Gość: kosz IP: *.cable.ubr02.donc.blueyonder.co.uk 27.08.07, 20:36 bedzie 3 liga w kosza w chelmnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkkkk Re: kosz IP: *.cable.ubr02.donc.blueyonder.co.uk 29.08.07, 13:25 bedzie ta druzyna???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainter Re: kosz IP: *.cable.ubr02.donc.blueyonder.co.uk 09.09.07, 15:26 powstanie druzyna 3ligi kszykowki w chelmnie bo mnie to bardz intersuje???czy ktoś posiada jakieś informacje na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: kosz IP: *.cpe.marton.net.pl 10.09.07, 13:47 Podobno NIE! ale nic nie wiem na 100% Jeżeli III ligi nie będzie to wiadomo - chodzi o pieniądze! Zawodnicy są gotowi, jest ich sporo i każdy wymieniony jest z pewnością na miarę III ligi lub też lepiej! Pozdro dla Coyotes i ELMET-u (fanka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klin Re: kosz IP: *.cpe.marton.net.pl 11.09.07, 11:51 na 100% ? kiedy , co i jak ?? A kto jest powołany z zawodników ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lLL Re: kosz IP: *.cable.ubr02.donc.blueyonder.co.uk 13.09.07, 23:48 bedzie?????????? jak tak to kto bedzie gral??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: kosz IP: 83.238.146.* 14.09.07, 23:21 hehe no niewiem ...:) wiadomo fajnie by było ale na Chełminska koszykówke niema pieniędzy, a mamy w mieście wielu dobrych graczy...szkoda tylko, że miasto ich niewykorzystuje..Pozdrawiam.:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakis Re: kosz IP: *.cpe.marton.net.pl 15.09.07, 15:25 nie wiem czy będzie ... nic w tej sprawie nie wiem Wiem natomiast że mają być powołani : Oldboys - Pan Struski i Pan Shenke Leniwce - K. Ćwikliński , M. Droszcz Elmet - D. Belski T.Beker S.Matuszak Coyotes - Brzoza i POLI ( nie jestem tego pewien na 100% - to są propozycje jakie słyszałem ) Nic więcej i o nikim nic więcej nie wiem !! POZDRO i trzemam kciuki za tą III LIGE !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyk Re: kosz IP: *.cpe.marton.net.pl 15.09.07, 18:55 zgadzam sie - w/w osoby muszą być w tym składzie !! + przykuś ... ale lipa z kolanem + sokół + gasin + łowic ( ale go nie ma !! ) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: kosz IP: *.cable.ubr02.donc.blueyonder.co.uk 16.09.07, 17:39 zgadzam sie ze te osoby nadaja sie do tej druzyny a lowic by sie przydal napewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: kosz IP: *.cpe.marton.net.pl 16.09.07, 17:54 POTWIERDZAM !!!!!! To jest chełmińska czołówka !!!!!!!!!!!!!!! NAJLEPSI KOSZYKARZE !!!!!!!! Z nimi można zacząć coś działać !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś