Dodaj do ulubionych

czy Kwasnieskiemu ogolono by glowe w czasie II WS?

IP: 213.77.117.* 09.09.07, 15:06
czy po tym co powiedzial do mediow w niemczech ogolono by mu glowe w
czasie II wojny swiatowej?
nawet jego kolega z partii, leszek miller byl zazenowany tym i
powiedzial ze z pisem nalezy walczyc w polsce a nie zagranica,
czy niedlugo znajdzie sie jakis inny lewak ktory poprosi bratnia
bundeswere albo bratnia armie federacji rosyjskiej o interwencje w
obronie "demokracji oligarchow"???
Obserwuj wątek
    • Gość: polak maly Re: czy Kwasnieskiemu ogolono by glowe w czasie I IP: 80.51.140.* 09.09.07, 15:18
      Kwas to zydokomuch i nie dziwie sie jego postawie.Bogaci Zydzi przed 39
      pozyczali wielkie pieniadze rzeszy na zbrojenia aby adolf mogl zrobic dla nich
      nowe tereny na interesy a nzzasz Kwas jest Zydem z pochodzenia oni maja to we
      krwi kretactwo i zdrady
      • Gość: obserwator Re: czy Kwasnieskiemu ogolono by glowe w czasie I IP: 213.77.117.* 09.09.07, 15:55
        ja nie wiem czy jest zydem, a jesliby by byl to w czasie II WS
        pewnie by nie zyl wiec nie mogliby mu glowy ogolic, ale jesli
        zalozymy ze jest polakiem to czy za takie cos by go to spotkalo?
        • Gość: door Re: czy Kwasnieskiemu ogolono by glowe w czasie I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 17:31
          wy obaj jesteście po..i wszędzie tylko widzicie Żydów.I to zwolennicy partii
          ponoć katolickiej(PIS).
          • Gość: polak maly Re: czy Kwasnieskiemu ogolono by glowe w czasie I IP: 80.51.140.* 09.09.07, 17:43
            zydow w calej histori ludzkosci gnebiono i przepedzano a za co ? za ich
            kretactwo oszustwa i styl zycia podam dla przykladu 2 RP byla jak wiadomo
            tolerancyjna dla starozakonych ale zydzi mieli to gdzies 90% populacji nie
            pisala i nie rozmawiala po polsku dlaczego bo nie znala jezyka a podobno czuli
            sie obywatelami naszego kraju oni zawsze do siebie garneli nawet bogaty zyd
            biednego zyda sprzedawal niemcom w czasie wojny i nie dziwmy sie kwachowi to nie
            polak
          • Gość: obserwator do doora IP: 213.77.117.* 09.09.07, 17:55
            a ty tepaku co masz mi do zarzucenia? jak nie umiesz zrozumiec
            prostego tekstu to nie siadaj do komputera i nie kompromituj sie do
            reszty,
            faktem jest ze kwachu zblaznil sie za co jak pisalem nawet leszek go
            zganil, a jesli ty nie widzisz w tym zlego to albo jestes czlonkiem
            volkslisty albo zbyt tepy aby to zrozumiec,
            • Gość: polak maly Re: do doora IP: 80.51.140.* 09.09.07, 17:58
              popieram cie jakis komuch sie odezwal i broni kwacha
            • Gość: door Re: do doora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 18:41
              kwacha to mam gdzieś i jego wywiad też,tylko was mi jest zal za wasze poglądy
              cos jak by ,szukanie na siłe zmowy żydowskiej.
              • Gość: obserwator Re: do doora IP: 213.77.117.* 09.09.07, 18:45
                za mlody jestes aby niektore rzeczy zrozumiec, jakbys nos poza cch i
                polske wychylil to bys wiedzial ze przedstawiciele jednego narodu
                dziwnym trafem opanowali cale kraje, i to mowia nawet ich rdzenni
                mieszkancy, tylko sa tak zastraszeni tzw. polityczna poprawnoscia ze
                sie boja tego mowic glosno
                • Gość: door Re: do doora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 19:26
                  I ty jesteś sympatykiem katolickiej partii.Wstyd mi za takich jak Ty.
                  • Gość: normalny Re: do doora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 20:11
                    do doora.Zapomniales ze katolicy nie przepadaja za zydami jestes za mlody aby
                    nas pouczac poczytaj historie to sie dowiesz
                    • Gość: ps Re: do doora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 00:05
                      Kwas juz sie wystarczajaco skompromitował i tylko skonczony idiota bedzie
                      glosował na LID ale słuchając tego waszego gadania o żydach mozna sie przerazic.
                      niestety jest tak ze zyd zydowi pomoze i dlatego maja duzy wpływ na polityke
                      swiatowa. A w polsce są równe prawa dla wszystkich wiec jak zyd złamie prawo to
                      za to odpowie podobnie jak wy!(ps: Sorry Rydzyka prawo nie obowiązuje).
                    • Gość: do normalnego Re: do doora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 10:24
                      nie wiem co wiek ma do rzeczy(aż taki młody to nie jestem).Ze katolicy nie lubią
                      Zydów to już wiem,tylko nie nazywajcie się katolikami.Prawdziwy katolik nie
                      pisze takich rzeczy o innych wyznaniach,a ty jesteś jakimś popaprańcem a nie
                      katolikiem.
                      • Gość: sam jestes pojebem Re: do doora IP: 80.51.140.* 10.09.07, 10:42
                        sam jestes popaprancem spojrz przypadkiem czy cie rzezak nie mial w obrotach
                        • Gość: door Re: do doora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 11:00
                          I tu jawi się prawdziwe katolickie spojrzenie na świat.Pozdro dla wszystkich
                          "prawdziwych"katolików.
                          • Gość: obserwator nie odchodzmy od tematu IP: 213.77.117.* 10.09.07, 17:59
                            pytanie jest dalej aktualne czy ogolono by mu głowę, i to jest nowa
                            twarz lewicy w wyborach, co oni reprezentują sobą, chociaz dzisiaj
                            sam się pokalał i przeprosił,
    • Gość: obserwator Re: czy Kwasnieskiemu ogolono by glowe w czasie I IP: 213.77.117.* 11.09.07, 18:53
      wczoraj po raz pierwszy w zyciu widzialem jak sie czolgal po
      grobach, wczesniej nie widzialem tego, w sumie do wczoraj myslalem
      ze to jakis zlosliwy wymysl prawicy tak jak maybach rydzyka jest
      wymyslem lewicy,
      ale okazalo sie ze naprawde na.. sie, bo tak to mozna nazwac,
      Prezydent III RP Aleksander Kwasniewski na.. sie jak swinia i
      prawie czolgal po grobach Polakow w Charkowie, to skandal, i to jest
      twarz nowej lewicy, smiechu warte, juz tragicznie musi z nimi byc
      skoro odkurzaja takie "autorytety",
      • Gość: lala Re: czy Kwasnieskiemu ogolono by glowe w czasie I IP: *.cpe.marton.net.pl 13.09.07, 09:21
        ton swia Kwasiniewska zawsze kłamnie nizdzxiwnego przecie sie
        przewracal na grobach polskich oficwerow a teraz chce interwecji
        Niemcow no trzeba towa Szredera no nie ma szmato jeszcz bedzisz po
        opcych krajach mendo Ciebie trzeba wychowaci dla Polski bo ty jestes
        menda
        • Gość: do lali Re: czy Kwasnieskiemu ogolono by glowe w czasie I IP: 80.51.140.* 13.09.07, 16:10
          najpierw do szkoly a dopiero ptem pisac na forum
          • Gość: lala Re: czy Kwasnieskiemu ogolono by glowe w czasie I IP: *.cpe.marton.net.pl 13.09.07, 20:58
            no do takiej gdzie uczą łapowkarze lub ich zony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka