Gość: anad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 17:49 mammarosie?/cześć zakupiłam dzisiaj w MAMMAROSIE-KRYTYKOWANEJ-KEBAB TURECKI W CSHLEBIE-SUPER=DUZO MIĘSA,.DOBRY SOS I OGÓLNE WRAŻENIE BDB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DASA Re: mammarosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 17:53 JAK DALEJ BEDZIE TRZYMAŁ WYJDZIE NA SWOJE-KLIENT DZISIAJ N-IE JEST GŁUPI I BYLE CZYM SIĘ NIE ZADOWOLI=POZDRAWIAM pANA-PROSZĘ WYCIĄNĄĆ WNIOSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: mammarosa IP: *.cpe.marton.net.pl 18.12.07, 17:57 szkoda tylko ze koty lataja po zarciu kuchary brudnymi łapami robia !!!i szczury biegaja po ulicy ze smietnikow zamkna mu ten burdel !!!sanepid wez sie za brudasow !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liouj Re: mammarosa IP: *.cpe.marton.net.pl 19.12.07, 19:55 ludzie nie długo sie potrujecie tam jerst taki syf ze szok pracowałam tam i wiem koty przy zarciu i robactwo szok!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: mammarosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 13:05 chyba sobie zartujesz!!! ja też tam pracowałam i nic podpobnego się nie działo !!!! a jeśli rzeczywiście zdazylo by się cos podobnegow tym czy innym lokalu to twoim obowiązkiem jest to glosić. W kazdy razie ja jestemzadowolona zarówno z obsługi jako klient, jak również zadowolona byłam z perspektywy pracownika. jeśli tak mówisz to prawdopodobnie zostalaś wywalona z pracy i sama nie wiem czym to sobie uzasadnić. jedzenie jest dobre, starannie przygotowywane, bez półproduktów. dawno nie czytałam podobnej bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: mammarosa IP: *.cpe.marton.net.pl 19.12.07, 21:41 kebaby polecam tylko w okrąglaku w mamarossie się popsuły i to mocno!!!!!! chociaż w okrąglaku trzeba samemu je odebra ale w chełmnie są najlepsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś