Gość: ania IP: *.stk-net.pl 08.09.07, 11:28 co sadzicie o tym salonie? interesuje mnie makijaz slubny, moze ktos malowal sie juz w tym salonie? Jaka cena i trwalosc makijazu, ile wczesniej sie umawiacie? Z góry dziekuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: makijaz w Oliwii IP: *.cpe.marton.net.pl 09.09.07, 10:19 polecam ten salon,koszt próbnego 30 ,tego właściwego 40,zadz i sie dowiedz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: makijaz w Oliwii IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.09.07, 14:54 polecam na rynku 5 koło żabki. wykonasz sobie tam też pakiet "panna Młoda" Odpowiedz Link Zgłoś
xxxka Re: makijaz w Oliwii 09.09.07, 23:31 boze wlascicielka to pisze niech zeby sobie zrobi jest wredna nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna młoda Re: makijaz w Oliwii IP: *.cpe.marton.net.pl 10.09.07, 17:40 byłam tam niedawno, zrobiłam sobie fryzurkę, malowałam paznokcie i miałam zrobiony makijaż na mój ślub. Wszystko bardzo ładnie, starannie i przede wszystkim bardzo bardzo trwały ! polecam! trzeba sie zapisać z kilkudniowym wyprzedzeniem. jak się weżmie cały "pakiet" to policzą taniej, ale makijaz chyba jakieś 30,-40. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc-www Re: makijaz w Oliwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 19:30 A gdzie jest ten salon Oliwia?Wiem jedno koło zabki na Rynku nie radze isc bynajmniej nie na paznokcie.Racja włascicielka jest bardzo wredna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna młoda Re: makijaz w Oliwii IP: *.cpe.marton.net.pl 10.09.07, 22:00 ul.dworcowa, koło hotelu centralnego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajjjj Re: makijaz w Oliwii IP: *.cpe.marton.net.pl 11.09.07, 21:31 Ojjj nie polecam jesli makijaz robi z takim samym przygotowaniem jak paznokcie. Akryle robią na tipsie akrylem kupionym przez internet! Wyrzuciłam 60zł w błoto, bo paznokcie po 6 dniach odpadły! ZERO PROFESJONALIZMU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ajjj Re: makijaz w Oliwii IP: *.cpe.marton.net.pl 11.09.07, 23:21 a nawet jeśli tak było i jeśli był to akryl z internetu to przecież dobrze wiesz że w internecie można znależć same dobre rzeczy - sama tam się oferujesz...a paznokcie pewnie odpadły Ci jak naparzałaś w klawiture nocami w poszukiwaniu internetowych znajomości. pozdrawiam serdecznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: makijaz w Oliwii IP: 80.51.140.* 12.09.07, 09:12 Byłam niepolecam. Paznokcie jak i makijaż żle zrobione.ładnie czeszą za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda żona Re: makijaz w Oliwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 10:32 Robiłam sobie makijaż ślubny w Oliwii, jestem bardzo zadowolona, byłam na próbnym koszt 30zł, a już ten właściwy ślubny 40 zł, makijaż bardzo trwaly, naprawdę absolutnie nic mi nie zeszlo, nie zmazało sie, nie rozmazało itd.Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: makijaz w Oliwii IP: 83.238.144.* 12.09.07, 13:11 moje zdanie jest takie, że najpiękniej to pomalujesz się sama, tak jak lubisz, a za 70 zł(30 + 40) to kupisz sobie niezłe kosmetyki, które będziesz uzywać jeszcze długo po slubie. Polecam natomiast Pania Wiolettę, która tam pracuje i ma złote ręce do pięknych fryzur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: makijaz w Oliwii IP: *.cpe.marton.net.pl 12.09.07, 15:18 wiadomo wszystkich nie da się zaspokoic, ale na przykład są dziewczyny które na codzień się nie malują, nie wiedzą jak to zrobić, aby było ładnie i trwale. trzeba po prostu się przekonać, ja byłam i mi sie podobało, tym bardziej że faktycznie na codzień za bardzo się nie maluję. Byłam tylko w dzień slubu zapłaciłam 55 zł - za makijaz + paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: makijaz w Oliwii IP: 80.51.140.* 12.09.07, 19:28 a czy w Oliwii są dobre fryzjerki? chciałabym zmienic fryzure a nie jestem zdecydowana na konkretna.Szukam dobrego fryzjera,doradzcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: makijaz w Oliwii IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.07, 20:15 W Oliwii sa dwie Panie - Ania i Wioletta. Do Wioletty chodzę od wielu lat i zdecydowanie mogę ją polecić, ta druga jak dla mnie to tak sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: makijaz w Oliwii IP: *.cpe.marton.net.pl 16.09.07, 18:43 polecam Wiolette naprawde super obcina a co do makijazu to sie nie bede wypowiadał bo jesten facetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghfghf Re: makijaz w Oliwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 21:12 super :D:D Odpowiedz Link Zgłoś