Gość: miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 15:36 Czekam na wasze wypowiedzi bo zastanawiam sie nad kupnem czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MK Re: Co lepsze? PS3 czy Xbox 360 premium IP: *.netia.com.pl 28.10.07, 16:49 jak chcesz sprzęt do grania to x360 :) Na ps3 nie ma w chwili obecnej praktycznie zadnej konkurencji dla xboxa pod względem gier - ps3 ma ta przewagę nad X360, ze ma napęd blu-ray. Jednak blu ray ma jeszcze przed sobą dluga droge zanim stanie sie następca dvd a pamiętaj ze jest jeszcze hd-dvd ktore moze blu-rayowi pokrzyzowac plany. W polsce na BluRay wyszlo zaledwie kilkanascie tytułów. Co do xboxa to olbrzymia spolecznosc usługi Live da ci mozliwośc gry online praktycznie kiedy tylko bedziesz mial ochote na to. Tak wiec Michal kupuj X360 i nie zawracaj dupy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Co lepsze? PS3 czy Xbox 360 premium IP: *.cpe.marton.net.pl 28.10.07, 22:04 Ja takze proronuje Ci XBOX 360 ze wzgledu na duzą dostepnosc gier na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qzim Re: Co lepsze? PS3 czy Xbox 360 premium IP: *.aria.pl 29.10.07, 15:45 xbox bez dwóch zdań. Ktoś tam narzekał na awaryjność, ale ja mam x'a juz rok i nie mam zadnych problemow. ps3 dosłownie wisi na krawędzi, dlaczego? długo ps3 było najtańszym odtwarzaczem blueray, ale to juz sie zmiania i przestaje to miec znaczenie. Poza tym producenci gier nie chcą robić nic na ps3 bo: wbrew pozorom ps3 jest mniej wydajne, bardzo ciezko pisze sie na to gry, a co za tym idzie, koszty są dużo większe. Może warto poczekać na wersję x'a z prockiem i gpu zrobionym w technologii 65 nm, bo obecna wersja posiada wiatraki, które hałasują jak odkurzacz (nie przesadzam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorgo :) Re: Co lepsze? PS3 czy Xbox 360 premium IP: 80.51.140.* 30.10.07, 18:55 Majk ale to nie ja napisalem tego posta wyzej ! :) Ja jestem juz zdecydowany - tylko X :) Zadnych Playów :P Juz niedługo pogramy po sieci :) Pozdro :) PS. Jak tam automat-skrypt do MRP :) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123123123 Re: Co lepsze? PS3 czy Xbox 360 premium IP: *.cpe.marton.net.pl 01.11.07, 18:47 Nie zgadzam sie z opiniami!! nie mowcie ze x nie jest awwaryjny glowa mala ile Microsoft doplaca do kazdej wyprodukowanej konsoli dlaczego wychodzi Elite zeby nadrobic wady poprzedniczek...osobiscie po przygodach zwiazanych z awaryjnoscia X'a.Rok gwarancji to mega porazka konsole jakby wiedzialy ze po roku maja sie psuc..Wiem mozna polemizowac co do blue reya fakt..ale przypomne ze dvd dopiero niedawno staly sie standartem..ps3 ma pare miechow wiec rynek gier ubogi ale mozliwosci techniczne o wiele wybiegaja wprzod..ps.placic za xbox live..fakt milo ale sprobojscie zrezygnowac z tego po zakupie np karta kredytowa..ja zrobilem ten blad i Microsoft siedzial na moim koncie dopuki nie dzwonilem 3 razy i za ostanim rozmowa z jakims Pakistanem przyniosla skutek..a co do sieci fakt ps3 jak wyjdzie z swoim livem uuuu to bedzie cos..osobiscie mam teraz ps2 ..to samo bylo z x-klockiem..dawno nie robia na niego gier a stara czarnula do dzis spedzam duzo czasu.Xbox 360 mial swoje rodzynki ale spojrzcie konsola ma juz przeszlo rok.a ile macie tutulow killerow..ja dam szanse ps3 zreszta net jest za darmo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Co lepsze? PS3 czy Xbox 360 premium IP: *.cpe.marton.net.pl 03.11.07, 08:32 dam szanse ps3 jesli wyjdzie choć 5 gier których nie będzie na xa w lepszej wersji :) no a płatny live... masakra - 13 pln na miesiąc (a można i taniej) :) więcej wydajesz na ładowanie baterii w komórce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Co lepsze? PS3 czy Xbox 360 premium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 09:07 Zedycydowanie PS3 sam mam i jest super gry są i sa coraz lepsze a co do filmow na blue rayu to jest ich juz kilkadziesiat play jest duzo bardziej rozwojowy. zdecydowanie lepsze parametry i mniejsza awaryjnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Co lepsze? PS3 czy Xbox 360 premium IP: *.cpe.marton.net.pl 03.11.07, 19:01 taaak to prawda - ps3 jest duzo bardziej rozwojowym (odtwarzaczem filmów) - powtarzam jak wyjdzie 5 gier na ps3 które powalą x360 pod względem (tylko) graficznym to biorę ps3 dla ww. zalet (bezawaryjność, darmowy "live", blu-ray i gry). Teraz ps3 jest kawałkiem plastiku bez większego (poza blu-ray) zastosowania i nie warto zań płacić tyle kasy ile kosztuje jeśli chce się grać. Polecam wypowiedź jednego z developerów softu który programuje też na ps3(tłumaczenie): polygamia.pl/dlaczego-ps3-jest-slaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muki Re: Co lepsze? PS3 czy Xbox 360 premium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 22:26 Stary co ty piszesz. Tyle kasy a elite ile koszyuje 1800zł po co wydawać na xboxa jak plej 3 jest lepszy pod względem wszystkiego. Pamietaj ze to dopiero poczatek jego kariery i zrobi szał jak pierwsza wersja. Gry zaczna wychodzic od 2008 i wtedy to bedzie zawrót głowy x nie bedzie maił nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Co lepsze? PS3 czy Xbox 360 premium IP: *.cpe.marton.net.pl 04.11.07, 10:36 po ch*j mi konsola na którą NIE MA gier? :) xa mam od ponad roku i tłuke w co popadnie a na ps3 moge conajwyzej obejzec muminki. beda gry to bedziemy mysleli - nie ma gier nie ma o czym mowic Odpowiedz Link Zgłoś