Gość: Adam IP: *.toya.net.pl 21.07.13, 23:26 Witam, czy ktoś mógłby napisać coś o Hotelu Minor, czy warto tam się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Hotel Manor IP: *.toya.net.pl 21.07.13, 23:29 Przepraszam za pomyłkę, chodziło oczywiście o Hotel Manor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hilton Re: Hotel Manor IP: *.proxnetwork.com 22.07.13, 00:00 Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz, jaka jest Twoja kondycja psychofizyczna i ile masz kasy. Ogólnie po pobycie tam wrażenia pozostają niezatarte i jest co wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Hotel Manor IP: *.toya.net.pl 27.07.13, 22:53 Ale na plus czy minus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na seio Re: Hotel Manor IP: *.205.118.155.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.07.13, 09:40 na minus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel Minor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 11:24 Nie radzę korzystać z basenu. Ściany basenu pokryte pokryte grubą warstwą obślizłego szlamu. Chyba nigdy nie był myty. Na początku nie mogłam tego zauważyć ponieważ w pomieszczeniu było ciemno, ale przypadkowo dotknęłam ściany. Szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Hotel Minor IP: *.com 24.07.13, 18:35 spędziłem tam weekend z sekretarką i śmiało mogę polecić jako świetne miejsce na bzykanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Hotel Minor IP: *.free.aero2.net.pl 28.07.13, 11:35 Byłem tam wczoraj. Hotel świetnie położony z dobrą (domowa) kuchnią. W środku widać, ze trochę niedofinasowany, ale trudno zarzucić mu cokolwiek przy takich cenach. Z ciekawości poszedłem tez na basen i jedyne co mi się nie spodobało, to że jest on trochę za mały. Całe szczęście tuż obok hotelu jest plaża jeziora Żbik. Generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś