Gość: wow! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.05.13, 17:26 podniecają mnie takie sumy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszaniec Sprawdziliśmy, kto zarobił najwięcej z władz mi... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.05.13, 19:36 A co ten Szwedowicz robi? Nie żebym coś miał do niego - czasami jest tak, że im mnie kogoś w gazetach, tym więcej robi. Ale czy w tym przypadku jest podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodek Re: Sprawdziliśmy, kto zarobił najwięcej z władz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 19:49 wlasnie czym sie zjamuje Szwedowicz ? pierwszy raz o nim slysze, taki cichy vice prezydent. Warto sie nim zainsteresowac, co mu podlega, jakie decyzje podejmuje i za co jest odpowiedzialny - to chcialbym zobaczyc w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż Szwedowicz?? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.05.13, 20:07 Prawie 5 tysięcy emerytury. A z jakiej to kasy??Chyba nie KRUS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kery Re: Szwedowicz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 21:22 To kwoty brutto., tak że nie ma pięć...I na pewno nie KRUS. Wystarczy sobie poczytać, co robił, gdzie pracował, ile ma lat Odpowiedz Link Zgłoś
jan_b_ziemi Ceny nieruchomości strasznie spadły w Olsztynie 21.05.13, 09:21 Dom pana Grzymowicza tak 3260 zł/m2, tej pani ostatniej też tak koło 2800 zł/m2. Normalnie raj na Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś