Dodaj do ulubionych

romantyczna kolacja

IP: *.olsztyn.mm.pl 11.02.11, 17:20
Nie wiem gdzie mógbym zaprosic żone na romantyczną kolacje ,na 10 rocznice slubu.Która restauracja ma taki romantyczny klimat lub oferte na kolacje dla dwojga.Pomocy i dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: 100%olsztyniak Re: romantyczna kolacja IP: *.pool1.Croydon-GLN2000-BAS0001.orangehomedsl.co.uk 11.02.11, 22:51
      Calkiem sympatycznie jest u "Lipki"na Starym Miescie.Ceny przystepne,calkiem smaczne jedzenie i w miare dobry nastroj.Wlasciciel tylko powinien sciagnac tego wsiowego banera "reklamujacego"jak tam dojsc,ktory wisi na kamienicy obok apteki.A moze sprobuj w "Samowarze"?
      • niepokojacy Re: romantyczna kolacja 12.02.11, 10:15
        U Lipki to jest zwykla pizzeria z zapachami z kuchni.Samowara nie ma od 30 lat.Teraz to hotel Dyplomat,ale kuchnia przecietna.Widocznie zalowali kasy na dobrego szefa.Ostatnio bardzo smacznie zjadlem w "Malcie" kolo katedry,na dole.Sa tam takie klimatyczne zakamarki.Kuchnia glownie wloska.
        • Gość: joi Re: romantyczna kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 10:43
          malta należy do tandyraka, mnie by tam nie smakowało
        • Gość: 100%olsztyniak Re: romantyczna kolacja IP: *.pool1.Croydon-GLN2000-BAS0001.orangehomedsl.co.uk 12.02.11, 16:06
          "U Lipki to jest zwykla pizzeria z zapachami z kuchni"
          Oprocz pizzy mozna tam kupic tez inne potrawy a sama pizza jest bardzo smacza.
          "Samowara nie ma od 30 lat"
          Hotel Dyplomat to jedno a restauracja to drugie.Nowa restauracja tez nazywa sie "Pod Samowarem"Ja tam jeszcze nie bylem wiec nie wiem czy jedzenie maja tam dobre.
          Moze Hammurabi?
          • Gość: raver Re: romantyczna kolacja IP: *.olsztyn.mm.pl 13.02.11, 00:13
            U Lipki jadłem pizze 2 tygodnie temu.Jest przereklamowania.Ciasto wogóle nie słone,jakby wogóle przypraw tam brakowało.Najlepsza pizza jest według mnie w Telepizzy.Hammurabi na romantyczna kolacjie:)?Bez jaj.
            Polecam restauracje w Hotel Gallery69 w Dorotowie.
            www.hotelgalery69.pl/index.php?page=41&lang=pl
            • Gość: dr hab Romantyczna kolacje mialem w Przystani nad Krzywym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.11, 11:03
              Dwie osoby z winem + 150 zl.
    • Gość: WZ Re: romantyczna kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 20:11

Olsztyn Restauracja Pod Zaglami 15s 08 04 2011
      www.youtube.com/watch?v=2rILFphzSeM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka