Gość: JA IP: 80.51.140.* 07.07.08, 13:47 ceny na pólkach a ceny na kasie są różne,radze sprawdzać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: TESCO!!! IP: 89.127.168.* 07.07.08, 14:51 zgadza sie tez to zauwazylem trzeba uwazac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: TESCO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 17:12 CENA NA REGALE JEST CENĄ ZAKUPU DLA KUPUJACEGO, TO CO W KASIE JEST DLA KLIENA NIE WAŻNE. TAKIE JEST PRAWO I WARTO SIĘ TEGO DOMAGAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: TESCO!!! IP: 80.51.140.* 07.07.08, 22:47 nie tyko w tesco jest to zmora polskich marketów. biezesz cos z półki bo jest tanie a przy kasie jak ci sie nazbiera towaru to nawet nie zauwazysz ile naprawde to kosztuje. taka jest polityka w marketach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaa Re: TESCO!!! IP: 80.51.140.* 08.07.08, 22:52 szkoda słów na ten market lepiej tam zakupów nie robic oszukuja strasznie kilka dni temu kupowałam sok cena oczywiście była inna na półce niż przy kasie na moja uwage kasjerka odburknęła ,że cena się zmianiła ale dzis po kilku dniach cenny na półce jeszcze nikt nie zmienił!czas zrobiś tam porządek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Re: TESCO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 08:27 zgadzam się,byłam wczoraj ...i każdy jeden towar sprawdzałam do czytnika......oszuści..wszystko trzeba kontrolować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TESCO!!! IP: 80.51.140.* 09.07.08, 11:07 ten sklep i tak nie długo zostanie zamknięty juz jest czynny krócej o dwie godziny a jesli obok powstanie lidl to na pewno pójda z torbami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TESCO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 09:50 To prawda tam jest coraz gorzej i do tego bardzo nie mila obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinga Re: TESCO!!! IP: *.chelmno.mm.pl 11.07.08, 22:59 Zgadzam sie całkowicie co do cen (Polo jesze gorzej oszukuje). Ale to Tesco to kompletna klapa. Osoba zamawiajaca towar, to chyba wogóle nie wie jak powinno być w markecie. Często brakuje podstawowych rzeczy, a jak są to tylko jednego producenta, albo jeden rodzaj. Szampon stoi obok ryżu i płatków śniadaniowych. Poszukajcie w tym sklepie odplamiacza innego niż Wanish, albo mrożonek innych niż Hortex.Tesco w Świeciu 100 % lepsze. Albo to hasło "nigdzie nie kupisz taniej", wystarczy iść do Biedronki. Omijam szerokim łukiem pomimo, że mam po drodze. NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: TESCO!!! IP: *.eranet.pl 12.07.08, 12:26 A mi sie czesto zdaza robiac zakupy w Tesco,ze nie moge znalezc ceny towaru zwlaszcza lezacego w koszu a sprawdzajac na czytniku wyswietla:Towaru nie ma w bazie danych!!!!!!!!!!Gdy pytam pracownika sklepu o powod to zanim sie doszukaja mija pol godziny!!!!!!! Zgrozo,to poprostu koszmar.Nie mowiac juz o tym ze obsluga nie zawsze jest przyjemna.W biedronce jest troche lepiej,ale naprawde TROCHE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: TESCO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 10:44 TESCO TO DNO,OBSLUGA STRASZNA POPROSTU PANIE SĄ NIEZADOWOLONE ZE ROBIMY TAM ZAKUPY.TEN MARKET POWINIEN BYC ZLIKWIDOWANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TESCO!!! IP: 89.231.148.* 15.07.08, 23:58 Trzeba nosić z sobą kalkulatoty i dawać pasowne przy kasie niech sie kasjery wtedy gimnastykuja i sprawdzaja ceny ..... to ich nauczy ja juz tez sie naciełem. Odpowiedz Link Zgłoś