Gość: radca IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.09.09, 00:32 Za rok Wybory Samorządowe.Poparcia wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yadol Re: Janusz Cygański na Marszałka! 21.09.09, 09:26 bardzo piękny , chociaż wiemy że chyba nierealny pomysł popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: Janusz Cygański na Marszałka! IP: *.chello.pl 21.09.09, 09:32 Marszałkowie powinni być wybierani w wyborach bezpośrednich. Tak obiecywała przecież PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Janusz Cygański na Marszałka! IP: *.uwm.edu.pl 21.09.09, 11:38 A LechKacz nie zawetuje? I swoich związkowców ze śrubami do akcji nie wyśle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhg Re: Janusz Cygański na Marszałka! IP: *.olsztyn.mm.pl 21.09.09, 09:34 Zgoda, ale pod warunkiem, że będzie to już ostatnia plaga egipska spadająca na Olsztyn - kadencja cygaństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Janusz Cygański na Marszałka! IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 21.09.09, 17:39 No,no wolę szaloną cyganerię od rządów kucharek, lub sfrustrowanych wuefistów siedzących w kieszeni u uwłaszczonych sierot po prężnej organizacji partyjnej przeszłego reżimu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gala Re: Janusz Cygański na Marszałka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 17:58 Zgadzam się w 100%! Esbecy się uwłaszczyli i rządzą, upadlając przy tym porządnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: Janusz Cygañski na Marsza³ka! IP: *.ovh.net 22.09.09, 17:02 I pod tym wzgledem bylaby to pelna kontynuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Janusz Cygański na Marszałka! IP: *.anonymouse.org 22.09.09, 16:43 podbijam, bo popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Janusz Cygański na Marszałka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 12:42 No jak tam, nastroje opadły? Nic na temat następnych książąt na tronie warmińsko-mazurskim? A szkoda, może byśmy sobie wreszcie naprawdę sami wybrali kogoś normalnego. Może to jest jakiś pomysł na tą głupią ordynację: niech partie wciągają na swoje listy na pierwsze trzy miejsca ludzi, którzy wybierani by byli przez nas w prawyborach regionalnych. Może by jakiś ruch w tym celu zorganizować? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Janusz Cygański na Marszałka! 25.09.09, 22:51 Mina kocham Cię!!! ja o tym trąbię tu od stuleci, ale nie mam chyba siły przebicia nieśmiały jestem jednak jeżeli to byłby realny scenariusz to wyobraź sobie kto za parę lat będzie zamiatał ulice w Lidzbarku, Górowie, Olsztynie i innych miastach regionu pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Janusz Cygański na Marszałka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 22:57 Dobry pomysł, ale nikt nas nie słucha. A co do Górowa, to górowski poseł czyli S. nasyła na mieszkańców policję i prokuraturę. Szukają tych, co to posła obrażają. Czyżby metoda zastraszania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator Re: Janusz Cygański na Marszałka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 23:52 siekierka na kijek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Janusz Cygański na Marszałka! IP: *.profitcorp.net 20.03.10, 11:51 czy są jednak jacyś poważni kandydaci, którzy mają szansę na zwycięstwo w starciu z protasem? górecki? tandyrak? bachmura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Janusz Cygański na Marszałka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 10:08 Moim zdaniem najlepszy jest kandydat niezależny, właśnie ktoś taki jak Bachmura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj,oj Re: Janusz Cygański na Marszałka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.10, 14:55 och uspokoiłem sie, bo już myślałem ze to podżeganie do bójki Odpowiedz Link Zgłoś