Dodaj do ulubionych

salon plusa - oszuści???

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.09, 23:05
chodzi mi o ten przy bramce. zostal ktos z was oszukany??
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 07:42
      Zanim taki wątek założysz sprecyzuj swoje uwagi co do wskazanego
      Autoryzowanego Punktu Handlowego Plusa. Drugą sprawą jest brak SALONU w Chełmnie
      jak i okolicy (Bydgoszcz na Gdańskiej jest Salon Firmowy).
      • Gość: Pan Spock Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 08:19
        powiem więcej: nie prowokuj bezpodstawnych pomówień tylko spieprzaj
        na policję jeżeli zostałeś oszukany bezmózgi gó...arzu !!!
    • Gość: bbb Re: salon plusa - oszuści??? IP: 94.254.137.* 04.06.09, 10:24
      A z czym Cie niby oszukali?????
    • Gość: ja Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.09, 10:17
      na badzo niska jakosc obslugi wplywa niewykwalifikowana kadra, a tak niestety
      jest w chelminiskich punktach sprzedazy uslug sieci komorkowych. skoro mysli sie
      o tym, jak najwiecej sprzedac (zarobic), a jak najmniej przejmowac sie klientem,
      to daleko sie nie zajedzie. czy oszukuja,nie wiem, nie spotkalo mnie to, ale na
      pewno spotkalem sie z marnym przygotowaniem chociazby teoretycznym ze strony
      sprzedajacych, a teoria to podstawa,zeby pozniej rozmawiac o szczegolach umowy,
      kosztach, roznicach miedzy taryfami,abonamentami itp. nawet dobor telefonu
      powinien zalezec od wymogow klienta. jest stara zasada - obsluguj tak, jak
      chcialbys,aby ciebie obslugiwano!
      • Gość: MALWINKA Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 15:11
        A ja Wam napisze,że w tym sklepie facet pomógł mi "dojść " do ładu z
        moją komórką- był bardzo grzeczny i miły.
    • Gość: rob Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 22:56
      komus z rodziny sprzedali wyładowaną kartę za 50 zł
      • Gość: klik Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.09, 00:39
        Telekod pewnie z terminala wychodzi, wiec punkt nie oszukał, a problem nastąpił
        na pewno przy firmie dostarczająca telekod elektronicznie. Bardzo rzadko taką
        sytuacje, że telekod wyszedł identyczny gdzieś w Polsce np. stacja paliw itp., a
        po 15 min ten sam kod wychodzi np. w Chełmnie. Sytuacja bardzo rzadka, ale możliwa.
        • Gość: rob Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.09, 09:57
          No właśnie... A sposób potraktowania przy zgłoszeniu reklamacji przez
          właścicielkę (?) tego punktu spowodował, że już nikt z mojej rodziny nigdy w tym
          punkcie nic nie załatwi
          • Gość: mandarynka Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 11:58
            Tez zostałam oszukana przez punkt plusa przed bramką
          • Gość: mandarynka Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 12:02
            Przy reklamacji zostaliśmy bardzo obrażani przez odsługę punktu
            plusa,również nie korzystamy z usług tego punktu.
            • Gość: regionalny Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 20:24
              Jest to punkt sieciowy MPunktu, wszelkie uwagi proszę kierować pod 0801100101
              lub 0 17 8505505.
              • Gość: plus gsm Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.chelmno.mm.pl 21.07.09, 21:20
                to jest tak sprzedac jak najwyższy abonament a potem klienta miec
                gdzies bo juz drugi raz go nie naciągną zero pomcy np przy
                zaoferowaniu np zniżek do abonamętu a jak juz reklamacja telefonu bo
                gó... przepłacone tyle ze na raty sie wali to wielka łacha lepiej na
                swój koszt w komisie
                • Gość: xhaos Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:54
                  to se kupujcie ludzie telefony za gotówke i startery bez zobowiazan, a nie
                  telefony byle za złotowke w abonamencie. I czytajcie co podpisujecie, a nie
                  zakladacie watki, że was oszukali. jakby jeden z drugim przeczytal co podpisuje,
                  to by nie mial problemow. tak niestety za glupote trzeba placic. a jak macie
                  problem, zeby wam tam przyjeli telefon na gwarancje, to jest drugi salon plus w
                  chełmnie, który napewno przyjmie, a jak to jest problem to mozna zadzwonic po
                  kuriera i samemu wyslac do serwisu. Co za problem ludzie.
    • mat-i78 Re: salon plusa - oszuści??? 11.05.15, 21:02
      Tak. Pan "w czym mogę pomóc" klepie po tyłku Panią "w czym moge pomóc" jest tak zajęty tymi czynnościami, że reklamacji nie potrafi poprawnie opisać. Totalny brak profesjonalizmu.
    • Gość: mm Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.tvgawex.pl 15.05.15, 00:39
      nie
    • Gość: szyszka Re: salon plusa - oszuści??? IP: *.centertel.pl 18.09.15, 16:42
      nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka