Gość: ona IP: 89.231.149.* 12.02.09, 19:53 mam pytanie gdyż nie wiem czy po maturze iść gdzies na jakiś staż czy od razu do pracy (jeśli się znajdzie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jestem Re: staż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 13:12 zasuwaj na studia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stażystka Re: staż IP: 94.254.180.* 25.02.09, 19:11 Ja proponuję staż. Bez doświadczenia ciężko o pracę a takie na stażu napewno zdobędziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: staż IP: *.chelmno.mm.pl 25.02.09, 21:05 Chyba sobie żartujesz dziewczyno. Jakie doświadcze zdobędziesz na stażu? Żadnek. Wszyscy mają Cię za pomiota, wykorzystują do każdej mozliwej pracy oprócz do tej której rzekomo powinnaś się nauczyc, bo boją się że coś spieprzysz i na nich spadnie odpowiedziealność, dlatego radziłbym abyś poszłą na studia i wtedy postaraj się o pracę. Starzy pracownicy z niespełnionymi ambicjami, którzy siedzą po 20 lat na stołka i gó... się w życiu dorobili będa chciali pokazac Ci jakcy to oni są mądrzy, doświadczeni i w ogóle, nie polecam stażu nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stażystka Re: staż IP: 94.254.180.* 25.02.09, 21:21 to zależy gdzie się na ten staż trafi, nie wszędzie jest tak samo. ja byłam na dwóch stażach i z każdego jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: staż IP: *.chelmno.mm.pl 25.02.09, 21:45 Ciekawe czy nauczyłaś sie na tych stażach czegoś ciekawszego od podlewania kwiatów, parzenia kawy i adresowania listów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: staż IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.02.09, 21:46 te stazystka a powiedz co masz za plecy ze az na 2 staze sie dostalas bo w cch dostanie sie na staz graniczy z cudem jesli nie masz ZIP-a a co do studia i praca jak Cie zatrudnia bez robienia problemow ze sie uczysz dalej daj znac pogratuluje pracodawcy za wyroznienie sie z tlumu pracodawcow ktorzy nie wychodza z pomocna dlonia tylko dobijaja jeszcze!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś