Gość: matka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.08.07, 16:48 Moje dziecko w przyszłym roku pójdzie do pierwszej klasy. Proszę o opinie na temat szkół podstawowych i nauczycieli tam uczących na terenie Chełmna.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: sp W Chełmnie IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.07, 18:07 wypowiedzieć się mogę na temat sp4. szkoła dobra jest i nauczyciele są w porządku. Sama tam chodzę od 5 lat więc... nie mogę powiedzieć, że jest jakoś nadzwyczajnie bo dla mnie szkoła to horror, ale jakbym miała polecać to polecam. ;) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: sp W Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 23:15 Dobra szkoła w Chełmnie to sp2. Tylko co nie podoba mi sie zachowanie niektórych nauczycieli poniewaz uzywaja wulgarnych słow:/ Zaś do szkoł sp1 chodza prawie same dzieci z patologi czesto powodują bujki. Czesto w sp2 nauczyciel wybiera sobie pupilka klasy i jest on/ona traktowany/na szczególnie przez danego nauczyciela. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: sp W Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 15:31 ty idiotko sadzisz ze kazdy nauczyciel w sp2 jest wulgarny i sie zle odzywa do uczniow? moze widxials jedna sytuacje , ale t nie powod do takich oszczerstw , ciekawe jak ty bys sobie poradzila z taka banda debili - dzieci naszych kochanych Odpowiedz Link Zgłoś