Gość: chełminiak IP: *.chelmno.mm.pl 17.03.09, 17:00 MAM TAKIE PYTANIE CO SIE DZIEJE W TYM PIEPSZONYM ROR-ZE ZE NIE IDZIE SIE DO, NICH DODZWONIC??? WYDAJE MI SIE ZE JAK JAK DZWONI TEL TO SIE GO ODBIERA A NIE TE BABY KAWKE SE POPIJAJA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tez klient Re: PKO IP: *.chelmno.mm.pl 17.03.09, 23:47 1.założ se inteligo 2. jesli jest klient przy okienku, to tel jest na dalszej pozycji 3. nie marudź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient Re: PKO IP: *.chelmno.mm.pl 27.03.09, 09:47 Najgorszy bank w chełmnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: PKO IP: *.chelmno.mm.pl 18.03.09, 22:16 Zwróć uwagę na organizację pracy szanownego PKO. 1 lub 2 kasy czynne i królewny łażące po banku z papierami zamiast brać się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: PKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 02:47 bank - zgadzam się tragedia, ale jak nie wiecie na czym polega praca i ile się trzeba nałazić z papierami żeby jedną zasraną rzecz załatwić to nie obrażajcie ludzi, pytanko - jaka to niby sprawa jeśli można wiedzieć której nie można załatwić w inteligo a można przez telefon który oficjalnie nie służy do obsługi konta??? nie życzę najgorszemu wrogowi pracy tam wiec uszanujcie ludzi, którzy są zmuszeni w tym miejscu pracować (piszę o szeregowych pracownikach). może by tak mężowie tych pań coś powiedzieli - Wasze żony pracują w pko 8 godzin dziennie?, nocami nie śnią im się bzdurne plany sprzedażowe z których nic nie mają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prac.pko Re: PKO IP: 93.179.234.* 19.03.09, 00:22 tak na pewno kawke piją! Człowieku nie wiadomo w co ręce włożyć. Zapraszam aby zobaczyć to od środka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: PKO IP: 195.20.110.* 19.03.09, 08:57 Zawsze mozna zmienić Bank i problem z głowy. Zresztą kto w dzisiejszych czasach ma konto w PKO BP ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: PKO IP: *.chelmno.mm.pl 19.03.09, 14:32 Jak jest tak żle w PKO , to poco jest Inspekcja Pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: PKO IP: *.chelmno.mm.pl 20.03.09, 21:31 Taki syf jest wszędzie tylko na zewnątrz tego nie widać,albo nie chcecie widzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś