Gość: NORDIL IP: *.chelmno.mm.pl 22.01.09, 14:26 co sądzicie o pizzy w presto;jaka jest tam atmosfera????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BIEDRONA Re: PRESTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 07:47 podobna jak na Dworcowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok Re: PRESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 20:17 Pizza jest super!!!I piwko mają!! Atmosfera hmmmm.. Gdy bylismy to tylko sami, ale knajpka w porządku ładnie urządzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geg Re: PRESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 14:56 nie mozna jarac i chwała za to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PRESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 20:32 Początek było OK ale teraz juz jest coraz gorzej. Pizza jest często przypalona,ciasto coraz gorsze a składniki do pizzy tragedia. Skoro własciciel robi zakupy w Tesco to nie ma sie co dziwić, Pieczarki z promocji(stare) jogurty po terminie,ser po terminie no i wędlina szok. Myślałam ze zwymiotuje jak to widziałam. Tak to chyba daleko nie zajedzie. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: PRESTO IP: 89.231.148.* 26.01.09, 20:44 Każda pizzeria robi zakupy w tesco lub w polo czy tam w biedronce. W mammarosie zamiast szynki masz mielonkę prosiaczek z polo marketu i peperoni konserwowe. Tak więc takie są niestety realia w CCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baja Re: PRESTO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.01.09, 20:46 Pizza średnia,surowe warzywa chrupią między zębami,a może tak ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lklskg Re: PRESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 21:49 To jest straszne,bo nie którzy przyzwyczaili się do mrożonek i dodatków słoikowych.A prawda wygląda tak,że małe pizzerie nie mogą stosować świeżych owoców i warzyw,bo sanepid nie pozwala robić w jednym pomieszczeniu wszystkiego.I zdziwienie,że można dać świeże pieczarki do pizzy.A spróbój wstawić coś do pieca na 10 minut w temperaturz 400 stopni i wyciągni to surowe.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DCA Re: PRESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 19:02 Pizza dobra! Obsługa do du.... Kelnerka przyszła i powiedziała: "chłopaki jedzcie szybciej bo my zamykamy"... hehe Dziwne, że pizze nam sprzedała o 20.45. (czynne do 21) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tede Re: PRESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:53 Dziwne to to co opowiadasz,jak już,to proponują przejście do Magmy.A tam możesz siedzieć do bólu.A pizza rzeczywiście dobra.Cenowo najlepiej wychodzi familijna, bo to 40cm i sosy gratis.Zresztą dowóz też przy familijnej wychodzi gratis.Jak dla mnie ogólnie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjm Re: PRESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 17:03 najlepsza pizza w chelmnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PRESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 21:31 ładna reklama panie majorze. Podpis się pomylił? miało być chyba mjr. a nie mjm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: PRESTO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.01.09, 22:13 Ludzie wiecznie narzekają i bedą narzekać,śmierdzi ch..mi?To pisze osoba której chyba właśnie jedzie między nogami i stąd takie wrażenie.Nie ma to jak dawniej,jeden,max dwa bary,zdechłe zapikanki,mrożone pizze,frytki z gumy lub z kamienia,do wyboru.I każdy był zadowolony bo nie było innego wyboru!Przestańcie narzekać i truć dupe i albo gotujcie sobie w domu albo idzcie tam gdzie wam smakuje i gęba na kłódke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 1 Re: PRESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 17:40 100%prawdy w Presto jest dobra pizza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: PRESTO IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 10:38 DOBRA?? Chyba nie wiecie co mówicie albo tam nigdy nie byliscie. jak wam smakuje pizza z nie umytymi pieczarkami po których zgrzyta piach w zebach albo przyrządzona przez ta starszą panią z papierosem to gratuluje.Po za tym wydaje mi sie ze obsługa powinna chodzic w odzierzy ochronnej i nakryciu głowy - sanepid sie kłania p.Jarku. Mało było skarg na włosy? Poczatki były swietne ale teraz to juz rutyna i pizza do ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cool Re: PRESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 14:45 Ale coś ruszyło konkurencje,że takie bzdury wymyślją.Tylko w Egipcie mieli więcej plag?Zróbcie lepsze to ludzie sami przyjdą.Na moje pizza jest dobra.A i wybór większy.Jednak każdy lubi co innego.Presto jest dla niepalących i to jest cool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: PRESTO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.01.09, 17:54 Święta racja.Jakoś nie wyobrażam sobie tej facetki z papierosem w ustach robiącej pizze.Nie ma co przyczepiać sie do g..n.Polacy to ogólnie narod kłótliwy,zawistny i szukający dziury w całym,wystarczy poczytać opisy na tym forum.Wszyscy są wiecznie niezadowoleni!Usiąść się i płakać:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: PRESTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 12:11 A mnie sie podoba!!!!!I pizza uważam najlepsza w Chełmnie.Serek az sie ciągnie.Dodatki zawsze świeże, a nie jakies marynowane ze sloika. Jeszcze jeden wieeeelki plus-można wjechać z wózkiem, czy to dziecięcym czy inwalidzkim-nigdzie indziej w Chełmnie sie nie da!!!! Jeszcze żeby Kawa była z ekspresu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PRESTO IP: *.chelmno.mm.pl 03.02.09, 19:09 kawa z ekspresu jest od dawna Odpowiedz Link Zgłoś