wsadz to jest dopiero jedno wielkie gó..o
      • Gość: Lewy Re: Atm sklad brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:50
        Pozdrooooooooooo dla GRZ. A co do PDW to się zgodze z gościem XXX
        masz racje że nie ma porównania do ATM a te bity to porażka.
        • Gość: gość Re: Atm sklad brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 18:33
          www.myspace.com/siwysiwek

Jeden z najlepszych producentów w woj. kujawsko-pomorskim bez lipy ;]
          te bity na ktorych są wokale sa stare i dlatego moga sie nie podobać... teraz czuć powiew świeżości !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka