Gość: rita Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 20:23 a trener dobrze sie sprawował ? gratuluję i trenerowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.04, 20:23 To był horror, ale z jakim pięknym zakończeniem. :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olsztyn5 Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.04, 20:48 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! gratulacje chlopakI! to naprawde sztuka dojsc do finalu z najgorszym przyjeciem w lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tessa Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.199.* 06.04.04, 21:05 gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.04, 21:10 Kiedy nastepne mecze. Czy beda w TV? I czy w eNce jest TV? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.04, 21:10 Mecz "ogladalem" w eNce. Inaczej mowiac, jak w latach...nie powiem ktorych, z uchem przyklejonym do radiowego glosnika, sluchalem komantarza sprawozdawcy. To byl prawdziwy koszmar. Zeby w ostatnim secie , przy stanie 13 : 08 nastepnie zaserwowac m./in. Panom Kobrze, Thor i bpkw remis 13 : 13 ta prawdziwy horror. Na szczescie, szczescie bylo po naszej stronie. Zwyciezcow nikt nie sadzi. Jednak pracy przed finalem AZS ma sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.04, 21:36 JE JE JE PZU AZS Olsztyn!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.04, 21:52 Powiem Wam szczerze, że oglądając mecz mogę powiedzieć, ze jakby wygrała Skra to też nie należałoby się dziwić, serwy mieli straszne, albo my straszny odbiór zagrywki. Jednak do przodu i to jest ważne. Grunt, że potwierdziła się moja zapowiedź przed sezonem, że 1 lub 2 miejsce, już jest bardzo dobrze, czy będzie lepiej nie wiem, ale emocje będą a to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.04, 22:30 nie wiem jak Ty ,ale te oglądanie miało też jakis urok najważniejsze że do przodu !!!,koniec z zakładami już ,zrobimy imprezę jak zdobędziemy mistrza po prostu !! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.04, 22:32 Nie ma sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.04, 22:34 oso1 jestem pod wrażeniem relacji ! gratuluję :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.04, 22:38 Ale gdybyś wiedział te okrzyki w chałupie - współczuję sąsiadom, ale zawsze emocjonalnie podchodzę do siatkówki, zresztą mecze siatkówki zawsze lecą nie tylko z telewizorka, ale i przez kolumienki wieży, to jest atrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.client.comcast.net 06.04.04, 23:40 Ja rowniez dziekuje oso1 za relacje. Serwer radia Olsztyn ponownie nie dzialal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomad Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 00:42 WE ARE THE CHEMPIONS !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.04, 07:08 Mecz byl super, koncowka horror, efekt SUPER! :-) w piatek w Jastrzebiu! o 20,00 w sobote nastepny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.25.179.* 07.04.04, 07:36 Ale żeby sie cieszyć w Wielki Piatek ze zwycieskiego meczu????????? Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.04, 08:20 szybko za 3 dni następny mecz ? liczę na 3 krótkie mecze i złoto dla Naszych :) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra i mecz finałowy w eNce piątek g.20 07.04.04, 08:30 zapraszam na mecz do eNki w piątek g.20 mam dekoder Polsatu można oglądać !! aha każdy niech ze sobą weżmie paszport Polsatu !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czes.gazeta.pl 07.04.04, 08:19 Wielkie gratulacje dla AZS-u, jest mi strasznie przykro,że nie zagrają w finale obydwa AZS-y. Przede wszystkim dlatego, ze w obydwu drużynach grają weterani, którzy tłukli się o złoto kilkanaście lat temu. Brawa za cały sezon zwłaszcza dla Sordyla (piękny powrót), ukłony dla Szychy i w ogóle całej drużyny. Trzymam za Was kciuki, a my znowu musimy się umeczyć z "wielką" Skrą. Może doczekamy się wspólnego finału w przyszłym roku? Pozdrowienia z Cz-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.04, 08:39 Wierze w Pamapol, ale ciezko bedzie. Powodzenia Czestochowo! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.04, 10:01 No ja juz przyznaje zwatpilem w AZS. Teraz tylko koncentracja i pogonić Ivett. Drużyna lowcostowych dżinsów to najbardziej buracki element w całej lidze. Ich kibice sa totalnie prosci i niewyrobieni co udowadniaja swymi komentarzami na pls.pl. A niewpuszczenie kibicow Czestochowy na ostatni mecz tylko to buractwo Ivettu potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
olsztyn5 Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.04, 10:59 szkoda ze w naszym azsie nie ma takiego wlazlego czy ruciaka co by zdobyl 5-6 pkt przy swojej zagrywce. splawic smigiela (mimo calej swojej sympatii dla niego sadze ze jest za slaby) i siebecka, ktory podobno wymiata na treningach a na meczu sie stresuje i przyjecie siada mu czasem. sprowadzic na ich miejsce jednego ale za to dobrego. i wprowadzic troche mlodosci do skladu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erbe Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 13:54 szkoda, ze bilety na finał nie można jeszcze kupic Odpowiedz Link Zgłoś
olsztyn5 Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.04, 14:06 > szkoda, ze bilety na finał nie można jeszcze kupic a niby czemu szkoda? co bys z tym biletem przez tydzien robil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erbe Re: AZS w Finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 14:47 bym sie na niego patrzyl :P Odpowiedz Link Zgłoś