oso1 29.03.04, 19:06 Czas relaksu rozpoczynać w poniedziałek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 20:29 powieszę pranie i wracam sie relaksować giga zgłoś sie w waznej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 29.03.04, 21:31 Ja jeszcze dzisiaj porelaksuję się a od jutra ciężka praca, ale taka fajna, sporo pisania a ja to lubię. Więc czas relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 21:43 ja całkowicie się relaksuje - dobrze sie zaczyna poniedziałek pisz i pracuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 29.03.04, 21:47 Teraz to trzeba cościk skonsumować i będzie to jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 22:00 Smacznego:) Rita, zgłaszam się na moment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:01 ładną stronkę wsadziłaś - bardzo mi się podoba , tylko tej muchy nie mogę złapać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 22:03 Byliście w klubie? Test zaliczony (na psssssy)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A jak reszta? Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 22:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:04 tak zaliczyłam, masz jeszcze inne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 22:04 A jak reszta? dla relaksu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:06 szybko daj jeszcze inną, łapanie much jest cięzkie ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:11 ha, ha, ha - trzebaby było ją jakoś zgnieść tylko, że ja nawet muchy nie zabije ;) coś ze słoniami byloby lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:14 czy nie miałeś parcować na komputerze ? nie zaniedbuj pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 29.03.04, 22:15 Przecież mówiłem, że dopiero jutro a dzisiaj jeszcze czas relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:22 popatrz sie uciekło mi to pojdę łapać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:28 oso - mnie też się chce spać - czy mogę ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 30.03.04, 21:41 Ale wczoraj rozpoczął się pędzik do 1400, jak ten czas relaksu aktywnie się spędza przy dobrej muzyce przysłanej przez bpkw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 21:44 do mnie nic nie doszło ale jeszcze jestem wierna stałej muzyce, póki się nie znudzi gra sobie naokrągło oso - kiedy będzie praca ale nie przy komputerze, chyba czas na łazienkę - ostatnio pamiętam czyściłeś ja tydzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 30.03.04, 22:10 Dlatego taki błysk, ale już mnie przygniataja do klawiatury, koniec relaksu czas na pracę (ciężką). Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 22:17 jak ta praca mi sie kojarzy z "wprost" z propolcjonalną pracą :) miłej pracy i sukcesów i radosci i usmiechów i owoców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 22:57 i kolejnej seteczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 23:00 na moim monitorze licznik stoi - trudno sie mówi - jutro przeniosę sie do dobrej wiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 21:40 ciejawe czy relaksująco giga wymyła juz okna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 22:22 Wczoraj komputerek w remoncie, brak dostępu:) Dziś , zgadłaś okienka. O 20 pobiegłam do rodzinki rocznica ślubu,więc lampka szampana Dla relaksu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 22:28 ja mam co dziennie okienka do mycia przed świętami, a pózniej po swietach, bo wszystkiego nie zdążę giga - powiedzmi, pózniej oczywiście - jak w tym roku urozmaicić święta potrawami - cos chciałabym zrobić co ty robisz jutro musze się zabrać do najcięzszych okien, takie z krateczkami małymi, to będzie pełan relaks cierpliwości, każde okienko 15cm/30cm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 22:45 O stole pomyślę jutro a okna wspólczuję:) Lecę z nóg PAPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 22:54 klikasz na stojąco ? mnie się nie chce wstać ze stołeczka - ale też plecę :) a umiesz robić zajączka z jajeczka - ja umie :) i myszkę też umię :) na wczasach mnie Kaszubi nauczyli pa Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Czas relaksu v.3 01.04.04, 07:13 W srode robie pisanki woskiem, jesli bede mial jakies jaja!!! Okna umyte... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 01.04.04, 19:10 Teraz piję kwaśne mleczko, jakie dobre, na obiad były: żurek, kiełbasa i ziemniaczki, na kolacyjkę kaszaneczka i do tego grzybki (maślaczki solone) w śmietanie z cebulką - ech żyć nie umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 21:14 omijam ten wątek jak mogę - żeby nie dostać skrętu kiszek :) takie zapachy w nim :) a ja od wtorku tylko pizza i pizza - dali promocję do końca miesiąca plus pierwszy kwiecień i druga gratis i tak cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 01.04.04, 22:27 znam ten ból skrętu kiszek ;) ja też jem bo muszę jak są promocje, Budrysy jedzą bo lubią. A gdzież ten bigosik, czy babka ziemniaczana, ech gdzież? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 22:37 pewnie będzie na święta a placki ziemniaczane - gdzież one ale się nie martw - zbliża się okres grilowania gdzież ten cukier co był po 2.40 ? dziś mówili , że trzeba będzie słodzić naturą ;)))))))) podam Ci numer na 700 -set i będę Ci slodzić do sluchawki cena ponoć cukru i telefonu będzie jednakowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 20:48 to sie nazywa relaks po całym dniu pracy, jakaś wiśnióweczka i śpiew chociaż wolny wieczór mam jednak pójdę spać :) a numerki kojarzą sie Lotto Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 03.04.04, 20:55 A i wygrać a i przegrać można, zależy jaki numerek się odwali. Odnośnie spożycia, tradycyjnie Canadian Old Whisky, cytryna i cola. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 21:03 aż się boję co bedzie po pierwszym maju - kiedy przywędruje Jasiu Wędrowniczek i inne truneczki w cenie półlitróweczek Cały maj to będzie degustacja truneczków a i w piweczku będzie co wybierać, oj będzie - jakiś złoty bażancik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:39 Właśnie wróciłam od Rysia. Było cudnie i smacznie Wódka czysta, jak lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 03.04.04, 22:45 To Ty byłaś u trenera Rysia z AZS, a to Ci łotr, przegrany mecz a on wódeczkę stawia a jak jeszcze był tam jeden Mazur to wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 22:49 Teraz będa imieniny Ireny - też może być czysta :) Słyszałam , że 2 maja Leszki i Rysie abdykują :) i będzie bezkrolewie giga co ci jeszcze zostalo do zrobienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:53 Prawdę? Wszystko, zakupy-0 cała kuchnia-0 Ale sprężę się i wszystko będzie na czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 22:58 tak, to sprężenie mi sie podoba, muszę wziąść przykład - prężę się od tygodnia i końca pracy nie widać :) audiencja skończona pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 23:00 tak, sprężysta:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 23:02 teraz prosze się rozejść zakłócacie sen ;)))))))))))))))))) pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 23:04 Nie łam się, przełam się, Jestem twarda:) Takie życie... Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 03.04.04, 23:09 Czyli twarda a nie "mientka", ale, ale czy tu huta, że my tak o sprężynach, twardych, miękkich, zaraz będą stalowe itd. Człowiek z marmuru, człowiek z żelaza czyli robocoopy - e tam ja wolę kobietę z krwi i kości (z ładnymi nogami) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 23:16 Znasz to? Daj mi nogę, daj mi noge ja bez nogi żyć nie mogę.... Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 04.04.04, 13:21 Znam - tylko za daleko od szosy. ;) A dzisiaj czas relaksu, Siwa wyjechała, jeden Budrys sprząta łazienkę :)))))))) Drugi Budrys obiera ziemniaki :)))))))) Czas relaksu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 13:43 A ja czekam z obiadkiem na Solę Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 04.04.04, 17:00 Wiosenne porządki - wypucowałem samochodzik, zasłużyłem na dwa "Dubliny{ w jednym kuflu i świetna muzyczka. Jakie to piekne hasło "odkurzone przeboje", właśnie przerabiam ponownie Fleetwood Mac - rewelacja, jak wszystko do czego powraca się po jakimś czasie, następnie na tapecie będzie Toto. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 04.04.04, 19:08 Bardzo mi nie przyjemnie - inż. Mamoń jestem. Właśnie po raz enty obejrzałem Rejs - to właśnie jest czas relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 21:07 to się nazywa relaks sprężyłam sie całkowicie , cały dzień pracy fizycznej 18+18+18+18+18+18 = tyle małych okieneczek wymytych z pochwałą teściowej, która powiedziała, że myciem okien bym nie zarobiła - za dokładna jestem i pół dnia to robię Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 05.04.04, 21:55 Dzisiaj to nie był czas relaksu, relaks to będzie jak się położę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 21:59 coś lepiej teraz chodzi gazeta relaksu nie będzie pewnie do świąt wyjeśdzacie na święta ? pewnie siostra, teściowa czekają na Twoje towarzystwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 05.04.04, 22:03 Teściową to mam po drugiej stronie ulicy, mam co prawda zaproszenie z rodzicą do koleżanki, z którą nie widzieliśmy się od 12 lat i teraz przyjeżdża, ale teść jest chory, więc spędzimy święta u nas (jak zwykle), chociaż od kilku lat święta te przeznaczam na odpoczynek i spacery (jak będzie pogoda to rower), bez obżarstwa, napojów wyskokowych całkiem spokojniutko - oczywiście Pan Tadeusz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 22:19 pogoda ma być taka nijaka - dużo slońca nie będzie jedzenie i pełen relaks planuję odwiedzenie rodziny i plotki to co najbardziej lubią kobietki nie wyobrażam sobie jakiej muzyki sluchasz ? mnie nazwy nic nie mówią, mozesz zanucić lub napisać parę nut :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 05.04.04, 22:25 Muzyczka - zakres baaaaaardzo szeroki - oj,oj i wszystko lubię Parę słów, parę nut A całe serce chłonie Takie proste rymy A w oku staje łza Ten stary Willie znów Śpiewa właśnie o mnie I tylko nie wiem skąd Mój los tak dobrze zna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 22:21 wczoraj muzyczka , dzis sport i nowe emocje a giga pewnie w pełnym kuchennym relaksie zawijam kiecę i lecę ja sobie mogę zaśpiewać: Wesołe jest życie staruszka - acha :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 06.04.04, 22:26 A nie lepiej: ćwierkaja wróbelki od samego rana? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 08:43 Cwierkaja, cwierkaja na pania, na pana... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 20:18 Oj dana, dana. Zbliża się prawdziwe męskie święto. Jaja i "sikanie", i relaks oczywiście. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 20:38 oj, jaja oj ! bez poczty, bez gadu-gadu, bez żadnego info zrobiły się jaja - telepatia ! czy uwierzą - nie wiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 20:56 i kolejny mecz tylko teraz piłkarski dobrze sie zaczął - jest gol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 21:21 jest i drugi zwycięstwo pewne bardzo ciekawy mecz Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 21:30 Czas relaksu - Siwa przesadza kwiaty,dla mnie wogóle przesadza - o tej porze i w kuchni?, a mi jeść się chce - ot znalazła sobie czas relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 21:33 nokałt pilkarski - szok sportowy zaraz pposzukam chłopów, byli gdzieś na stole i zobaczę jak sie zaczynają dobrze, żona zrobiła , ja też przesadzałam niedawno - najlepszy termin na przesadzanie - najwazniejsze w przesadzaniu to księzyc w pełni ;) jakie macie kwiaty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 21:36 nie ma chlopów, wszystko wysprzatane przed Świętami w meczu powinno być tenisowo 6-0 po przerwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 21:53 bokw - znalazł Chlopów - Samoobrona teraz popularna coś ;) Leppera tam nie było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 21:57 oso1 napisał: ...a mi jeść się chce - ot znalazła sobie czas relaksu. Gdybym ja liczyl na moja "Siwa" to juz dawno bym umarl z glodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 22:13 tak to się zgadza, mogę potwierdzić ;))))))))))) a kto chodził za chlebem ??????? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 22:19 Gość portalu: rita napisał(a): > tak to się zgadza, mogę potwierdzić ;))))))))))) > > a kto chodził za chlebem ??????? ;) " Za chlebem " ???. Oczywiscie chodzi Ci o Sienkiewicza. Nie pamietalem nazwisk chociz niezle znam tresc tej noweli. Ale od czego sa " Gogle" ?. Wyczytalem tam, za bohaterami tej nowelki sa Wawrzon Toporek i jego corcia Marysia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 22:23 nie udawaj Greka ;)))))))))) jest czwarty gol - gol, gol, gol, gol powiem Ci w sekrecie, ze chlebek można mrozić Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 22:21 Ech, i nie wpuszcza do kuchni, "bo mi ziemię poroznosisz po pokojach", a jakie mamy kwiaty - cholera go wie, takie zielone jakieś, chociaż jak Siwa wyjedzie to zaczynają robić się żółte. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 22:25 oso1 napisał: >... takie zielone jakieś, chociaż jak Siwa wyjedzie to zaczynają robić się żółte. Bo szlag je trafia, kiedy nie chcesz sie z nimi podzielic piwkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 22:34 to nie kwiaty , to kameleony :) aloes - jest kwiatem zdrowia - ten powinien być w każdym domy, a szczególnie tam gdzie słabe kości Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 07.04.04, 22:35 a cuś aloesa nie widać na forum, muzyczka do Ciebie Ritka też popłynęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 22:44 sprawdzam jaką pukę postawiłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Czas relaksu v.3 08.04.04, 10:11 Alloes przebywala poza domem, Moze dzis lub jutro juz zawita do domu ... i na forum. Nie miala dostepu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 20:11 dobra alloess niech wraca pomagać wieczornej zmianie - nie ma lekko ;)))) jeszcze trochę popracuje i póżniej poszarżuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 19:10 giga i oso - będę wieczorem, teraz pilnuję jajeczka mam nadzieję , ze przed świętami spotkamy sie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 09.04.04, 22:23 Ech czas relaksu - może w punktach 1. Pobudka 5.15 2. Myśl, że o 20 gra AZS 3. Wyjazd do pracy i ... myśl, że gra dzisiaj AZS 4. Wyjazd z pracy, zajazd po Siwą i ... myśl, że dzisiaj gra AZS 5. Przyjazd do domu włączenie telewizora i...telewizor zepsuty (godz.19.10) - mecz o 20.00 6. Wyjazd do jednego sklepu, przejazd do drugiego sklepu i zakup nowego telewizora, bo o 20.00 jest mecz. 7. Piwo zakupiłem wcześniej oraz wiaderko popcornu. 8. Mecz przegrany - nie robi dużego wrażenia - bo i tak mamy już medal srebrny. 9. We wtorek zawiozę telewizor do naprawy. Ech - to jest właśnie czas relaksu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 22:37 a jutro wolne ? przegrali AZS - przez trenera czy telewizor ? ;)))))) a ja : 1 jajeczka wymalowane 2. sałatka zrobiona 3. tort kupiony 4. pełny relaks 5. jutro o 14.00 zaczynam świętować 6. bukszpan rośnie w ogrodzie i nawet się nie domyśla, że jutro go ubędzie, może jednak go oszczędzić 7. żółte tulipany w wazonie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.3 09.04.04, 22:47 A jutro pokroję sałatkę i sprzątnę balkon, Budrysy sprzątną łazienkę i pokoje i o 14.00 gra AZS - i nie ważne czy wygra, bo i tak mamy srebrny medal, ale może pograja? Oby. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 23:02 no to nie będzie emocji :) dzień bez nerwów będzie trzymasz tych budrysów na smyczy , może im sie trochę luzu przyda ;))))) oglądałeś Lalkę na dwójce ? a jakiś programek tv - nasz już upatrzony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 23:24 giga - skończona robótka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 23:25 O rany! Przydała by się odrobina relaksu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 23:28 chyba jutro będzie :) a pojutrze owoce będziesz zbierać idę spać giga - czekałam na Ciebie Wesołych Świąt smacznego jajeczka :) Odpowiedz Link Zgłoś