Dodaj do ulubionych

Czas relaksu v.3

29.03.04, 19:06
Czas relaksu rozpoczynać w poniedziałek?
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 20:29
      powieszę pranie i wracam sie relaksować
      giga zgłoś sie w waznej sprawie
      • oso1 Re: Czas relaksu v.3 29.03.04, 21:31
        Ja jeszcze dzisiaj porelaksuję się a od jutra ciężka praca, ale taka fajna,
        sporo pisania a ja to lubię. Więc czas relaksu.
        • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 21:43
          ja całkowicie się relaksuje - dobrze sie zaczyna poniedziałek

pisz i pracuj :)
          • oso1 Re: Czas relaksu v.3 29.03.04, 21:47
            Teraz to trzeba cościk skonsumować i będzie to jedzenie.
            • Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 22:00
              Smacznego:)
              Rita, zgłaszam się na moment.
              • Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 22:01
              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:01
                ładną stronkę wsadziłaś - bardzo mi się podoba , tylko tej muchy nie mogę złapać
                • oso1 Re: Czas relaksu v.3 29.03.04, 22:03
                  Dziękuję już zjadłem i popiłem.
              • Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 22:03
                Byliście w klubie?
                Test zaliczony (na psssssy)?
                • Gość: A jak reszta? Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 22:04
                • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:04
                  tak zaliczyłam, masz jeszcze inne ?
                • Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 22:04
                  A jak reszta?
                  dla relaksu:)
                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 29.03.04, 22:06
                    A temu coś się w oczko stało.
                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:06
                    szybko daj jeszcze inną, łapanie much jest cięzkie ;)))))))))))
                    • oso1 Re: Czas relaksu v.3 29.03.04, 22:09
                      A muchozolem ją muchozolem!
                      • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:11
                        ha, ha, ha - trzebaby było ją jakoś zgnieść tylko, że ja nawet muchy nie
                        zabije ;)
                        coś ze słoniami byloby lepsze
                        • oso1 Re: Czas relaksu v.3 29.03.04, 22:12
                          Porcelana
                          ;)
                          • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:14
                            czy nie miałeś parcować na komputerze ?
                            nie zaniedbuj pracy :)
                            • oso1 Re: Czas relaksu v.3 29.03.04, 22:15
                              Przecież mówiłem, że dopiero jutro a dzisiaj jeszcze czas relaksu.
                              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:22
                                popatrz sie uciekło mi to
                                pojdę łapać :)
                                • oso1 Re: Czas relaksu v.3 29.03.04, 22:25
                                  Łap, łap, łap, łap lato
                                  2 + 1
                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:28
                                    oso - mnie też się chce spać - czy mogę ?
                                    • oso1 Re: Czas relaksu v.3 29.03.04, 22:30
                                      cztery numerki na klubie i 1400
                                      • oso1 Re: Czas relaksu v.3 30.03.04, 21:41
                                        Ale wczoraj rozpoczął się pędzik do 1400, jak ten czas relaksu aktywnie się
                                        spędza przy dobrej muzyce przysłanej przez bpkw
                                        • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 21:44
                                          do mnie nic nie doszło
                                          ale jeszcze jestem wierna stałej muzyce, póki się nie znudzi gra sobie naokrągło

oso - kiedy będzie praca ale nie przy komputerze, chyba czas na łazienkę -
                                          ostatnio pamiętam czyściłeś ja tydzień :)
                                          • oso1 Re: Czas relaksu v.3 30.03.04, 22:10
                                            Dlatego taki błysk, ale już mnie przygniataja do klawiatury, koniec relaksu
                                            czas na pracę (ciężką). Pozdrówka
                                            • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 22:17
                                              jak ta praca mi sie kojarzy z "wprost" z propolcjonalną pracą :)
                                              miłej pracy
                                              i sukcesów
                                              i radosci
                                              i usmiechów
                                              i owoców
                                              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 22:57
                                                i kolejnej seteczki
                                                • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 23:00
                                                  na moim monitorze licznik stoi - trudno sie mówi - jutro przeniosę sie do
                                                  dobrej wiary
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 21:40
                                                    ciejawe czy relaksująco giga wymyła juz okna ?
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 22:22
                                                    Wczoraj komputerek w remoncie,
                                                    brak dostępu:)
                                                    Dziś , zgadłaś okienka.
                                                    O 20 pobiegłam do rodzinki
                                                    rocznica ślubu,więc lampka szampana
                                                    Dla relaksu:)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 22:28
                                                    ja mam co dziennie okienka do mycia przed świętami, a pózniej po swietach, bo
                                                    wszystkiego nie zdążę
                                                    giga - powiedzmi, pózniej oczywiście - jak w tym roku urozmaicić święta
                                                    potrawami - cos chciałabym zrobić co ty robisz
                                                    jutro musze się zabrać do najcięzszych okien, takie z krateczkami małymi, to
                                                    będzie pełan relaks cierpliwości, każde okienko 15cm/30cm
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 22:45
                                                    O stole pomyślę jutro
                                                    a okna wspólczuję:)
                                                    Lecę z nóg
                                                    PAPA
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 22:54
                                                    klikasz na stojąco ?
                                                    mnie się nie chce wstać ze stołeczka - ale też plecę :)
                                                    a umiesz robić zajączka z jajeczka - ja umie :)
                                                    i myszkę też umię :)
                                                    na wczasach mnie Kaszubi nauczyli
                                                    pa
                                                  • zbyszek07 Re: Czas relaksu v.3 01.04.04, 07:13
                                                    W srode robie pisanki woskiem,
                                                    jesli bede mial jakies jaja!!!
                                                    Okna umyte...
                                                    :-)

• oso1 Re: Czas relaksu v.3 01.04.04, 19:10
                                                    Teraz piję kwaśne mleczko, jakie dobre, na obiad były: żurek, kiełbasa i
                                                    ziemniaczki, na kolacyjkę kaszaneczka i do tego grzybki (maślaczki solone) w
                                                    śmietanie z cebulką - ech żyć nie umierać.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 21:14
                                                    omijam ten wątek jak mogę - żeby nie dostać skrętu kiszek :)
                                                    takie zapachy w nim :)

a ja od wtorku tylko pizza i pizza - dali promocję do końca miesiąca plus
                                                    pierwszy kwiecień i druga gratis i tak cały czas

• oso1 Re: Czas relaksu v.3 01.04.04, 22:27
                                                    znam ten ból skrętu kiszek
                                                    ;)
                                                    ja też jem bo muszę jak są promocje, Budrysy jedzą bo lubią. A gdzież ten
                                                    bigosik, czy babka ziemniaczana, ech gdzież?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 22:37
                                                    pewnie będzie na święta
                                                    a placki ziemniaczane - gdzież one
                                                    ale się nie martw - zbliża się okres grilowania
                                                    gdzież ten cukier co był po 2.40 ?
                                                    dziś mówili , że trzeba będzie słodzić naturą ;))))))))
                                                    podam Ci numer na 700 -set
                                                    i będę Ci slodzić do sluchawki
                                                    cena ponoć cukru i telefonu będzie jednakowa :)))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 03.04.04, 20:44
                                                    telefony kojarzą się z numerkami
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 20:48
                                                    to sie nazywa relaks po całym dniu pracy, jakaś wiśnióweczka i śpiew

chociaż wolny wieczór mam
                                                    jednak pójdę spać :)

a numerki kojarzą sie Lotto
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 03.04.04, 20:55
                                                    A i wygrać a i przegrać można, zależy jaki numerek się odwali.
                                                    Odnośnie spożycia, tradycyjnie
                                                    Canadian Old Whisky, cytryna i cola.
                                                    Smacznego
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 21:03
                                                    aż się boję co bedzie po pierwszym maju - kiedy przywędruje Jasiu Wędrowniczek
                                                    i inne truneczki w cenie półlitróweczek
                                                    Cały maj to będzie degustacja truneczków

a i w piweczku będzie co wybierać, oj będzie - jakiś złoty bażancik
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:39
                                                    Właśnie wróciłam od Rysia.
                                                    Było cudnie i smacznie
                                                    Wódka czysta, jak lubię:)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 03.04.04, 22:45
                                                    To Ty byłaś u trenera Rysia z AZS, a to Ci łotr, przegrany mecz a on wódeczkę
                                                    stawia a jak jeszcze był tam jeden Mazur to wszystko jasne.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 22:49
                                                    Teraz będa imieniny Ireny - też może być czysta :)
                                                    Słyszałam , że 2 maja Leszki i Rysie abdykują :)
                                                    i będzie bezkrolewie

giga co ci jeszcze zostalo do zrobienia ?
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:53
                                                    Prawdę?
                                                    Wszystko,
                                                    zakupy-0
                                                    cała kuchnia-0
                                                    Ale sprężę się i wszystko będzie na czas:)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 03.04.04, 22:56
                                                    To Ty jak sprężyna, giętka i gibka ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 22:58
                                                    tak, to sprężenie mi sie podoba, muszę wziąść przykład - prężę się od tygodnia
                                                    i końca pracy nie widać :)

audiencja skończona
                                                    pa
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 03.04.04, 23:01
                                                    To teraz audiencyja niczyja?
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 23:00
                                                    tak, sprężysta:))))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 23:02
                                                    teraz prosze się rozejść
                                                    zakłócacie sen ;))))))))))))))))))
                                                    pa
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 03.04.04, 23:02
                                                    Czyli nie gniesz się :)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 23:04
                                                    Nie łam się, przełam się,
                                                    Jestem twarda:)
                                                    Takie życie...
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 03.04.04, 23:09
                                                    Czyli twarda a nie "mientka", ale, ale czy tu huta, że my tak o sprężynach,
                                                    twardych, miękkich, zaraz będą stalowe itd. Człowiek z marmuru, człowiek z
                                                    żelaza czyli robocoopy - e tam ja wolę kobietę z krwi i kości (z ładnymi nogami)
                                                    ;)
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 23:16
                                                    Znasz to?
                                                    Daj mi nogę, daj mi noge
                                                    ja bez nogi żyć nie mogę....
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 04.04.04, 13:21
                                                    Znam - tylko za daleko od szosy.
                                                    ;)
                                                    A dzisiaj czas relaksu, Siwa wyjechała, jeden Budrys sprząta łazienkę :))))))))
                                                    Drugi Budrys obiera ziemniaki :))))))))
                                                    Czas relaksu!!!!!!!!
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 13:43
                                                    A ja czekam z obiadkiem na Solę
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 04.04.04, 14:05
                                                    To pozdrowionka ode mnie
                                                    :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 04.04.04, 17:00
                                                    Wiosenne porządki - wypucowałem samochodzik, zasłużyłem na dwa "Dubliny{ w
                                                    jednym kuflu i świetna muzyczka. Jakie to piekne hasło "odkurzone przeboje",
                                                    właśnie przerabiam ponownie Fleetwood Mac - rewelacja, jak wszystko do czego
                                                    powraca się po jakimś czasie, następnie na tapecie będzie Toto.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 04.04.04, 19:08
                                                    Bardzo mi nie przyjemnie - inż. Mamoń jestem.
                                                    Właśnie po raz enty obejrzałem Rejs - to właśnie jest czas relaksu.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 04.04.04, 19:11
                                                    O kurka - "Gwiezdne Wrota" na zrazie.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 21:07
                                                    to się nazywa relaks

sprężyłam sie całkowicie , cały dzień pracy fizycznej

18+18+18+18+18+18 =

tyle małych okieneczek wymytych z pochwałą teściowej, która powiedziała, że
                                                    myciem okien bym nie zarobiła - za dokładna jestem i pół dnia to robię
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 05.04.04, 21:55
                                                    Dzisiaj to nie był czas relaksu, relaks to będzie jak się położę.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 21:59
                                                    coś lepiej teraz chodzi gazeta

relaksu nie będzie pewnie do świąt
                                                    wyjeśdzacie na święta ?
                                                    pewnie siostra, teściowa czekają na Twoje towarzystwo :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 05.04.04, 22:03
                                                    Teściową to mam po drugiej stronie ulicy, mam co prawda zaproszenie z rodzicą
                                                    do koleżanki, z którą nie widzieliśmy się od 12 lat i teraz przyjeżdża, ale
                                                    teść jest chory, więc spędzimy święta u nas (jak zwykle), chociaż od kilku lat
                                                    święta te przeznaczam na odpoczynek i spacery (jak będzie pogoda to rower), bez
                                                    obżarstwa, napojów wyskokowych całkiem spokojniutko - oczywiście Pan Tadeusz.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 22:19
                                                    pogoda ma być taka nijaka - dużo slońca nie będzie
                                                    jedzenie i pełen relaks planuję
                                                    odwiedzenie rodziny i plotki to co najbardziej lubią kobietki

nie wyobrażam sobie jakiej muzyki sluchasz ?
                                                    mnie nazwy nic nie mówią, mozesz zanucić lub napisać parę nut :) ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 05.04.04, 22:25
                                                    Muzyczka - zakres baaaaaardzo szeroki - oj,oj i wszystko lubię

Parę słów, parę nut
                                                    A całe serce chłonie
                                                    Takie proste rymy
                                                    A w oku staje łza
                                                    Ten stary Willie znów
                                                    Śpiewa właśnie o mnie
                                                    I tylko nie wiem skąd
                                                    Mój los tak dobrze zna

• Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 22:21
                                                    wczoraj muzyczka , dzis sport i nowe emocje
                                                    a giga pewnie w pełnym kuchennym relaksie
                                                    zawijam kiecę i lecę

ja sobie mogę zaśpiewać:
                                                    Wesołe jest życie staruszka - acha :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 06.04.04, 22:26
                                                    A nie lepiej: ćwierkaja wróbelki od samego rana?
                                                  • zbyszek07 Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 08:43
                                                    Cwierkaja, cwierkaja
                                                    na pania, na pana...
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 20:18
                                                    Oj dana, dana. Zbliża się prawdziwe męskie święto. Jaja i "sikanie", i relaks
                                                    oczywiście.
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 20:38
                                                    oj, jaja oj !

bez poczty, bez gadu-gadu, bez żadnego info zrobiły się jaja - telepatia !
                                                    czy uwierzą - nie wiem ?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 20:56
                                                    i kolejny mecz tylko teraz piłkarski
                                                    dobrze sie zaczął - jest gol
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 21:21
                                                    jest i drugi
                                                    zwycięstwo pewne
                                                    bardzo ciekawy mecz
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 21:23
                                                    Mecz z jajami?
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 21:30
                                                    Czas relaksu - Siwa przesadza kwiaty,dla mnie wogóle przesadza - o tej porze i
                                                    w kuchni?, a mi jeść się chce - ot znalazła sobie czas relaksu.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 21:33
                                                    nokałt pilkarski - szok sportowy
                                                    zaraz pposzukam chłopów, byli gdzieś na stole i zobaczę jak sie zaczynają

dobrze, żona zrobiła , ja też przesadzałam niedawno - najlepszy termin na
                                                    przesadzanie - najwazniejsze w przesadzaniu to księzyc w pełni ;)
                                                    jakie macie kwiaty ?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 21:36
                                                    nie ma chlopów, wszystko wysprzatane przed Świętami

w meczu powinno być tenisowo 6-0 po przerwie
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 21:53
                                                    bokw - znalazł Chlopów - Samoobrona teraz popularna coś ;)
                                                    Leppera tam nie było ;)
                                                  • bpkw Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 21:57
                                                    oso1 napisał:

...a mi jeść się chce - ot znalazła sobie czas relaksu.

Gdybym ja liczyl na moja "Siwa" to juz dawno bym umarl z glodu.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 22:13
                                                    tak to się zgadza, mogę potwierdzić ;)))))))))))

a kto chodził za chlebem ??????? ;)
                                                  • bpkw Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 22:19
                                                    Gość portalu: rita napisał(a):

> tak to się zgadza, mogę potwierdzić ;)))))))))))
                                                    >
                                                    > a kto chodził za chlebem ??????? ;)

" Za chlebem " ???. Oczywiscie chodzi Ci o Sienkiewicza. Nie pamietalem nazwisk
                                                    chociz niezle znam tresc tej noweli. Ale od czego sa " Gogle" ?. Wyczytalem
                                                    tam, za bohaterami tej nowelki sa Wawrzon Toporek i jego corcia Marysia.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 22:23
                                                    nie udawaj Greka ;))))))))))
                                                    jest czwarty gol - gol, gol, gol, gol

powiem Ci w sekrecie, ze chlebek można mrozić
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 22:21
                                                    Ech, i nie wpuszcza do kuchni, "bo mi ziemię poroznosisz po pokojach", a jakie
                                                    mamy kwiaty - cholera go wie, takie zielone jakieś, chociaż jak Siwa wyjedzie
                                                    to zaczynają robić się żółte.
                                                  • bpkw Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 22:25
                                                    oso1 napisał:

>... takie zielone jakieś, chociaż jak Siwa wyjedzie to zaczynają robić się
                                                    żółte.

Bo szlag je trafia, kiedy nie chcesz sie z nimi podzielic piwkiem.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 22:32
                                                    Przecież one jeszcze zielone
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 22:34
                                                    to nie kwiaty , to kameleony :)

aloes - jest kwiatem zdrowia - ten powinien być w każdym domy, a szczególnie
                                                    tam gdzie słabe kości
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 22:35
                                                    a cuś aloesa nie widać na forum, muzyczka do Ciebie Ritka też popłynęła.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 22:44
                                                    sprawdzam
                                                    jaką pukę postawiłeś ?
                                                  • zbyszek07 Re: Czas relaksu v.3 08.04.04, 10:11
                                                    Alloes przebywala poza domem,
                                                    Moze dzis lub jutro juz zawita
                                                    do domu ...
                                                    i na forum.
                                                    Nie miala dostepu.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 20:11
                                                    dobra alloess niech wraca pomagać wieczornej zmianie - nie ma lekko ;))))
                                                    jeszcze trochę popracuje i póżniej poszarżuję
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 19:10
                                                    giga i oso - będę wieczorem, teraz pilnuję jajeczka
                                                    mam nadzieję , ze przed świętami spotkamy sie na forum

• oso1 Re: Czas relaksu v.3 09.04.04, 22:23
                                                    Ech czas relaksu - może w punktach
                                                    1. Pobudka 5.15
                                                    2. Myśl, że o 20 gra AZS
                                                    3. Wyjazd do pracy i ... myśl, że gra dzisiaj AZS
                                                    4. Wyjazd z pracy, zajazd po Siwą i ... myśl, że dzisiaj gra AZS
                                                    5. Przyjazd do domu włączenie telewizora i...telewizor zepsuty (godz.19.10)
                                                    - mecz o 20.00
                                                    6. Wyjazd do jednego sklepu, przejazd do drugiego sklepu i zakup nowego
                                                    telewizora, bo o 20.00 jest mecz.
                                                    7. Piwo zakupiłem wcześniej oraz wiaderko popcornu.
                                                    8. Mecz przegrany - nie robi dużego wrażenia - bo i tak mamy już medal srebrny.
                                                    9. We wtorek zawiozę telewizor do naprawy.

Ech - to jest właśnie czas relaksu
                                                    :)))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 22:37
                                                    a jutro wolne ?
                                                    przegrali AZS - przez trenera czy telewizor ? ;))))))
                                                    a ja :
                                                    1 jajeczka wymalowane
                                                    2. sałatka zrobiona
                                                    3. tort kupiony
                                                    4. pełny relaks
                                                    5. jutro o 14.00 zaczynam świętować
                                                    6. bukszpan rośnie w ogrodzie i nawet się nie domyśla, że jutro go ubędzie,
                                                    może jednak go oszczędzić
                                                    7. żółte tulipany w wazonie ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.3 09.04.04, 22:47
                                                    A jutro pokroję sałatkę i sprzątnę balkon, Budrysy sprzątną łazienkę i pokoje i
                                                    o 14.00 gra AZS - i nie ważne czy wygra, bo i tak mamy srebrny medal, ale może
                                                    pograja? Oby.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 23:02
                                                    no to nie będzie emocji :)
                                                    dzień bez nerwów będzie
                                                    trzymasz tych budrysów na smyczy , może im sie trochę luzu przyda ;)))))

oglądałeś Lalkę na dwójce ?
                                                    a jakiś programek tv - nasz już upatrzony ?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 23:24
                                                    giga - skończona robótka ?
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 23:25
                                                    O rany!
                                                    Przydała by się odrobina relaksu:)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 23:28
                                                    chyba jutro będzie :)
                                                    a pojutrze owoce będziesz zbierać
                                                    idę spać giga - czekałam na Ciebie
                                                    Wesołych Świąt
                                                    smacznego jajeczka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka