Dodaj do ulubionych

Najlepszy fryzjer damski??

IP: *.eranet.pl 06.07.08, 09:24
gdzie w chelmnie jest najlepszy fryzjer damski,ktory oprocz dobrej
fryzury potrafi rowniez doradzic co do danego wygladu by
pasowalo,oczywiscie za rozsadna cene.
Obserwuj wątek
    • Gość: ula Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 89.127.168.* 06.07.08, 10:52
      watpie ze znajdziesz takiego zeby doradzil zrobil ladna fryzure i jeszcze malo
      za to skasowal w chelmnie raczej takiego nie ma
      • Gość: ade Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.08, 17:03
        uwazam ze jedna z najlepszych to kinia swoj salon ma kolo szkoly
        podst.nr.2 i nie jest droga klientow ma full takze musi to o czyms
        swiadczyc ale polecam .Dziewczyna ma talent i jest przede wszystkim
        jest na czasie
        • Gość: ela Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 89.231.150.* 10.07.08, 13:57
          pani Kinia okey ale brak organizacji w pracy cały tydzień trzeba się prosić o
          podcięcie grzywki dlatego zrezygnowałam z jej usług
    • Gość: ja Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 06.07.08, 17:30
      proponuję Fatima vip ....
      • Gość: ja Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 08.07.08, 10:23
        Najlepsza jest Ada!
    • Gość: olja Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 22:21
      Salon Spa Europa ;D
      tylko ze tem niezle kasują xD
      • Gość: GUNIA Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 10:54
        Proponuje zakład fryzjerki "Zyta" ona sama bardzo ładne fryzurki robi a jej
        pracownica Karolina też zawsze potrafi doradzić i ładnie uczesać ale niestety
        druga z jej pracownic(taka ruda) jest mało sympatyczna i nawet jak się ją
        poprosi o konkretne obcięcie to robi po swojemu.
        • Gość: gosc Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 16:20
          Karolina pracownica Zyty ścieła mi tak włosy ze jedna strona była
          dłuzsza druga krutsza.Ta druga z kolei Aneta chyba jest okropnie nie
          miła.Osobiście nie polecam.Trudno o dobrego fryzjera.Widziałam jak
          fryzjer z Donatteli obcinał włosy lasce i bardzo fajnie zrobił jej
          fryzurke polecam
    • Gość: lol Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 08.07.08, 11:16
      ;]
    • Gość: cokey Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 08.07.08, 23:08
      Najlepszy fryzjer oczywisie w DONATELLI jesli cie stac jesli nie
      obgole cie maszynka za friko...
      • Gość: jeszcze ja... Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 13:04
        Patryk z Donatelli
    • Gość: mi Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 89.231.149.* 09.07.08, 13:14
      Z tego co czytam zdania są podzielone...każdy ma inne zdanie.Osobiście w
      wymienionych przez poprzedników "nacięłam" się na każdego a najbardziej na "ten"
      koło szkoły nr.2.Osobiście POLECAM zakład "KAROLINA" na
      wodnej-nowo-otwarty.Laska młoda,ale klientek full.Potrafi dużo,TANIO i lubi to
      co robi a dla mnie to się liczy najbardziej.
      • Gość: nika Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 12:04
        ja także baaaardzo polecam Karolinę. Potwierdzam także, że ma
        naprawdę wielu stałych klientow. Bardzo dobrą opinię moge także
        wystawić salonowi pani Irki na Rynku (koło CityPizza) a w nim pani
        Karinie. Nie byłam, ale pochlebne zdania słyszałam również o
        chłopaku z Donatelli.
    • Gość: gość Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.centertel.pl 15.07.08, 09:59
      Polecam Asie na rogu wodnej i rycerskiej
      • Gość: ja Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 11:00
        Patryk z Donatelli-jest poprostu świetny :) polecam
        • Gość: Asia Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 20.07.08, 14:17
          A ja Agnieszke :)
    • Gość: narw Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 20:10
      a czy gdzieś w Chełmnie mają sprzęt do stałego prostowania włosów?
      • Gość: ja Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 24.07.08, 13:21
        najlepsza jest Ada!salon Fatima
    • Gość: Ola Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 24.07.08, 18:59
      Pani Agnieszka z Donatelli. Gratulacje z powodu przyszłego dzidziusia.
    • Gość: pretty Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 24.07.08, 22:27
      Najlepsza fryzjerka w Chełmnie to blondi-Natalia pracująca w salonie na Biskupiej.
