Dodaj do ulubionych

Ranking dentystów w Chełmnie

IP: 94.254.155.* 05.01.09, 18:02
Obserwuj wątek
    • Gość: EWKA 222 Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: 94.254.155.* 05.01.09, 18:18
      Ja to najchęniej chodze do rwania zęba do dr Spandowskiego!Jak jest
      napie...ny to,obojętnie czy to szóstka czy ósemka-wyrwie w 10
      sekund każdego kła
    • Gość: tomek167 Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: 94.254.155.* 05.01.09, 18:34
      Spandowski to ten koło Rynku?O NIE!!!! Kiedyś poszedłem do wyrwania
      z dolną trójką,a wyrwał mi.................RĘKĘ!!!!!!!!!!!!
      Do dziś nie oddał kasy za protezę.
    • Gość: roberto.ltd Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: 94.254.155.* 05.01.09, 18:37
      Najlepszą dentystką jest pani dr Tomaszewska.Jak wyrwała mi ząb
      kilka mieięcy temu to do dziś nie czuję bólu.Mało tego-nie czuję
      nawet szczęki
    • Gość: ania Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 06.01.09, 18:36
      A co powiecie o dr.Zuchowskiej?slyszalam ze jest bardzo dobra.
      • Gość: Karoola Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.range81-151.btcentralplus.com 06.01.09, 18:59
        Spandoch - Porod mnie tak nie bolal jak wyrwanie zeba przez Tego Pana.
        Zuchowska - kiedys masakra <nie wiem jak dzis>
        ale wszystkich przebija WYKRET - nigdy wiecej nie zobaczy mnie w swoim gabinecie.
        • Gość: piotr Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 19:39
          gadacie glupoty jak boli zab to obojetnie jaki DENTYSTA i kazdy z nas tam
          pojdzie NAJLEPSZA PANI TOMASZEWSKA leczyla moje dzieci ktore nie chcialy nawet
          znieczulenia
          • Gość: kacha 777 Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: 94.254.136.* 06.01.09, 21:42
            To jak ci obojetnie to wpadnij do mnie z bolem.Mam wiertarke Bosha i
            duze kombinerki
            • Gość: Ela Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 10:04
              Powiedzcie proszę do jkiego dentysty udać się z małymi dziećmi?
              • Gość: ccc Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: 94.254.141.* 12.01.09, 10:07
                Do weterynarza,do Eli.
                • Gość: ząbek Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 12.01.09, 10:21
                  swego czasu, dobrze wspominam p. Mrzygłód.
                  • Gość: d Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 12.01.09, 10:30
                    Wykręt zdecydowanie najlepszy w Chelmnie ale sa do niego kolejki
      • Gość: mała Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: 89.231.149.* 15.01.09, 12:45
        Ja osobiscie uwarzam za najlepsza paią żuchowska zna sie na tm co
        robi bardzo miła i o wiele lepszy sprzet niz u spandosia bo tam to
        sredniowiecze .
    • Gość: xxx Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: 80.51.140.* 12.01.09, 12:04
      Spandowski najlepszy do wyrywania, Mrzygłód do leczenia - również dzieci!
      • Gość: ... Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 13:20
        a ja uważam, że najlepszym dentystą w cch jest Pani Sławińska
        • Gość: M.P. Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 19:37
          Dokłanie.Zgadzam się.Cały czas chodzę do P.Sławińskiej i jest
          świetna...Taka dokładna.Raz poszedłem(z braku czasu) do
          Spandowskiego to w piętnaście minut "wyleczył" mi dwa zęby... Niech
          go ch...j strzeli.
          • Gość: xyz Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 19:59

dr Wykręt jedyny i nie powtarzalny :D

jutro sie wybieram znow. Bardzo polecam!
        • Gość: xxx Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.icpnet.pl 14.01.09, 22:42
          Tak Pani sławińska super leczy zdrowe zęby i dla tego nie boli
          leczyła mi byłem zadowolony super no drogo było ale nie bolało. Raz
          nie poszedłem na umówiony termin i wypadłem z listy stałych
          klientów. Z zakłopotaniem zastanawiałem się co zrobić z pozostałymi
          dziurkami które mi wypatrzyła do leczenia. Minął rok pojechałem do
          Bydgoszczy a tam dentysta powiedział że ma podejść za pół roku na
          kontrolę bo w tej chwili wszystkie są zdrowe ? Zastanawiałem się ile
          jeszcze kasy bym u niej zostawił i ile zdrowych zębów by mi jeszcze
          powierciła !!!
    • Gość: Ktoś Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 23:34
      wiele osób chwali Wykręta ale ja bylem u niego raz i juz nigdzy nie zobaczy mnie
      o znieczulenie nie idzie sie doprosic i strasznie drastycznie wszystko robi i
      malo higenicznie. Gabinet ma doskonaly ale podejscie i szanowanie pacjeta fatalne
      • Gość: xyz Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 20:33
        ja nigdy nie chce znieczulenia!
        moj drogi najpierw sie zastanow czemu nie mozesz doprosic sie
        znieczulenia a potem narzekaj...
        • Gość: sdfg Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 14.01.09, 20:48
          Najlepsza jest pani Tomaszewska -bardzo mila i bardzo dobra w swoim fachu
          • Gość: ciekawska Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 20:19
            najlepszy zdecydowanie WYKRĘT chodzę do Niego od 7 roku życia
            (wcześniej korzystałam z porad innych) Bardzo dobry dla dzieci ma
            podejście Kiedyś byłam u stomatologa i spierd.... z fotela
            dentystycznego ze strachu z działającym znieczuleniem (tamten kolo
            to jakiś debil był jak wpierd.. igłe z znieczuleniem to całą buzie
            miałam we krwi i dla tego sie przestraszyłam i wypierd... z
            gabinetu) Ratunek znalazłam dopiero w gabinecie WYKRĘTA ;->
            • Gość: eee Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 16.01.09, 20:31
              ziemiachelminska.republika.pl/
    • Gość: ból zęba Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 21:24
      Do leczenia to P. Sławińska. Drogo jak srórczybyk ale robi dokładnie i porządnie. Jeżeli chodzi o rwanie to najlepszą rękę ma Żuk, tylko pazerny jak nic i syf tam u niego jak cholera! Spandoch także dobry ale tylko jeśli chodzi o rwanie. Sprzętu nie ma-faktycznie średniowiecze ale robi to dosyć dobrze i chyba najtaniej!!!
      • Gość: xxl Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.gprs.plus.pl 27.02.09, 10:07
        najtaniej i najporządniej robi wykręt
        • Gość: Dominik Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 27.02.09, 13:03
          Usłyszałem okropną wiadomość, i mam nadzueję, że to głupia plotka...
          Jestem zły na siebie, że słucham takich bzdur, ale cóż... takie
          nasze Chełmno... Czy to prawda, że Wykręt nie żyje??? Zawał czy
          coś... Wyprowadźcie mnie z błędu!
          • Gość: r Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 27.02.09, 14:37
            takie plotki sa nie na miejscu!ktos ma niezle z glowa!Pani Wykret
            powinien zasadzic tych ktorzy takie plotki roznasza
            • Gość: Fan Gosi Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.13, 00:06
              Dla mnie Gośka jest najlepsza i ładna i zgrabna jest na czym oko zawiesić, a jak przytuli przy rwaniu, to WOW może rwać wszystkie
              • Gość: oooo Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 26.09.13, 00:23
                myślę, że jesteś szczerbata (ty) i dlatego wygrzebujesz kolejny watek......... poświęcony tej samej osobie......... znieczul się czymś......konkretnym
                • Gość: PACJENTKA Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.182.47.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.13, 13:00
                  SPANDOWSKI ?! TANIO I WŁAŚCIWIE BEZ KOLEJKI WYRWIE ZĄB NAWET W NIEDZIELĘ .BYŁAM TAM RAZ I JUŻ NIGDY WIĘCEJ,JEDNO UKŁUCIE ZNIECZULAJĄCE I ZARAZ BIERZE SIĘ DO RWANIA.BÓL TAKI ŻE NA SAMĄ MYŚL MNIE ZĄB BOLI.
                  WYKRĘT-BARDZO NERWOWY,ZMĘCZONY CHOROBĄ,WSZYSTKO PROFESJONALNIE I ŚREDNIO DROGO,LEPIEJ U NIEGO LECZYĆ NIŻ WYRYWAĆ
                  MRZYGŁÓD-DELIKATNA,SPOKOJNA.LECZYĆ TAK-WYRYWAĆ NIE(WYRWAĆ TRZEBA W MIARĘ SZYBKO A ONA JEST ZA WOLNA )
                  ŻUK-BROŃ BOŻE!!! DZIADEK KTÓRY OGLĄDA BAJKI,WYRYWAĆ U NIEGO ,LEPIEJ KOMBINERKAMI RÓWNO BOLI
                  MURZYNOWA(NIE WIEM CZY JESZCZE GDZIEŚ PRZYJMUJE)-SUPER DO RWANIA .RWAŁA MI PO TRZY ZĘBY I NIC NIE BOLAŁO.
                  TO WSZYSTKO WIEM Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA.
                  • Gość: Mrzygłod Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 22:30
                    Polecam Mrzygłód na wszystkich płaszczyznach.
    • Gość: wampir Re: Ranking dentystów w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 26.09.13, 22:33
      ranking nie jest potrzebny .......wystarczy zapytać o dostępne terminy wizyt. proste :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka