andulka7 26.07.04, 08:38 No tak! Nikt nie założył wątku życzeniowego dla Krzysia. Wszyscy zapomnieli o bpkw... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Muraszka Re: Krzyś IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.07.04, 08:58 bpkw, życzę Ci, życzę... Och, życze Ci zdrowia,górę pieniążków i spełnienia marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Krzyś 26.07.04, 09:05 Ja przepraszam, mnie w sieci nie bylo... Wszystkiego najlepszego Krzysiu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Krzyś 26.07.04, 12:01 A ja z tej okazji to nawet płytki nagrałem Zdrówka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Krzyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 15:45 Życzę Ci wszystkiego naj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Krzyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:31 No popatrzcie i o bpkw zapomniałam, a tak się w niedzielę nudziłam, popijałam piwo i nie pomyslałam o imieninach Krzysia, dobrze, że piwo pamiętalo i się samo postawiło, teraz mogę powiedzić zdrówko bpkw i radości w życiu, zadowolenia z każdego dnia i z całej rodziny - niech się wiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś