Gość: zosia samosia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.09, 23:05 chodzi mi o ten przy bramce. zostal ktos z was oszukany?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 07:42 Zanim taki wątek założysz sprecyzuj swoje uwagi co do wskazanego Autoryzowanego Punktu Handlowego Plusa. Drugą sprawą jest brak SALONU w Chełmnie jak i okolicy (Bydgoszcz na Gdańskiej jest Salon Firmowy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Spock Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 08:19 powiem więcej: nie prowokuj bezpodstawnych pomówień tylko spieprzaj na policję jeżeli zostałeś oszukany bezmózgi gó...arzu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: salon plusa - oszuści??? IP: 94.254.137.* 04.06.09, 10:24 A z czym Cie niby oszukali????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.09, 10:17 na badzo niska jakosc obslugi wplywa niewykwalifikowana kadra, a tak niestety jest w chelminiskich punktach sprzedazy uslug sieci komorkowych. skoro mysli sie o tym, jak najwiecej sprzedac (zarobic), a jak najmniej przejmowac sie klientem, to daleko sie nie zajedzie. czy oszukuja,nie wiem, nie spotkalo mnie to, ale na pewno spotkalem sie z marnym przygotowaniem chociazby teoretycznym ze strony sprzedajacych, a teoria to podstawa,zeby pozniej rozmawiac o szczegolach umowy, kosztach, roznicach miedzy taryfami,abonamentami itp. nawet dobor telefonu powinien zalezec od wymogow klienta. jest stara zasada - obsluguj tak, jak chcialbys,aby ciebie obslugiwano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALWINKA Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 15:11 A ja Wam napisze,że w tym sklepie facet pomógł mi "dojść " do ładu z moją komórką- był bardzo grzeczny i miły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 22:56 komus z rodziny sprzedali wyładowaną kartę za 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.09, 00:39 Telekod pewnie z terminala wychodzi, wiec punkt nie oszukał, a problem nastąpił na pewno przy firmie dostarczająca telekod elektronicznie. Bardzo rzadko taką sytuacje, że telekod wyszedł identyczny gdzieś w Polsce np. stacja paliw itp., a po 15 min ten sam kod wychodzi np. w Chełmnie. Sytuacja bardzo rzadka, ale możliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.09, 09:57 No właśnie... A sposób potraktowania przy zgłoszeniu reklamacji przez właścicielkę (?) tego punktu spowodował, że już nikt z mojej rodziny nigdy w tym punkcie nic nie załatwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynka Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 11:58 Tez zostałam oszukana przez punkt plusa przed bramką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynka Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 12:02 Przy reklamacji zostaliśmy bardzo obrażani przez odsługę punktu plusa,również nie korzystamy z usług tego punktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regionalny Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 20:24 Jest to punkt sieciowy MPunktu, wszelkie uwagi proszę kierować pod 0801100101 lub 0 17 8505505. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus gsm Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.chelmno.mm.pl 21.07.09, 21:20 to jest tak sprzedac jak najwyższy abonament a potem klienta miec gdzies bo juz drugi raz go nie naciągną zero pomcy np przy zaoferowaniu np zniżek do abonamętu a jak juz reklamacja telefonu bo gó... przepłacone tyle ze na raty sie wali to wielka łacha lepiej na swój koszt w komisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xhaos Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:54 to se kupujcie ludzie telefony za gotówke i startery bez zobowiazan, a nie telefony byle za złotowke w abonamencie. I czytajcie co podpisujecie, a nie zakladacie watki, że was oszukali. jakby jeden z drugim przeczytal co podpisuje, to by nie mial problemow. tak niestety za glupote trzeba placic. a jak macie problem, zeby wam tam przyjeli telefon na gwarancje, to jest drugi salon plus w chełmnie, który napewno przyjmie, a jak to jest problem to mozna zadzwonic po kuriera i samemu wyslac do serwisu. Co za problem ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mat-i78 Re: salon plusa - oszuści??? 11.05.15, 21:02 Tak. Pan "w czym mogę pomóc" klepie po tyłku Panią "w czym moge pomóc" jest tak zajęty tymi czynnościami, że reklamacji nie potrafi poprawnie opisać. Totalny brak profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszka Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.centertel.pl 18.09.15, 16:42 nie Odpowiedz Link Zgłoś