Gość: gosc IP: *.cpe.marton.net.pl 14.08.07, 22:51 czekam na opinie o organiozwanych uroczystościach weselnych przy ul. Podgórnej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ps Re: wesele na ul. Podgórnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 23:20 Tam jest na prawde wypas. tak się złożyło że bylem juz na dwóch weselach i pewnie bedzie jeszcze kilka bo jak ktoś był to wszyscy zachwyceni. Ale nie chce przesładzac bo są różne gusta i ktos moze mie inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi Re: wesele na ul. Podgórnej IP: *.tvgawex.pl 14.08.07, 23:32 jesli szukasz zespołu na wesele to napisz maila. mogę przesłac płytkę jednego z ostatnich wesel. pozdrawiam marioband@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: wesele na ul. Podgórnej IP: *.centertel.pl 15.08.07, 11:18 Bardzo dobre miejsce na wesele. Miałem okazję się tam bawić na weselu w czerwcu i byłem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wesele na ul. Podgórnej IP: *.cpe.marton.net.pl 15.08.07, 19:48 dziękuje na opinie, tak właśnie myslałam, ze to fajne miejsce na wesele :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś