Gość: wujek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 20:43 Jaki polecacie internet bezprzewodowy ? Będzie mi służył tylko do laptopa na wyjazdy itp Plus, Era, Orange, Play ?? Jaki ma najlepsze oferty i najlepszy zasięg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Internet Bezprzewodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 22:13 szczerze nie proponuje wcale lipa jak nic ja mialam bluconnect to mnie szlak trafial jak miala sie otworzyc strona nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Internet Bezprzewodowy IP: 80.51.140.* 04.09.09, 22:23 moim zdaniem najlepszy bezprzewodowy jest play w prawdzie nie wszędzie mają zasięg ale w większości terenów jest zasięg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping Re: Internet Bezprzewodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 11:43 ja polecam bc,najlepiej idz do punktow i wypozycz na probe,bedziesz mial odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsxsx Re: Internet Bezprzewodowy IP: 89.108.252.* 05.09.09, 15:08 bluconnect:)smiech na sali i tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Internet Bezprzewodowy IP: 89.231.148.* 05.09.09, 23:33 śmiech na sali? Rozbuduj swoją odpowiedź. Fakt. W cch większość tego typu rozwiązań działa beznadziejnie, ale to nie jest kwestia tych rozwiązań tylko BRAKU ODPOWIEDNIEGO ZASIĘGU. Używałem BC i iPlusa chociażby w Toruniu i działało to naprawdę przyzwoicie - można było spokojnie oglądać YT, sprawdzać poczte etc. Oczywiście do ściągania filmów to się nie nadaje, ale przecież nie takie ma to przeznaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Internet Bezprzewodowy IP: 188.33.157.* 06.09.09, 11:26 widziałem jak sie sprawuje plus i orang co do ery nie mam zdania a osobiscie polecam play, posiadałem internet z kablówki i moge stwierdzic ze jedyna ruznica jest predkos pobierania to znaczy majac bez przewodówke zapomnij o sciaganiu filmów itp ja chcesz to mp3 jeszcze zassie ale cos wiekszego trwa wieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Internet Bezprzewodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 09:44 netia-wimax Odpowiedz Link Zgłoś