Dodaj do ulubionych

Pełno BMW !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 13:23
W naszym mieście jest bardzo dużo samochodów marki BMW.Ludzie czy nie lepiej
kupić bardziej zadbane,bo dużo z nich ledwo co jeździ.Wiem że marka jest ok
,ale nie kiedy się rozpada.Zagracacie miasto.A może snobizm przez Was przemawia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mercedes C220 Re: Pełno BMW ! IP: *.netia.com.pl 18.03.08, 15:39
      Snobizm na maxa w tym CCH.
      Pełno tych E36 po 3 dzwonach, 4 śladowe auta, co ciekawe : większość
      to 316i co ledwo jedzie :)
      Masakra - wstyd takim samochodem sie poruszac, juz nie wspomne o
      robieniu wiochy typu palenie kapcia (ktore ledwo co wychodzi) ,
      wyprzedzanie w miescie aut jadących 50km/h :D ciekawe co te
      cwaniaczki chcą pokazac?
      I jeszcze te tuningowe lampki, nalepki i inne wieś-gadżety :)
      Wiocha whuy :)
      • Gość: Gosc Re: Pełno BMW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 19:37
        Racja ,jedna be em ka na plastry się trzyma.WIOCHA !
      • Gość: thefi Re: Pełno BMW ! IP: 80.51.140.* 19.03.08, 20:27
        Sam jeżdze Betą ale coś musze przyznać M-ek to więcej po chełmnie lata niż fabryka wypuściła. I nawet Vectre M5 widziałem i co najlepsze Poloneza M. Co do panow od BMW - panowie nie naklejajcie tej kultowej literki na swoje 316 przecież to rzenada a nie wspomne pozniej o właścicielach np. kadetow GSI albo golfow II gti ktorzy roztaczają opowieści jak to Bete M-POWER wciągnęli.
        • Gość: Jezus Re: Pełno BMW ! IP: 89.127.174.* 20.03.08, 00:40
          Kazdy dzieciak wie ze te be emki chodza po 10.000.
          • Gość: kierownik Re: Pełno BMW ! IP: *.netia.com.pl 20.03.08, 08:28
            za 10.000 to 2 sztuki kupisz
            • Gość: o Re: Pełno BMW ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 13:09
              taniej
    • Gość: do autora watku Re: Pełno BMW ! IP: *.gprs.plus.pl 22.03.08, 14:34
      Po co zakładasz i zaśmiecasz te forum bezsensownymi wątkami. Co ci
      do tego że ktoś sobie kupuje auto (w tym ptzypadku czepiasz sie bmw)
      i jeździ po chełmnie przepisowo czy nie. Co ciebie interesuje czy
      auto jest w stanie wraka czy ładne, każdy kto chce bedzie jeździł
      czym chce i tobie nic do tego że sobie przyczepi co chce na auto -
      to że sobie naklei ///M na 1.8 to sobie robi wioche i co z tego...
      To że mam kierunek w swojej na taśmę (już nie mam) ale widze że ktoś
      już to poruszył... co wam do tego powiedzcie??? A ty czy jeździsz???
      • Gość: autor Re: Pełno BMW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 14:52
        Wątek jak wątek i nic Ci do tego ,mam takie prawo.Bawią mnie ludzie co wydaje im
        się że się lansują bo posiadając BMW i wiem że tak jest. Jeżdże motorem ale
        breloczek mam BMW he,he,he....
        • Gość: fg Re: Pełno BMW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:27
          Wolał bym jezdzić Lanosem Niz stara Bmka a w chełmnie nie ma zadnego M powera bo
          to pali 2o na 100
          • Gość: beta owner Re: Pełno BMW ! IP: 80.51.140.* 23.03.08, 20:59
            20/100km a to dobre tak piszą ci ktorzy nigdy BMW nie jeżdzili. Mity o spalaniu BMW niestety tak szybko sie nie wyplenią :). Fakt mało nie palą ale motory 1.6 i 1.8 z wyjątkiem 1.8IS 2.5l motor w serii 3 trasa 8-9l miasto do 12l to tak dużo?? 192km i tak mało bieże a mowimy tu o e36 czyli nie najnowszym motorze w serii 5 trasa 9-10l miasto do 15l w zależności od nogi :). Aaa i trasa to nie 90km\h bo na 5-tym biegu silnik poprostu buczy - ma za małe obroty a tak 110-120km\h najmniej pali. Widze jak palą te wszystkie 1.1 przy 120km\h pewnie z 9l a huk silnika....
        • Gość: heh Re: Pełno BMW ! IP: *.gprs.plus.pl 22.03.08, 15:32
          bez komentarza
          • Gość: szafran Re: Pełno BMW ! IP: 82.146.246.* 23.03.08, 19:57
            Tak czy owak jak będę miał juz kupić auto to napewno kupie BMW ale tylko i
            wyłacznie z miłości i do Tej marki!
            • Gość: gosc Re: Pełno BMW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 08:44
              I do tego jeszcze kup czapeczkę BMW.Kolejny snob.
            • Gość: E34 Owner Re: Pełno BMW ! IP: *.gprs.plus.pl 24.03.08, 10:58
              To są święte słowa szafran. Mnie również stać na inne auto, ale jako
              kolejne zakupiłem stare bmw w unikalnej wersji i kupiłem je z
              umiłowania do tej marki. Jest to kolejne bmw które ma dusze. A tak
              na marginesie czy nie smakuje najlepiej bmw w kiepskim stanie które
              powoli dopieszcza się, szykuje - przywraca stan świetności???
              Przecież Jezus też jeździłby BMW
              • Gość: gosc3 Re: Pełno BMW ! IP: 89.231.149.* 24.03.08, 11:28
                masz racje
                • Gość: szafran Re: Pełno BMW ! IP: 82.146.246.* 24.03.08, 15:38
                  tak Jezus jezdził by BMW
                  i przytocze coś co widziałem u kolegi w podpisie na forum:
                  Gdyby Bóg popierał przedni naped to chodzilibyśmy na rękach

Ja kupie E30 ze względu na to że jes małe i łatwiem manewrować niż e34
                  i poprostu podoba mi się wizualnie najbardziej z wszystkich... ma dusze...
                  własnie najlepiej patrzeć na stare auto z duszą które ładnieje w oczach i wraca
                  do stanu z przed 20 lat :)
                  • Gość: thefi Re: Pełno BMW ! IP: 80.51.140.* 24.03.08, 18:43
                    No to ja też coś dorzuce też mam e34 - spalanie to nie tragedia chyba ze lubisz troszke podymić psuć się nie psują a na allegro jest mnostwo zamiennikow. Co do e30 gdybym był sam to też bym jeżdził 3-ką. Może nie e30 a czymś nowszym ale e30 jest najbardziej podatna na swapy silnikow i przerobki a do tego masa auta to prawie nic. Silnik 2.5l pracuje tam pięknie a po dołożeniu Turba....... Powodzenia szafran.
                    • Gość: ? Re: Pełno BMW ! IP: 80.51.140.* 24.03.08, 19:57
                      BMW to przedluzenie waszego krotkiego pracia i dodanie sobie ze jest sie panem
                      taki pan jak wy snoby od bejc to szarpal mnie na rynku za nogawki i nazywaja go
                      jajcolizem jestescie parabani jak bmw jest ok to auta zbyt drogie zbyt ociezale
                      nieekonomiczne i nieladne na te czasy to paskudztwo ale co do was i tak to nie
                      trafi ubieracie sie zapewne w tanie dresy macie lby ogolone a wasz ulubiony
                      zwierzak to po..y amstaf lub inny zepsuty psi leb ale coz pies sie upodabnia
                      do pana a zapomnialem jeszcze koksujecie sie pozdro glaby
                      • Gość: E34 owner Re: Pełno BMW ! IP: *.gprs.plus.pl 24.03.08, 21:28
                        Widać po twojej wypowiedzi że jesteś bardzo przyziemny. Moi
                        przedmówcy - Ci którzy wnoszą mase sensu w to forum mają pasje, swój
                        cel w tym co robią. A ty jesteś zwykłym trolem który rozdmuchuje
                        mity o bmw, szydzi z byle czego i myśli że jak ma publiczne ip to
                        jest nietykalny, zupełnie anonimowy ale jakbyś cały czas nie zasysał
                        z osła filmów przy których walisz gruche to byłoby ciebie znacznie
                        trudniej namierzyć.
                        • Gość: k Re: Pełno BMW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 21:40
                          sam jestes trolem poprzedni post to swieta prawda.Gruche walisz sam skoro wiesz
                          jak to robic.Bmw to szajsowne auto dla snobow
                          • Gość: szafran Re: Pełno BMW ! IP: *.chelmno.mm.pl 25.03.08, 05:39
                            szajsowaty to jest rower którym siezapewne poruszasz... znam mase
                            przypadków ludzi którzy wybrzydzają a na rowerze popylaja bo nie
                            stać na auto...
                            a co Twojej innej wypowiedzi... nie kierują sie stereotypami!!
                            znam właścicieli wielu Bet i nie wyglądają jak Ci z Twojego opisu...
                            cowięcej wyglądają całkiem normalnie jak inny człowiek... jak
                            właściciel np Hondy, czy też Astry czy też jeszcze passata.
                            hmm Łysy nie jeste, włosku mam na żel, w dresie nie chodze, chodze w
                            dżinsach, głupi nie jestem bo robie średnie... kedyne z Twojego
                            stereotypu co sie zgadza to pies... ale To był prezent na 18 stke i
                            nie miałem zabardzo wpływu... nie zmienia to faktu że następnego też
                            kupie takiego...
                            Pozdro i kieruj sie dalej z..ymi stereotypami a daleko
                            zajdziesz... heh oj wybacz moja ironie... nie zajdziesz...
                            dojedziesz na rowerku :D
                            • Gość: i Re: Pełno BMW ! IP: 80.51.140.* 25.03.08, 06:44
                              glupi pies to i glupi pan
                              • Gość: szafran Re: Pełno BMW ! IP: *.chelmno.mm.pl 25.03.08, 10:06
                                Brawo dla tej paniz wąsem... "Głupi pies to i głupi Pan" No to że s się
                                wysilił... poszło mi wpięty a mój pisio do teraz nie może sie pozbierać... pójde
                                z nim dopsiego psychologa...
                                A odnośnie Twojej osoby... To czytając Twoje wypowiedzi odnosze wrażenie że
                                przeciętny kwiatek ma większy iloraz inteligencji niż TY!!
                                i jeszcze ta Twoja anonimowość i ksywki "K" "I" gdzie Twoja odwaga?? na rowerze
                                odjechała? czy na pieszo poszła? bo nie wmówisz mi że odjechała samochodem bo w
                                to to ja Ci ku.. napewno nie uwierze..
                                Pozdro dla normalnych ludzi :)
                    • Gość: E34 Owner Re: Pełno BMW ! IP: *.gprs.plus.pl 25.03.08, 10:04
                      thefi a tak na marginesie nie znamy sie pewnie może potrzebujesz coś
                      do swojej beci?? Pozdro
                      • Gość: szafran Re: Pełno BMW ! IP: *.chelmno.mm.pl 25.03.08, 10:08
                        Kolego od e34 napisz do mnie na maila to Ci potem coś podeśle bo nie chce
                        niektórych linków na ten syf zwany forum wżucać... POZDRO
                        knadolny3@wp.pl
                        Czekam :)
    • Gość: Tobiasz Re: Pełno BMW ! IP: 80.51.140.* 25.03.08, 09:01
      auta zbyt drogie zbyt ociezale
      nieekonomiczne i nieladne na te czasy <--

Człowieku jeśłi tak piszesz o co co całe gadanie , ze to auta moze
      kupic kazdy ? Czemu nie podejdziecie do tych normalnych i czasami do
      tych lysych wlascicieli BMW i nie powiedzie im w oczy... Ejj sorry
      ja chodze na pieszczo ( albo jezdze rowerem ) i wku*** mnie to ze
      jezdzisz BMW a ja musze iść pieszo.
      • Gość: E34 Owner Re: Pełno BMW ! IP: *.gprs.plus.pl 25.03.08, 10:03
        Nie powie tak bo zaraz by miał rowerek w D4 i z mordy truskawe...
      • Gość: thefi Re: Pełno BMW ! IP: 80.51.140.* 25.03.08, 20:49
        Po pierwsze nie jestem łysy, nie nosze dresow (no w domu sorki) psa nie mam - praca mi nie pozwala PRACA dla większości z plujących na beciarzy słowo ABSTRAKCYJNE. Szkoły na ogolniaku nie skończyłem- AKADEMIA SŁUPSKA. A co do części e34 owner multum ja ci tego mam :) ale dzięki za chęci. Zapraszam na forum BKB czyli ludzi ktorzy ukochali tą markę niezależnie czy auto jest roczne czy dwudziestoletnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka