Gość: kamil IP: *.chello.pl 25.08.10, 06:59 witam proszę o podpowiedz jakiej firmy wybrać okna do nowo budowanego domu myslę o oknach z plastiku chodzi mi o dobre okna a sprzedawcy każdy swoje chwali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jovan Re: wybór okien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.10, 16:53 Ja zamawiałem z Sokółki (Dworcowa) - okna w porządku ale parapety zrobili MASAKRYCZNIE źle. Czyli producent OK ale monterzy starsznie niedouczeni. Podobno niezła jest firma Oknos. Podobno... Jak dzwonię do Oknosa już krótyś dzień (bo mam jeszcze do zrobienia inne okna) to nikt nie odbiera telefonu... - albo tak pracują jak mróweczki i nie ma kto podnieść słuchawki albo firma ma w nosie klientów. :) Jeśli ktoś zna dobrą firmę i może ją z czystym sumieniem polecić to chętnie sam skorzystam z jej usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: wybór okien IP: *.chello.pl 11.09.10, 06:37 witam, sprawdz w oknoplaście na kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ruda_666 Re: wybór okien 31.05.21, 07:30 Okna można skutecznie dobrać samodzielnie, przeglądając oferty dostępne w internecie. Trzeba jedynie starannie podejść do zagadnienia - tutaj - masz wszystko ładnie i prosto opisane. Ze swojej strony dodałabym jedynie aby zwrócić jeszcze uwagę na to, czy zdecydujesz się na okna dwu- czy trzyszybowe. Ostatecznie jeszcze są nowoczesne okna z wypełnieniem z gazów szlachetnych. Swoje kosztują, ale zapewniają maksymalny poziom wytłumienia hałasów oraz minimalizują straty energii cieplnej. Odpowiedz Link Zgłoś