Dodaj do ulubionych

Protas-PO-Protasowa

29.08.11, 16:22
Protas z PO a żona Protasa w Lidzbarskim hotelu

Czy to jej ponadprzeciętne zdolności spowodowały ze podjęła pracę w hotelu tak hojnie za-sponsorowanym z pieniędzy publicznych

ps
ciekawe informacje w tej materii przytacza ostanie Uważam Rze inaczej pisane
Obserwuj wątek
    • Gość: bor całej rodziny nie zatrudnił tylko żonę IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.11, 16:27
      jaki skromny
    • Gość: GiM Hofman - żona Hofmana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.11, 16:31
      Co w tym temacie masz Kecawo do powiedzenia.
      • kecawa Olsztyn=Wałbrzych w kwestii marszałka z PO ? 30.08.11, 12:23
        Łapać złodzieja jak zwykle zaczynają krzyczeć polszewicy! Olsztyn=Wałbrzych ?
        • yadol Re: Olsztyn=Wałbrzych w kwestii marszałka z PO ? 24.01.12, 10:17
          kecaw menelu miej ty choć trochę odwagi i odpowiedz na pytanie dotyczące żony hofmana !

a swoją drogą dlaczego nie zaproszono na śniadanko Adama Sochy ?

przypominam o 30 stycznia

• Gość: antoniopolicjante Re: Olsztyn=Wałbrzych w kwestii marszałka z PO ? IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.12, 20:34
          Do dobrze poinformowanego kecawy

anty-pis.prv.pl/fozz.html
          Wyjaśnij to ...
          • Gość: zyga Re: Olsztyn=Wałbrzych w kwestii marszałka z PO ? IP: *.lokoz.com 18.11.12, 21:37

a w ameryce biją murzynów
      • Gość: mk Zmęczony" Adam Hofman po meczu z Rosją IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.13, 00:25
        www.youtube.com/watch?v=hWape-4cKXw
    • Gość: jan Re: Protas-PO-Protasowa IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.08.11, 17:06
      co by nie powiedzieć to miernota
    • Gość: kurt Re: Protas-PO-Protasowa IP: *.play-internet.pl 23.01.12, 23:58

do poczytania przy śniadaniu
      www.debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2054:niadanie-mistrzow-&catid=63:ukasz-adamski&Itemid=97
    • Gość: zb Re: Protas-PO-Protasowa IP: *.com 22.06.12, 22:16

uważaj, bo cię zaczną po sądach ciągać
      • Gość: sonia Re: Protas-PO-Protasowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 23:32
        No,nooo media olsztyńskie są super,obiektywne, profesjonalne nie będę więcej wymieniać pochwał, bo się rozczulę,tak trzymajcie,jak na Wilkowyje to cacy
        • Gość: lw Re: Protas-PO-Protasowa IP: *.com 12.11.12, 19:52

a socha uparcie drąży temat zadając więcej niewygodnych pytań w nowym materiale śledczym na portalu debaty
      • Gość: er Re: Protas-PO-Protasowa IP: *.play-internet.pl 16.04.13, 22:51
        212 to nie przelewki
    • Gość: mix Re: Protas-PO-Protasowa IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.12, 22:05
      Jestem zdecydowanym orzeciwnukiem Twoich poglądów na forum, to fakt, którego nie da się ukryć. Tylko swojemu w bardzo powseszechnemu krytykanctwu i waleniu kłod pod nogi zawdzięczasz to, że w tym wypadku trafiasz wprost w kaczy układ, choć reak\lizowany pos innymi barwami. Są to właśnie twoi ludzie będący owocem z magdalenki. Wpadasz chłlłopcze we własne sidła zastawiane pod dyktando kościoła. Jak na razie parafialna szkółka rądzi poczynając od Małkowskiego (czy tylko) a kończąc na bożej łaski Piotrze. Niewolnik układu będzie zawsze niewolnikiem i chić byś wstawił setki postów w tym zakresie, nie przwewalisz j\faktu, iż puerwszy prezydent po roku 1989 był apatarczykiem KW PZPR w Łodzi i został prtezydenten Olsztyna dzięki wsparciu kościoła. Ja wiem, jak nazwać tą gre. Ale czy ty wiesz, w czym funkcjonujesz? Może jeszcze podrzucisz mi jakieś normy katolickiej etyki?
    • Gość: A.K. Rząd się zawsze wyżywi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.12, 23:26
      Ludzie coście się z choinki urwali? Tak było, jest i będzie! Nie ma co się bulwersować. Chcecie zmian w mentalności naszego narodu? Nepotyzm to nasz sport narodowy.
    • privus Zgodnie z ustawą 12.11.12, 23:59
      należało mu sie tak samo, jak pisowskim posłom dieta. I wcale nie chodfzi o to, bym optował za którąś ze stron. Ale skoro takie jest prawo po 20-stu latach tego reformstołstwa to należy je przstrzegać. Jeżeli nie odpowiada, trzeba je zmienić, a nie robić pisowskiego kociokwiku o barwach zależnych od pogody i zachodzacego słońcsa. Swędzxi mnie w lewej łydce, podrap więd kecawo, skoro nie ;potrafisz zrobić nic więcej. Nie samowite, ale swoja mentalnością przypominasz mi naszego posła Jerzego. Też dużo pyuszczy, ale jak przyjdzie co do czego, to jegi igdy nie ma. ZXbieg okoliczności czy takie zacięcie pisarskie? Zbierz te swoje posty w kupe, to będziesz miał trzxecią pozycje do publikacji.
    • Gość: A.K. Choćbyś nie wiem jak się natężał..., IP: *.centertel.pl 05.11.13, 21:52
      ...to nie zrozumiesz, taki to ciężar...
      jest sprawowania władzy.
      Władza demoralizuje. Podobno władza absolutna demoralizuje absolutnie.
      A więc cieszmy się że, mamy demokrację

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka