Gość: Matka IP: 80.51.140.* 04.11.08, 18:41 Co sądzicie o gimnazjum nr4 sportowym w Chełmnie warto tam posyłać dzieci, jak tam jest??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spoko Re: Szkola IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 14:44 jak ja byłem w wieku szkolnym to był tam tylko ogólniak a było tam spoko jak to teraz młodzież mówi git majonez nauczyciele pomagają uczniom a matura to wspólny wysiłek i uczniów i nauczycieli nauka nie jest tak ważna bo kogo to obchodzi Ważne są statystyki. A statystyki ma ta szkoła najlepsze w Chełmnie także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Szkola IP: 80.51.140.* 05.11.08, 19:11 Ja tam chodzę a słyszeliście o klasie 2g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambitna Re: Szkola IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.08, 20:00 co jak co ale to jest najgorsze gimnazjum w Chełmnie ;) syf brud i ubóstwo kto wie czy tam malari nie ma?!! a tak serio to nie ma co bo tam jest liceum i gimnazjalisci maja przesrane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Szkola IP: 89.231.149.* 07.11.08, 20:10 a o co chodzi z tym, czym słyszeliście o 2g ? no jak wiem jaka to klasa i co dalej ?? ale tam to niepolecam szkoły bo są tam "dziwne dziewczyny" mam na mysli to, że takie samolubne, jakby każda była niewiadomo jaka panną a chyba niechciąłaby, żeby pani dizeci były samolubne lub sprawiały komuś przykrośc waląc jakies teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była uczennica Re: Szkola IP: 80.51.140.* 07.11.08, 22:51 To jest szkoła do której nie każdy może uczęszczać, a jeżeli już się tam znalazł to powinien to traktować jako wyróżnienie. Nie można nic zarzucić nauczycielom, którzy starają się jak mogą, aby nas czegoś nauczyć. 2 gimnazjum to owszem bardzo znana klasa, co nie znaczy, że w jakimś stopniu gorsza od innych. "Dziwne dziewczyny" ? a to ciekawe. Przede wszystkim w każdym trzeba dostrzec coś pozytywnego, a nie rzucać negatywami, a o pozytywach nie wspominać, bo po co ? Nie ma ludzi idealnych, każdy na swój sposób jest dziwny. Nie tylko dziewczyny, chłopacy również. "a chyba niechciąłaby, żeby pani dizeci były samolubne lub sprawiały komuś przykrośc waląc jakies teksty." To, że się przebywa w takim towarzystwie nie znaczy, że trzeba brać z nich przykład, albo się dostosowywać. Szkoła jest naprawdę fajna i warto się w niej uczyć. Nie wypowiadajcie się na jej temat skoro nie mieliście z nią do czynienia. Pozdrawiam całe Gimnazjum nr 4 no i LO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Szkola IP: 89.231.149.* 08.11.08, 12:00 co ty w ogóle za bzdety wypisujesz ? Kto tam chodzi uważa się za manie wyższości jakby niewiadomo kim był zal.pl ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ff kamil Re: Szkola IP: 80.51.140.* 08.11.08, 12:40 Samoluby są wszędzie..a może poprostu boli Cię to ze dziewczyny są tam naprawde ładne i ambitne:D Dlatego dla ciebie mogą wydac sie samolubne..ty zapewne zawodowka..wybacz lo to wyzsza półka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liceum Re: Szkola IP: 80.51.140.* 08.11.08, 12:35 Do ambitnej :D syf to ty możesz mieć dziecko w domu:) Uważam ze gimnazjum jest b.dobrą szkoła,dzieciaki szybciej dorastają gdyż miesci sie tam głownie liceum. A oczywiscie poziom w gimnazjum jest juz powoli ustawany pod liceum..takze po gimnazjum nie jest tak ciezko.Nie oszukujmy sie ale ludzie,ktorzy poprzychodzili z innych szkól poprostu nie dawali sobie rady.Do plusów możemy dodac że dzieciaki w gimnazjum ucza Ci sami nauczyciele co w licem,również to że klasy są tylko trzy. Jeżeli ktos nie chodzi/chodził tam do gimnazjum to niech sie poprostu nie wypowiada. Syf to moze jest w innych gimnazjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Szkola IP: 89.231.149.* 08.11.08, 16:09 przepraszam bardzo..uczęszczam do technikum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była uczennica Re: Szkola IP: 80.51.140.* 08.11.08, 17:56 Zgadzam się z licealistą. Nie można nic szkole zarzucić, a Ci co piszą negatywne opinie być może sami chcieli się tam dostać, a z jasnych powodów ich nie przyjęto. :) Nie oszukujmy się, tam trzeba się uczyć, nie to co w innych gimnazjach. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Szkola IP: 80.51.140.* 08.11.08, 22:49 Jeżeli tu jest syf to już nie wiem co mam powiedzieć o gimnazjum nr 1 czy 2 tam często bójki i policja w gim. nr 4 tylko jedna bójka na przestrzeni lat to widzicie gdzie posłać dziecko a jest to powiązane z liceum gdzie dzieciaki mogą pójść po gimnazjum i liceum nie przeszkadza gimnazjum w rozwijaniu się Jest to bardzo dobre gimnazjum bo dzieci nauczą się tu więcej niż w innych gim mają więcej lekcji w - f co bardzo lubią i mają lepsze wyniki na testach gimnazjalnych od gimnazjów "zwykłych" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Szkola IP: 80.51.140.* 09.11.08, 09:51 ciekawe... z tego, co wiem, dwójka dzieci przeszła teraz z gmi 4 do gim 1 a bójki są po prostu niezgłaszane i niewychwytywane przez nauczycieli, to wiem na 100% w gim 4 nie ma odpowiedniego poziomu nauki, sport jest tam najważniejszy.... i tylko tacy tam idą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była u. Re: Szkola IP: 80.51.140.* 09.11.08, 09:55 hahahaha, poziom ustawiany pod liceum, hahahaha teraz dobre! tu chyba nie chodzi o to, że uczą tam nauczyciele z LO? niektórzy młodzi pedagodzy pomylili się z wyborem zawodu, próbują być PROFESORAMI, ale im to nie wychodzi! program nauczania to program nauczania na poszczególne poziomy, plan wynikowy jest jeden!!! ktoś tu czegoś nie rozumie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była uczennica Re: Szkola IP: 80.51.140.* 09.11.08, 10:51 Hahaha. Do Gim 4 idą sami sportowcy ? ciekawe, ciekawe. Są jeszcze tacy ludzie, dla których liczy się najpierw nauka, a później sport. Nie macie do czego się dosr... to do tego, że są tam sportowcy ? Co do tych dzieci, które się przeniosły - jeden niespełniony intelektualnie "geniusz" za którego się uważał, a drugi wielce pokrzywdzony, jakby miał powody. A te krytykujące wypowiedzi biorą się nie z tego co rzeczywiście jest czy było, ale z zazdrości. Jak można powiedzieć, że tam dzieci się nie uczą, bo tylko sport się liczy ? Dziwne jest tylko to, że tam młodzież nie chodzi 3 razy do pierwszej gimnazjum, bo jeżeli mu się noga powinie to wylatuje ze szkoły. Zdarzało się tak, że nawet najlepsi w podstawówkach uczniowie mieli "problemy" z nauką w Gim 4, co bierze się z poziomu nauczania. Jeszcze raz proszę, nie gadajcie skoro nie mieliście okazji uczyć się w tej placówce. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Szkola IP: 80.51.140.* 09.11.08, 19:11 2 osoby z gimnazjum nr4 poszły do gimnazjum jeden ze względu na swoje naganne zach. i 3 oceny niedostateczne na koniec roku, a drugi pobił dziewczynę i nic się nie uczył, na pewno zostałby "siedzieć", a jego za przeproszeniem "głupi" rodzice przenieśli go do 1 i zwalają wszystko na nauczycieli i całe towarzystwo w gim nr 4 A nauczyciele nie mają żadnych problemów z nauczaniem w gim i liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też uczeń Re: Szkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 19:07 Brawo ! W końcu ktoś napisał o co w tym wszystkim chodzi.To sama prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szkola IP: 80.51.140.* 11.11.08, 01:45 chodzilam do tej szkoly...nauczyciele sie bardzo staraja ale jezeli chodzi o uczniow to niski poziom,jezeli dzieciak ma ambicje to tak czy siak bedzie sie uczyl a nauczyciele sa na wyskokim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Szkola IP: 80.51.140.* 12.11.08, 19:45 Poziom jest wyższy i uczniowie dostają tutaj oceny nie za ciekawe. Ale gdy nadchodzi test to osiągają niewiarygodne dla rodziców wyniki. Większy poziom i lepiej wypadają na testach ;) A gim 1 lub 2 mają dobre oceny, ale słabo wypadają na testach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś Re: Szkola IP: 80.51.140.* 15.11.08, 22:33 Lepszej szkoły nie znajdziecie i uwierzcie mi WARTO tam pójść ;) =} Odpowiedz Link Zgłoś