      Nie dość że najpiększejsza z niej dziewczyna w Chełmnie , to jeszcze ma swój
      stosowny gust i potrafi doradzić :)
      Oby same takie kobiety chodziły po Świecie bo N.G. jest cudem natury :)
      • Gość: one.lon. Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 25.07.08, 11:34
        Zdecydowanie polecam pana Patryka z Donatelli. Usługi pierwsza
        klasa. Poświęca on dużo czasu każdej klietnce bądż klientowi i stara
        się dokładnie wykonać powierzone zadanie. Przy tym jest bardzo
        towarzyski i zajmuje miłą rozmową. Jego rzetelność, dokładność i
        staranność przemawiają za tym żeby okrzyknać go mianem najlepszego
        fryzjera ( i skłonna byłabym sądzić,iż nie tylko w CCH) ZADOWOLONA
        KLIENTKA
        • Gość: Ada Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 25.07.08, 18:55
          Każdy ma swojego fryzjera lub fryzjerkę i dla mnie zakładanie takich wątkow to porażka. Znam osoby ktorym się pan Patryk podoba i jego styl ale znam osoby ktorym nie odpowiada np. jego niepunktualność. Ja mam swoją fryzjerkę i jestem z niej zadowolona pomimo niepochlebnych opinii ktore też tu się pojawiły o niej. Pomyślcie jak czują się fryzjerzy kiedy się o nich tak smaruje na forum, przecież to też ludzie. A co do opinii to podejżewam, że wychwalające pod niebiosa piszą sami zainteresowani lub ich znajomi :)
    • Gość: agnieszka Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 10.09.08, 23:12
      w SPA Europa pracuje Pani Żanete z salonu ''Chantale'' dobrze
      strzyże,a jaki robi wspaniały masaż głowy:) POLECAM!!!!!!!!
      • Gość: ZeCo Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 89.231.149.* 11.09.08, 08:09
        Pfff miala swoj salon, potem umowe w wiekszym miescie, i co? wrocila do cch ? to
        swiadczy o tym ze fryzjer z niej taki jak z koziej dupy trąbka ;) ha
      • Gość: gosc Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 12:55
        Zaneta??!ta ktora miala swoj zaklad na wodnej??Do wszystkich tylko
        nie do niej.Dlugo nie popracuje,to fryzjerka z przypadku.
        • Gość: xx Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.4.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 12.01.09, 14:31
          taa cała zaneta i jej chinski noz porazka totalna
          • Gość: ala Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.centertel.pl 12.01.09, 17:53
            Hiński noż to nie nowośc a nawet techniką ktora istnieje jakiś czas trzeba umiec
            się posługiwac. Chcesz zobaczyc jak to sie robi fachowo to polecam Donatelle i
            panią Agnieszke oraz Patyryka choc jak ktoś napisał strasznie się grzebie a co
            do jego punktualności też krążą legendy.
    • Gość: Iza Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 89.231.149.* 13.09.08, 14:21
      pan Patryk w salonie w salonie Donatella ;)
      • Gość: Justyna Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 15.09.08, 20:53
        a ja polecam Maję z Olivii, czesała mnie na mój ślub. Prawdziwy
        majstersztyk, naprawdę super!!!
        • Gość: Liwia Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 13.12.08, 12:37
          a gdzie jest ta Oliwia? tez mam ślub i szukam fryzjera który mnie ładnie
          uczesze. Mieszkam w Chełmnie od niedawna i nie mam takiej orientacji.
          • Gość: JA Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 14.12.08, 10:08
            Salon Oliwia znajduje się na ul.Dworcowej 27, w tym samym budynku w
            którym jest SKOK.
            • Gość: Ja Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 14.12.08, 10:11
              podam Ci jeszcze nr tel. 665-645-042. pozdrawiam ;)
    • Gość: ola Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 14.12.08, 11:12
      Wkońcu się pojawiła w Donatelli, gratulacje dzidziusia pani Agnieszko :).
      • Gość: j Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.gprs.plus.pl 14.12.08, 14:04
        Patryk z Donatelli
        • Gość: Ania Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 14.12.08, 21:53
          Ja polecam panią Adę super za rosądną cenę!!!!!!!!!!!!
          • Gość: zawsze zadowolona Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.08, 08:32
            Patryk z Donatelli
            • Gość: ja Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 13:00
              Patryk z Domatelli hmm.. dobrze strzyze ,ale nie upina wlosow!
              pozatym spoznia sie do pracy... i tak jak wyraza sie o klientkach
              ktorych nie lubi to szok!
              • Gość: kola Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 94.254.174.* 06.01.09, 15:34
                A co sadzicie o KASI z Wodnej?
                • Gość: nn Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 92.20.13.* 06.01.09, 16:09
                  nic dobrego buahaha...
                • Gość: ... Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 89.231.148.* 26.11.09, 19:05
                  Ja jestem z pani Kasi bardzo zadowolona. Sympatyczna i ceny ma niskie.
              • Gość: ala222 Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 94.254.174.* 06.01.09, 15:37
                Najlepsza w Chełmnie jest Alexis na Biskupiej.Jak mi pie...eła
                afro nie mogłam zmiescic sie w futrynie drzwi wychodząc z jej zakładu
                • Gość: stała klientka Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.09, 15:51
                  Patryk z Donatelli
            • Gość: xxx Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.chelmno.mm.pl 06.01.09, 19:30
              Patryk z DONATELLI to pedal i w sumie obcina 4 godziny sama
              grzywke.Najlepszy fryzjer to SPA EUROPA i oczywiscie p.ALa.Tam jest
              bardzo mila obsluga i nawet po godzinach zotaja co napewno nikt im
              za to nie placi
              • Gość: haha Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 21:33
                p.ala pani ktora zjadla prosiaka tak o niej mowia jest najgorsza
                fryzjerka haha salon spa tonie w dlugach
              • Gość: ANN Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 87.204.205.* 12.01.10, 12:06
                Patryk jest Superrr......a jak masz coś do pedałów to zatrzymaj to
                dla siebie ciotooooo.Każdy ma prawo robić co chce i żyć tak,jak mu
                wygodnie!!!
    • Gość: gość Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.gprs.plus.pl 06.01.09, 19:23
      Najlepszy jest na ul.Wodnej. Nazywa sie Karolina,pracuje tam tak
      blondka mloda,bardzo w porządeczku. Polecam
      • Gość: a.b.d. Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.gprs.plus.pl 07.01.09, 23:37
        Patryk
        • Gość: ja Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 08.01.09, 21:06
          to ,ze ktos ma o kims swoje wlasne zdanie nie swiadczy o tym jakim jest
          czowiekiem. Ja osobiście bardzo polecam Patryka, jest mistrzem w swojej
          dziedzinie. Potrafi bardzo dobrze doradzic, posmieje sie razem z klientkami czy
          klientami, jednak czy jest niepunktualny, jesli chodzi o moje godziny wizyt to
          zawsze jest na czas.

Bardzo polecam Patryka
          • Gość: gosc Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 18:01
            Czy to wazne jak kogo nazywaja,,kto tonie w długach,czy ktos jest
            pedałem.Watek jest na temat dobrego fryzjera,a nie kto kim jest.
    • Gość: gość Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 09.01.09, 18:57
      najlepsza fryzjerka to Wioleta zakład "WIOLA" na Powstańców za
      relaxem
    • Gość: ada Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 09.01.09, 21:39
      Bezapelacyjnie pani Agnieszka z Donatelli. Wie co robi, szybko i profesjonalnie a jej klientela świadczy o jej wysokim profesjonaliżmie. A propos to SPA EUROPA jeszcze dycha?? Była, tam raz i NIGDY WIĘCEJ!!! lepiej strzyże moja corka swoje lalki niż ten pseudo personel.
      • Gość: smiechuWARRTEEEE Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 89.231.150.* 11.01.09, 13:45
        Patryk? ten wiesniak, ktory twierdzi ze kazda jego klientka to Kur**, te jego
        historie ze z gdyni pochodzi.. hheehe dobre sobie.. z malej wiochy gdzie bociany
        zawracaja zwanym bozym polem czy jakos tak, sloma z butow mu wystaje taka nedza
        i ubostwo ten Patryczek a poza tym zero nowosci i innowacji w jego pracy.. a
        przede wszystkim jak juz ktos wczesniej wspomnial brak kultury i szacunku dla
        klienta...
        • Gość: gosc Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 11.01.09, 15:42
          kazda jego klientka powiadasz. Ty tez ? ze masz taką czelność napisac? nazwal
          Cie tak ze mozesz to stwierdzic ze wszystkie ?
      • Gość: gaga Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 00:01
        Agnieszka z Donatelli :) Pozdr
    • Gość: ???? Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.gprs.plus.pl 11.01.09, 15:47
      Ja polecam panią Anie z zakłady fryzjerskiego na Hallera!
    • Gość: xxx Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 11.01.09, 16:35
      Pani Agnieszka z Donatelli Patryk też ale się grzebie niesamowicie. Spa Europa odradzam nieudacznicy co nie wyszli na swoim połączyli siły....już lepiej rzeby piorun trafił we włosy ładniej będzie.
      • Gość: kinia Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 17:12
        Donatella tak,omijać to tzw. SPA z daleka, to zwirzyniec nie salon
        fryzjerski.Nie polecam też tej nowej grubej Zochy co kosmetyczkę tam
        udaje, bardziej nadaje się do ... jak w tej piosence "Zocha izbę
        zamiatała..." niż do kosmetyki.Raz trafiłam tam przez przypadek i
        cieszę się że był to mój ostatni przypadek!
      • Gość: kinia Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 17:15
        Donatella tak,omijać to tzw. SPA z daleka, to zwierzyniec nie salon
        fryzjerski.Nie polecam też tej nowej grubej Zochy co kosmetyczkę tam
        udaje, bardziej nadaje się do ... jak w tej piosence "Zocha izbę
        zamiatała..." niż do kosmetyki.Raz trafiłam tam przez przypadek i
        cieszę się że był to mój ostatni przypadek!
        • Gość: ala Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 21:30
          Moim zdaniem Zyta
          • Gość: jaaaa Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 11.01.09, 22:06
            Donatella!Fryzjerka Aga:)Zawsze jestem zadowolona:)polecam!!!
    • Gość: Hani@ Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.gprs.plus.pl 11.01.09, 22:54
      Polecam p.Marie Brzozowska ktora a swoj zakład na Hallera
      (naprzeciwko fotografa)!
    • Gość: ja Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 89.231.149.* 12.01.09, 14:23
      JA polecam kamile jestem zawsze zadowolony
    • Gość: Marta Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.eranet.pl 12.01.09, 20:05
      Ostatnio pierwszy raz poszłam do "Olivii" i naprawde polecam-miła obsługa, ceny
      przystępne,naprawde warto
      • Gość: A.P. Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 20:11
        Chodzę do Olivii od dłuższego czasu.Ania i Maja są świetne.Zawsze
        zadowolona jestem.POLECAM!
        • Gość: ela Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.cust.tele2.pl 17.01.09, 21:29
          a pfffff salon spa te wredne twarze kosmetyczki i fryzjerki... a kosmetyczka ewelina czy jak tam jej na imie niech nad usmiechem popracuje a nie szyderczy usmiech zrobi i mysli ze klient tego nie zauwazy...donatella zdecydowanie! dobry klimat idzie sie posmiac i w ogole.. pozdrowienia dla osobnikow donatelli
    • Gość: ada Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 23:28
      Donatella-zdecydowanie.
      • Gość: mika Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 89.231.150.* 14.01.09, 20:26
        Ja proponuję salon Fatima Vip. Naprawdę godny polecenia.
    • Gość: sss Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 17.01.09, 15:19
      dobry jest
      • Gość: ciekawa Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.gprs.plus.pl 24.01.09, 20:37
        A czy w naszym chełmnie można dobrać fryzurę komputerowo ,to bym się tam wybrała
        może jakiś salon o tym by pomyślał jak jeszcze czegoś takiego niema .A co do
        fryzjera to zależy jak chcesz być ostrzyżony jak na męsko to każdy jest dobry .
        A JAK tylko zarzyczysz sobie taką fryzurkę co byś się dobrze mogła poczuć to po
        ostrzyżeniu myślisz aby ich szlag trafił .to jest mój przykład ,od tamtego
        felernego czasu zapuściłam włosy .
        • Gość: irena Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 25.01.09, 17:37
          poprzeczna - najlepsi
          • Gość: izka Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 94.196.222.* 18.04.09, 23:07
            A ja to tesknie za p.Alina ta czrna z Carlii nikt nie potrafi zrobic
            mi tego z wlosami co ona robila.Przed tym spa przestrzegam nic
            gorszego mie w zyciu nie spotkalo popalony balejag i perfidne kolory;
            [wielkie nieporozumienie ta p.Ala
            • Gość: daria Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.chelmno.mm.pl 20.04.09, 16:02
              ja szczerze polecam Patryka z Donatelli :)
    • Gość: adi Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: 80.51.140.* 20.04.09, 19:43
      a ja p. Agnieszke też z Donatelli
      • Gość: jagoda Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.chelmno.mm.pl 21.04.09, 19:03
        polecam pania violetę otworzyła swój zakład ulica po lewej stronie
        za relaxem jestem zawsze zadowolona .strzyżenie profesjonalne nic
        dodac nic ująć pracowała kiedyś w salonie oliwia
      • Gość: Anka Re: Najlepszy fryzjer damski?? IP: *.mia.three.co.uk 28.06.09, 11:00
        Oczywiscie,ze Salon SPA Europa,troche kasuja to prawda ale bedziesz
        zadowolona!polecam pania Ale tyle,ze teraz jest na chorobowym bo
        widzialam ja w ciazy:)Obsluga bardzo przyjemna.POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka