lustroo 17.02.04, 13:55 Zbyszek gdzieś wyjeżdża, albo już wyjechał do piatku. Gdzie brzoza, koza, hakenbu, alf? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andulka7 Re: Nieobecności 17.02.04, 16:19 I detritus rzadko się pojawia. Ja - niewiele częściej... Odpowiedz Link Zgłoś
alf23 Re: Nieobecności 17.02.04, 17:03 Melduję się na rozkaz! Sorry, ale mam natchnienie do pisania pracy i chce to jakoś wykorzystać (pewnie szybko przejdzie:) dlatego teraz jestem głównie biernym forumowiczem. Glupio mi, bo napisałem coś w "Klubie Forumowicza", a teraz przyglądam się temu z boku:( Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Nieobecności 17.02.04, 21:12 Są takie dni, tygodnie, że człek pada na nos i rozumiem Wszystkich, co chociażby biernie uczestniczą. Czasmi to nie ma czasu przeczytać prasy codziennej, bo gonią do sprzątania np. łazienki. Forum jest wolne, forumowicze są wolni. Ważne, że czasami chociaż zaglądną, bo to jest w gruncie rzeczy ważne. Pozdrowionka dla obecnych i tych nieobecnych z różnych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Nieobecności IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 21:21 ponieważ zbyszek nie mianował swojego zastępcę, a jest widoczny jego brak - to Ty lustro powinnaś jego zstąpić na ten czas - zgadzasz się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Nieobecności IP: 213.199.235.* 17.02.04, 22:20 > I detritus rzadko się pojawia. Bywam, ale z reguly na chwile i przelotem... Duzo zajec, duzo pracy :o( Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Nieobecności 18.02.04, 07:47 Zbysia zastapić, to chyba się nie da :o( On jest niezastepowalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Nieobecności 19.02.04, 13:55 A ja caly czas jestem lecz ostatnio mam tak ze czesciej czytam niz pisze. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Nieobecności IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 20:57 lecart napisał: > A ja caly czas jestem lecz ostatnio mam tak ze czesciej czytam niz pisze. > > pozdro lecart - dołacz do dobrej wiary, będzie ci lżej pisać,a i Olsztyn piękny potrzebuje wsparcia Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Nieobecności 19.02.04, 21:17 Jedni są obecni ciałem inni duchem-spirytem,czy jakoś tak-na forum:-) Zdrowie Was wszystkich:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Nieobecności IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 21:25 pijesz coś thor_tr , że tak zdrówkujesz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Nieobecności 19.02.04, 21:29 To po prostu nasze orzeźwiające,świeże i zdrowe olsztyńskie powietrze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Nieobecności IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 21:43 to tak jak u nas halny od gór ale on nie orzeżwia on nas wszystkich denerwuje swoimi zadymami Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Nieobecności 20.02.04, 09:11 Andulka z Wawerka juz mnie zwrocily... widocznie im sie przejadlem! :-p a takie byly dobre imieninowe wypieki! (ciasta, faworki)... a nie na twarzach! choc powietrze stoliczne suche... tylko pic i pic... Dziekuje imieninowym gosciom! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Nieobecności 20.02.04, 09:16 Wręcz przeciwnie, został niedosyt... Jaguar stracił reputacje i to przez Wróbelka... pozdrawiam wszystkich:) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Nieobecności 20.02.04, 09:56 ...ach skad u wacpanny tych rymow prostota, takie trele to tylko wrobelkom uchodzi, ale orly, jaguary ich reputacji to moze zaszkodzi!? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Nieobecności 20.02.04, 10:06 zbyszek07 napisał: > ...ach skad u wacpanny tych rymow prostota, > takie trele to tylko wrobelkom uchodzi, > ale orly, jaguary ich reputacji > to moze zaszkodzi!? > :-) widac z tego,że Orłom zostały kury /Oso tak pisał/, Wróble, widac zbyt sprytne! pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Nieobecności 20.02.04, 09:58 Zbyszku, fajnie, że już jesteś:))) Ja tylko odnośnie halnego - uważam, że jest całkiem przyjemny, tylko że wtedy mi dziwne pomysły do głowy przychodzą... Thor, a gdzie Ty te powietrze tak łykasz? Chyba nie przy Piłsudskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Nieobecności 20.02.04, 10:15 "....snieg stacza z wierchow, chmury w niewole gna, platki krokusow rozchyla halny wiatr. Roztoka huczy jak snieg mlody, maci strumienia jasnosc wody, gna jak szalony, na basach smrekow gra..." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Czyzby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 20:44 zanosilo sie na kolejny dluższy watek? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Czyzby 21.02.04, 20:41 To zalezy od nas, ale skoro wszyscy sa nieobecni... :-) Odpowiedz Link Zgłoś