Dodaj do ulubionych

Internet Bezprzewodowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 20:43
Jaki polecacie internet bezprzewodowy ? Będzie mi służył tylko do laptopa na
wyjazdy itp Plus, Era, Orange, Play ?? Jaki ma najlepsze oferty i najlepszy zasięg
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Internet Bezprzewodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 22:13
      szczerze nie proponuje wcale lipa jak nic ja mialam bluconnect to mnie szlak trafial jak miala sie otworzyc strona nie polecam.
      • Gość: :)) Re: Internet Bezprzewodowy IP: 80.51.140.* 04.09.09, 22:23
        moim zdaniem najlepszy bezprzewodowy jest play w prawdzie nie wszędzie mają
        zasięg ale w większości terenów jest zasięg
    • Gość: ping Re: Internet Bezprzewodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 11:43
      ja polecam bc,najlepiej idz do punktow i wypozycz na probe,bedziesz
      mial odpowiedz.
      • Gość: xsxsx Re: Internet Bezprzewodowy IP: 89.108.252.* 05.09.09, 15:08
        bluconnect:)smiech na sali i tragedia
        • Gość: ... Re: Internet Bezprzewodowy IP: 89.231.148.* 05.09.09, 23:33
          śmiech na sali? Rozbuduj swoją odpowiedź.

Fakt. W cch większość tego typu rozwiązań działa beznadziejnie, ale to nie jest kwestia tych rozwiązań tylko BRAKU ODPOWIEDNIEGO ZASIĘGU. Używałem BC i iPlusa chociażby w Toruniu i działało to naprawdę przyzwoicie - można było spokojnie oglądać YT, sprawdzać poczte etc. Oczywiście do ściągania filmów to się nie nadaje, ale przecież nie takie ma to przeznaczenie.

• Gość: w Re: Internet Bezprzewodowy IP: 188.33.157.* 06.09.09, 11:26
      widziałem jak sie sprawuje plus i orang co do ery nie mam zdania a osobiscie polecam play, posiadałem internet z kablówki i moge stwierdzic ze jedyna ruznica jest predkos pobierania to znaczy majac bez przewodówke zapomnij o sciaganiu filmów itp ja chcesz to mp3 jeszcze zassie ale cos wiekszego trwa wieki
    • Gość: ja Re: Internet Bezprzewodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 09:44
      netia-wimax

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka