Gość: Gosc IP: *.net 03.02.05, 18:04 No normalnie tragedia,stare,brzydkie,nijakie ,moze do pracy w radiu sie nadaja ale nie na wizje bo koszmary mi sie snia pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 8-) Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl 03.02.05, 18:16 Czyżbyśmy się nie załapali na wizję po ostatnim konkursie na prezentera? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.net 03.02.05, 18:20 Patrzac na prezenterki i prezenterow takich ja ulizany przez krowe pan Szeremeta to nie sadze zeby ktos przeprowadzal tam jakis casting. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8-) Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl 03.02.05, 18:35 To włącz radio. Po co masz się stresować czyimś wyglądem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.net 03.02.05, 18:38 Bo czasmi chce popatrze co sie wydarzylo w regionie a syfnego radia Olsztyn nie mam zamiaru sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn 03.02.05, 18:48 Fakt,prezenterki nie sa piekne. Gdyby chociaz byly uczesane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:03 Zgadzam się, że prezenterzy TVP 3 Olsztyn nie zachwycają. Ale co się dziwić skoro sam Pan Kowalski (dyrektor olsztyńskiego oddziału) wygląda .........sami wiecie jak. A przecież nie do pomyślenia jest by jego podwładni lepiej prezentowali się na wizji niż on sam. Dlatego osobiście wolę oglądać w tym czasie np. TVN 24 albo TV Trwam , ta druga mimo, że fatalna jakość, to i tak wiem, na nią nie idą pieniądze z abonamentu . Więc program mogą robić taki jaki chcą. Ale to co się wyprawia na wizji naszej olsztyńskiej 3 to faktycznie jest żałosne. Nasze kablówki olsztyńskie zdecydowanie lepiej się na tym tle prezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl 03.02.05, 20:01 Chyba nie masz na myśli tego chuuuudzielca w okularach lub blondynki sztywnej jakby ją nakręcali przed nagraniem wiadomości!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
karmela-s Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn 03.02.05, 21:30 Moze nabory na pięknych odbedą sie potem teraz ruszyli jako oddzielny oddział i wzięli pracowników sprawdzonych,obytych z kamerami,z dobrym warsztatem - dykcja ,sposób przekazywania info.nie zawsze liczy sie wygląd,dobrze że nie straszy ta co prowadziła wejścia WOSP tu to brak profesjonalizmu było widać i w dodatku nieurodziwe dziewcze straszyło,a te spikerki moze nie przepiękne ale jak cie moge wyraźnie mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:44 To rzeczywiście dziwne, bo Olsztym słynie z pięknych dziewcząt. Odpowiedz Link Zgłoś
raver1 Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn 03.02.05, 22:36 karmela-s napisała: > wzięli pracowników sprawdzonych,obytych z kamerami,z dobrym warsztatem - > dykcja ,sposób przekazywania Taaa tylko gdzie one mialy niby nauczyc sie tego obycia z kamera? Wszystko to jest prowizorka,normalnie wiadomosci z jakiejs osiedlowej kablowki.A ten Szeremeta to rzeczywiscie wyglada jakby go mamusia przed samym wejsciem na wizje ubrala w garniturek od pierwszej komunni swietej i ladnie uczesala grzebyczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.05, 23:26 Narzekacie na paskudy w tvp3, a obejrzyjcie wiadomosci na takim wynalazku jak TopMedia w kanale MultiMedia.. Tam jest powod, by ryczec z bolu... Nigdzie nie znajdziecie takiego bagna!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 10.02.05, 09:11 Ale my tu rozmawiamy o Telewizji Polskiej!!! TeleTop płaci tym ludzim "5 złotych" za występ. Żaden normalny człowiek się na to nie zgodzi, więc nie ma co oczekiwać cudów po telewizji kablowej. TVP ma "normalne" pieniądze na prezenterów, w dodatku pieniądze, które pochodzą z naszego portfela, więc chyba możemy sobie podyskutowac, na kogo są wydawane, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl 11.02.05, 19:58 E tam lepiej spojrzcie na tą z TVO w Vetrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 12.02.05, 18:17 O, następny który myli pojęcia. Nie porównuj TVP do TVO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ec.pl / *.ec.pl 03.02.05, 22:21 Uffff, a ja myslalem ze to u mnie tylko cos z wizja... :o] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:18 A mnie się Szeremeta podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 04.02.05, 12:46 Umówmy się - za publiczne pieniądze, które nie są małe, a z których korzysta TVP3, powinniśmy mieć taki wypas na wizji, ze głowa mała. Zobaczcie jaki program robią kablówki w Olsztynie - fakt, że brakuje im profesjonalizmu, ale jak na swoje budżety(wpływy TYLKO z REKLAMY) to robią moim zdaniem naprawdę przyzwoite rzeczy. Natomiast TV publiczna nigdy nas niczym nowym nie zaskoczy - jest pieniądz, odwalamy robotę, bierzemy kasę i do domu. Wszyscy zadowoleni (oprócz widza). A najbardziej w TVP3 Olsztyn podoba mi się Magazyn żeglarski w środku zimy. Smutna pani opowiedziała smutnym tonem o smutnych zimą jeziorach... wiecie ile kosztuje wyprodukowanie takiego smutnego programu? Ufff....... Odpowiedz Link Zgłoś
raver1 Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn 04.02.05, 13:14 Mnie ostatnio rozwalil doslownie w srodku zimy bardzo smutno przedstawiony "news",ze lato bedzie upalne tego roku i ze nie wszyscy maja powodu ku temu by sie z tego cieszyc.Na dowod tego pokazano strazaka ktory mowil,ze upalne lato to do dupy jest bo w lesie jest duzo pozarow.Qrwa szczeka mi opadla jak tego posluchalem.Warmia i Mazury,kraina jezior a buc w TVP3 Olsztyn szuka ch... wie czego. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn 04.02.05, 18:56 Tym bardziej ze wszystcy w poprzednim roku płakali ze lata nie ma ;-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wole kablówkę Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 21:10 Tego się nie da oglądać. Nie urażając tam pracującym osobom, jeśli już ktoś zdecydował się na telewizję, to niech chociaż zdobędzie się na odrobinę samokrytyki. Wystarczy spojrzeć w lustro. Ale to chyba za dużo więc Chromy i Golon mało mi ekranu nie rozerwą, bo się w nim ledwo mieszczą. A o jakości materiałów nie wspomnę. Najlepsze robi wg Mnie Mieczysław Rudy. Ten ma jakieś pojęcie o tym co może zainteresować widza. Reszta totalna porażka. Aa i jeszcze jedno. Rano zrezygnowali już z prezentera. Pewnie się wstawać nie chcę. hahah tragedia. Na to coś, zwane TVP Olsztyn na pewno abonamentu nie zapłacę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:22 A dziś to mnie powaliło. Dyro TVP 3 nijaki R. Kowalski wreszcie postanowił cos mądrego. Na wizji pojawiła się zupełnie nowa osoba prowadząca. Bardzo fajna blondynka niestety nie wiem jak ma na nazwisko. Trochę stremowana , ale na pewno się rozkręci. To pierwsza normalna osoba na wizji. Osobiście trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: szok IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 08.02.05, 22:15 Niemożliwe. Kowal kogoś nowego wpuścił?! Przecież to niebezpieczne! Dziś widziałem inny debiut - pani Golińska czytała wieczorne informacje. Każdemu akcentowi w tekście towarzyszyło znaczące przytaknięcie głową. Prawdopodonie pani prezenterka, chciała w ten sposób podkreślić, że przekazywane przez nią informacje są prawdziwe ;-) Szeremeta chociaż się tak nie kiwa. generalnie 0 gdyby tak wszystkich prezenterów wziął do kupy, to może jednego dobrego by z nich ulepił :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja O co wam chodzi??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:05 Po pierwsze, to jaka mamy telewizje w Olsztynie, zalezy w 100% od Warszawki, to oni daja pieniadze(albo i nie), po drugie, o co wam chodzi z tym prezenterami?? Asia Golon jest bardzo dobra prezenterka, Tomek Szeremeta tez jest dobry w swoim fachu, poza tym sa dobrymi dziennikarzami, moze niektorym to troche niewychodzi, ale dajcie im sie nauczyc.Ciekawe jak ktorys z was by siadl przed kamera??Poza tym, to co teraz jest to jest max co mozna wyciagnac na sprzecie jaki jest w Olsztynie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: O co wam chodzi??!! IP: 195.117.187.* 09.02.05, 03:51 Wszyscy Ci starzy prezenterzy byliby do przelkniecia - gyby nie straszna sztywnosc. Ale niestety oni maja taki przykaz z gory - zadnych min, gestow, ruchow - tylko sztywne odczytywanie - i tu jest blad. No ale mister Kowalski nie oglada widocznie innych stacji i nie wie ze swiat idzie do przodu i nawet programy informacyjne mozna zrobic w luzniejszej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: O co wam chodzi??!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 09.02.05, 11:48 > Po pierwsze, to jaka mamy telewizje w Olsztynie, zalezy w 100% od Warszawki, to oni daja pieniadze(albo i nie)... < I tu się z Tobą nie zgodzę, bo to, jakim kto jest dziennikarze i czy potrafi się zachwać przed kamerą, nie zależy niestety od pieniędzy z Warszawy. A jeśli już o nich mowa - to pieniędzy w TVP nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja GOLON JEST DO BANI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:48 Nie chce sie nikogo czepiac, ale skoro tyle osob wyrazilo swoja opinie dlaczego ja mam tego nie zrobic. Joanna Golon jest tragiczna! Ja po prostu nie moge ogladac wiadomosci w jej wydaniu! Siedzi taka klucha z malymi oczkami, probuje zrobic dobre wrazenie, a wyglada jakby 3 sekundy temu skonczyla robienie kiepskiego, amatorskiego makijazu, a do pracy jakby przyszla 3 minuty przed dziennikiem. Wzbudza ona we mnie jedynie uczucie antypatii i jak widac nie tylko we mnie! Moim zdaniem ta Pani nadaje sie bardziej do prowadzenia domu i wychowywania dzieci niz do pracy zawodowej! Mysle ze kura domowa bylaby lepsza, bo dziennikarka jest mierna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GOLON JEST DO BANI!!! IP: *.ols.vectranet.pl 11.02.05, 17:52 tez nie moge na nia patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja ASIA JEST OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:45 A mi sie Asia bardzo podoba, szkoda, ze zmienila kolor wlosow, ale i tak jest ok. Jest bardzo ladna, fajnie prowadzi programy, jest w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: ASIA JEST OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:31 Dokladnie - i super z niej kumpela :) Chociaz wlosy fakt - lepiej jej w blond. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ASIA JEST OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 07:53 A jakie ma znaczenie jaka jest kumpela, skoro rozmawiamy o pracy dziennikarza? Moze ciasta tez pyszne robi, ma fajna mame i duzego psa, ale co kogo to? Jako dziennikarka jest do bani! Taka niedomalowana klucha na ekranie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ASIA JEST OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:03 A skad Ty mozesz wiedziec, ze jako dziennikarka jest do bani??przeciez niewiesz jak ona pracuje w radiu, i czy to co robi i pisze jest do bani, a wrecz przeciwnie nie jest, i NIE UWAZAM ZE ASIA JEST DO BANI!!!Jest bardzo dobra dziennikarka i PREZENTERKA, jest bardzo profesjonalna, no i ladna, a to sie liczy w tym zawodzie. Jest tez spoko dziewczyna, z ktora mozna normalnie pogadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ASIA JEST OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:42 A skad Ty wiesz jak ona pracuje w radiu? Ja ja widze na wizji i slysze na antenie to nie mam dobrego zdania o niej. Chyba ze w kontaktach z kolegami jest inna, moze komus w d... wlazi, moze wybranym dokladniej prezentuje swe wdzieki, ale jako dziennikarka jest do bani. A co sie miedzy ludzmi w radiu czy w telewizji dzieje, kto z kim itd, to juz nas nie obchodzi! Liczy sie efekt, ktory jest mierny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ASIA JEST OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:16 Po pierwsze mylisz pojecia!!Bo jej praca dziennikarska rozni sie od pracy prezenterki telewizyjnej, a przed kamera Asia wystepuje wlasnie jako prezenterka.A to czy jest dobra dziennikarka w radiu lepiej wiem od Ciebie, bo chociaz wiem czy jest dobra czy nie, a dziennikarka z niej jest naprawde dobra!! A w czym wedlug Ciebie ten efekt jest mierny??A z tym wlazeniem to przesadzasz!! znasz ja ze tak sadzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ASIA JEST OK...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 13:58 Skoro tak dobrze wiesz, to pochwal Asie, powiedz w czym ona jest taka dobra. Chętnie poczytamy. I dlaczego to włażenie tak bardzo Cię dotknęło? Czy mój strzał trafił w 10-tkę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolerancyjny Re: ASIA ładna NIE jest IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 22:41 No cóż ta cała Asia ładna nie jest, nie da sie ukryć. Oczka malutkie jakoś tak dziwnie osadzone, głębokie bruzdy między nosem i ustami - taka typowa szara mysza, ale widać że ma świadomość że coś z nią nie tak i stara się. Co chwila zmienia kolor włosów i makijaż. Moim zdaniem to nic nie daje, ale może dziewczyna dzieki temu bardziej wierzy w swój urok osobisty, a to jest najważniejsze. A może Loreal płaci jej, żeby farby do włosów testowała na sobie. Będę śledzić na ile jest odważna i co jeszcze ze sobą zrobi. A wy nie bądźcie zgryźliwi bo zawsze przychodzi taki wiek dla kobiety, że rozpaczliwie robi wszystko żeby sie odmłodzić - to typowy przykład i nie odbierajmy jej tego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ASIA ładna NIE jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 10:18 Masz racje, badzmy bardziej wyrozumiali!!!! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: szok IP: 195.117.187.* 09.02.05, 03:46 To nie jest zadna nowa osoba - to Magdalena Wesołowska. Pracuje w TVP3 od paru lat - ale do tej pory jako wydawca lub rzadziej jako reporterka. Dobrze ze ją wstawili jako prezenterke - bo i ladna i ladnie czyta - a o to chodzi. Fakt ze sie gubi troche- ale w koncu w nowej roli musi sie rozkrecic. Odpowiedz Link Zgłoś
antygen Eeee, tam 09.02.05, 08:24 A jak zaproszą prezydenta, to kto ma błyszczeć, może prezenterka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lothar Re: Eeee, tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:01 > A jak zaproszą prezydenta, to kto ma błyszczeć, może prezenterka? Hehe - no fakt, racja - przecie to tv publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Eeee, tam IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.05, 18:01 Nooooo lepiej wystawić takie co by Calgate-u nie przeskoczyły. He,he,he :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry-babsi Re: szok 11.02.05, 09:30 Ta nareszcie która się nadaje, zgadzam się całkowicie (chociaż sam nie oglądałem , ale Żona mi mówiła to na pewno jest ok),to napewno Pani Wesołowska. Kowalski szukaj więcej Wesołowskich!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josiek Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.jdj-cafe.pl 09.02.05, 18:38 z kąt one się tam wzieły, mocne plecy, kto za nimi stoi ? Każdy chciałby być ładny - ale Bozia nie dała urody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 09.02.05, 20:08 oj nie przesadzajcie z calego towarzystwa fajnie prezentuje sie Magda Wesołowska no i Golińska tez nie najgorzej tylko bardzo rzadko sa wpuszczane na wizje ale trzymam kciuki za nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieracruz Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.05, 21:45 Rzadko, bo wypełniają pół ekranu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 09.02.05, 22:22 a mi to sie szeremeta podoba jest taki slodki:) a moze ktos ma komorke to niego bede bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaczek Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: 195.117.187.* 16.02.05, 07:31 Ja mam, ale nie dam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gap Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:23 Przeczytałam wszystkie komentarze i wiecie co? Pojęcia nie macie o tej całej telewizji!!! Krytykowac jest najłatwiej, ale nikt z nas nie siedział nigdy przed kamerą... moim zdaniem nowe twarze są o.k. Golińska jest dobra( po prostu dajcie dziewczynie szansę)i Wesołowska też nieźle sobie radzi chociaż często sie myli.Po za tym czy nikt z was nie zauważył nowego prezentera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 09.02.05, 22:38 nowego? wow to Kowalski nowego przyjal? a o ktorej godzinie mozna go zabaczyc bo chyba nie rano bo im sie wstawac nie chce;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 09.02.05, 22:53 Czyżby mowa o tym mulacie? El-Picoro-Coro-Del-Antoniano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.05, 23:31 pewnie tak...ale on się mało pokazuje ( pewnie ćwiczy polską mowę). Magdy są spoko- wreszcie ktoś się trochę uśmiecha. Tylko tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Niepaskudne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 00:20 Magda Golinska jest wogole fajna, usmiechnieta zawsze, super z niej dziewczyna, Magda Wesolowska, moze byc, ladna jest, uczy sie, napewno sie wyrobi, Asia Golon tez jest bardzo fajna i chyba najbardziej profesjonalna. A co do Roberta El Gendy, to tez sie chlopak dopiero uczy, ma czas, napewno nie jest taki zly jak mowicie niektorzy. A co w Gdansku maja lepszych prezenterow?? Albo TVP3 Wawa??tez nie sa lepsi od nas, nawet na TVP1 Wiadomosci, nasi mi sie zdecydowanie bardziej podobaja, szczegolnie stawiam na Asie Golon!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A'Tomek Re: Niepaskudne!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 10.02.05, 08:17 Pięknie, pięknie... A ja stawiam na Tolka Banana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Niepaskudne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:23 Ale o co Ci chodzi A'Tomek, kazdy ma swoje zdanie, a wolalbys tam na miejscu prezentera, widziec Tolka Banana??A moze Ty jestes taki piekny i wygadany zebys tam siadl??I tak kto by nie siadl to zawsze beda negatywne komentarze i krytykowanie. A wcale nie jest tak zle!!Czy ktos z was byl w Osrodku TVP w Olsztynie i widzial jaki tam jest sprzet??A wy mowicie ze widac brak profesjonalizmu. Wiem, ze sprzet niema nic nic do prezenterek, ale jak niema pieniedzy na sprzet to tym bardziej na szkolenie no i na nowe prezenterki... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Niepaskudne!!! 10.02.05, 10:42 El-Gendy nie jest nowy i z tego co wiem to nie jest obcokrajowcem więc polskiego uczyc sie nie musi. A z drugiej strony pojęcie piękna jest subiektywne więc to co niektorym wydaje sie paskudne innych zachwyca,wszystkim TV nie dogodzi.Dobrze,ze nie pluja w kamery,nie seplenia i ładnie czytają info,nauczą sie jeszcze. To ze tam cała klika siedzi i razem trzymaja sie i wspieraja to juz "inna inszość" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Niepaskudne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:52 Popieram, u nas w Olsztynie nie jest tak zle z prezenterami!A co do tej kliki wspierajacej sie nawzajem, to niezgadzam sie z tym twierdzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Niepaskudne!!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 10.02.05, 11:14 W końcu ktoś nazwał rzeczy po imieniu - brawo angela-rt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Niepaskudne!!! IP: *.ols.vectranet.pl 13.02.05, 20:17 Objechaliśmy już wszystkich w naszej TVP została jesczze ta zcarna Wtorek, co maglos jak czóbówna. Ona to mogłaby rejklamować pastę do zębów bo jej się tak swiecą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ec.pl / *.ec.pl 10.02.05, 23:13 > Przeczytałam wszystkie komentarze i wiecie co? Pojęcia nie macie o tej całej > telewizji!!! Krytykowac jest najłatwiej, ale nikt z nas nie siedział nigdy > przed kamerą... Zawod jak zawod. Trzeba miec predyspozycje. Ja ich nie mam, to sie nie pcham przed kamere. A wiekszosc obecnych prezenterow charakteryzuje najwyrazniej przerost ego nad zdolnosciami :o] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Wcale nie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 23:29 A wiekszosc obecnych prezenterow charakteryzuje najwyrazniej > przerost ego nad zdolnosciami A skad Ty to mozesz wiedziec??znasz te prezeneterki, ze tak sadzisz??z tego co wiem, to one sa bardzo spoko!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Wcale nie!! IP: *.ec.pl / *.ec.pl 11.02.05, 07:47 > A skad Ty to mozesz wiedziec??znasz te prezeneterki, ze tak sadzisz??z tego co > wiem, to one sa bardzo spoko!! Skoro zdolnosci sa zerowe, to ego musi je przerastac ;o) Moze i sa spoko, osobiscie ich nie znam. Oceniam wylacznie na podstawie tego co widze. A to co widze zazwyczaj powoduje automatyczne przelaczenie programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wcale nie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 07:55 To milo ze bronisz swoich kolezanek po fachu, ale to nie zmienia faktu, ze wiekszosc osob wypowiadajaca sie na forum ma racje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Wcale nie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:08 Nie tyle bronie, ile mowie jak jest, no ale wiadomo, ze jest w tym jakis procent obrony, nie ukrywam, ale dlaczego akurat wiekszosc ma racje??w czym oni maja racje??w tym ze caly czas krytykuja wszystkich, bez sensu??TO co jest wreszcie takiego zlego w tym co nasze prezenterki robia przed kamera??ALE odpowiedz konkretnie, a nie ze sie myla, albo sa nieuczesane, jakie robia bledy, ktore nieprzystoja prezenterowi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Wcale nie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:08 Nie tyle bronie, ile mowie jak jest, no ale wiadomo, ze jest w tym jakis procent obrony, nie ukrywam, ale dlaczego akurat wiekszosc ma racje??w czym oni maja racje??w tym ze caly czas krytykuja wszystkich, bez sensu??TO co jest wreszcie takiego zlego w tym co nasze prezenterki robia przed kamera??ALE odpowiedz konkretnie, a nie ze sie myla, albo sa nieuczesane, jakie robia bledy, ktore nieprzystoja prezenterowi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 11.02.05, 16:06 A skąd ty wiesz jak jest? Może one nie chcą a muszą? Taka praca w mediach.Mam kumpla w radio i tam oprócz chęci i ambicji są jeszcze polecenia "z góry".A jak tobie szef każe coś zrobić to może mu mówisz, żeby się wypachał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 12.02.05, 18:22 dobre sobie ... "nie chcą, ale muszą" :-))) Popatrzcie sobie na napisy końcowe. Przecież przy wszystkich nazwiskach jest napisane Radio Olsztyn. Więc w TV już raczej nie muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwu Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: 213.199.228.* 10.02.05, 01:08 > z kąt one się tam wzieły Ja się natomiast zastanawiam "z kąt" się biorą ludzie, którzy potrafią zrobić trzy błędy ortograficzne w czteroliterowym wyrazie. Jak takim ludziom udaje się zdać maturę? Ktoś za nimi stoi? Wredna ta Bozia, jednym skąpi urody, innym rozumu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 10.02.05, 09:12 Nie zmieniaj tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 10.02.05, 12:41 ale o co ci chodzi elwu? Błędy ortografczine w czasie czytania informacji??!! Chyba coś ci się pomyliło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbbbbbbbbbbbbbbbb Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 10.02.05, 21:54 josiek do kąta, zastanawiałem się o co chodzi. !!!!!Fe-nieładnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clint Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.zeto.olsztyn.pl 10.02.05, 13:25 Zgadzam się. Są paskudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:38 A w czym one sa paskudne wedlug Ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl 10.02.05, 19:12 To rzeczywiście tragedia! Laski są beznadziejne , a materiały sztywniackie. Nuda i drewniane newsy, ale Kowalski sam jest miernotą i nie wpuści tam nikogo z talentem, a Magazyn Żeglarski-Boże chroń królową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 10.02.05, 23:31 Wszystkim Wam przyznaję rację, tvp3 nie jest warta naszych oczu, tym bardziej uszu... A przeciez jest tylu bezrobotnych ludzi o większych możliwosciach i ambicjach, gotowych je realizować.. z czym do Europy?!! Niestety, po wyborach parlamemtarnych przybedzie nam programów katolickich, wtedy dopiero nie bedzie co i kogo oglądać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Ambitne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 23:56 Jak chcesz ogladac programy ambitne(co wedlug Ciebie jest ambitne??), to przelacz sobie na inny, komercyjny kanal. TV Publiczna ma misje do wypelnienia, a misja jest tu rozumiana jako umowy i inne uklady z roznymi instytucjami, a misja ta jest narzucona przez KRRiT. A co Ci sie niepodoba w naszej TV??Tak jak wiekszosci, prezenterki??ale co w nich jest zlego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkrety Re: Ambitne ale czy mozliwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 05:55 Co chcielibyscie zobaczyc, jakie informacje, w programie TVP Olsztyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Ambitne IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 11.02.05, 17:09 czlowieku o czym ty mowisz jakiej misji? ciagle pokazywanie Rynskiego czy innych palantow. Pomysl o dziennikarzach ktorzy musza to robic a jesli sie sprzeciwia slysza ze na ich miejsce jest dziesieciu. tak zaleznej redakcji jak redakcja tvp3 w olsztynie ciezko bedzie ci znalezc. a program nawet na tak kiepskim sprzecie przy odrobinie fantazji bylyby bardziej interesujace ale na fantazje nie pozwala dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torrero Re: Ambitne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:46 A moga byc ambitne, na dowód stawiam program "Środowisko" z Teletopu i stawiam go na przeciwko "Pulsu Ziemi" Kowalskiego !!!! Kablówka wygrywa 10:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas Re: Ambitne IP: *.olsztyn.mm.pl 12.02.05, 23:06 to oglądaj ambitną kablówkę .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torrero Re: Ambitne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 14:45 i co? to już wszystko? tyle masz do powiedzenia? zacznij wreszcie robić porządne pogramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lik prosze Pana Romana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:03 nie mamy tego...... www.gazeta.pl/tv/1617365,47460,1673668.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas Re: Ambitne IP: *.olsztyn.mm.pl 13.02.05, 22:47 robić nie mogę, ale nie jadę po nich tak jak ty...a skoro TVP Olsztyn jest taka zła to może startuj na dyrektora?!! Od czegoś trzeba zacząć i moim zdaniem start mają nie taki zły..a jeśli ich nie lubisz przełącz kanał ja tak robię... Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka22 Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn 15.02.05, 09:04 hehehe normalnie kupa smiechu ciekawe jak pan wyglda panie idealny prezenterki nie sa od tego aby je podziwiac za wyglad nie na tym ta praca polega jak chcesz se poogladac babki te se koles kup jakas gazetke i rozladuj napiecie moze Ci ulzy POWODZENIA :) Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka22 Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn 15.02.05, 09:05 a tak przy okazji zazdroszcze takich OLBRZYMICH problemow tez chcialabym tylko takie miec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:46 Bardzo dobrze powiedziane!!!POPIERAM w 100%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowany Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: 195.117.187.* 15.02.05, 14:27 Drodzy internauci ! Kiedy czyta sie Wasze komentarze, można odnieść wrażenie, że przy klawiaturach zasiadły same sexbomby, gwiazdy, niezwykle błyskotliwe umysły, słowem sama ŚMIETANKA. Czy tak jest w rzeczywistości, czy sami jesteście najlepsi w tym co na codzień robicie? Żeby krytykować innych, trzeba mieć przynajmniej niewielkie pojęcie o tym, co robią. A jak zauważyłem nikt z Was doświadczenia dziennikarskiego nie ma. Zatem zostawcie swoje mądrości, poczekajcie kilka miesięcy, wtedy powróćcie do dyskusji o jakości olsztyńskiej telewizji. Pewnie, że ma wiele wad, ale jest. Raczkuje i mam nadzieję, że wyrośnie z niej coś, co będzie nas cieszyć. Zamiast pisać głupoty i podkreślać swoej wymagania co do wyglądu prowadzących, zastanówcie się, ale tak szczerze, kto z Was płaci abonament. Za kilka tysięcy nowego mercedesa nie kupi się. Podobnie jest z mediami. Dobry program, w dobrej oprawie, kosztuje ogromne pieniądze. Czy Waszym zdaniem olsztyńskie media takie mają ? Wątpię. Ale cieszmy się tym, co mamy, z nadzieją, że będzie coraz lepiej. Jeśli chcecie krytykować, niech będzie to rozsądne zwracanie uwagi na brak ciekawych pomysłów, błędy popełniane przez repoprterów i prowadzących, dobór tematów, itd. Tutaj na pewno będziecie mieć szerokie pole do popisu, a wszystko po to, by było lepiej. Byśmy wszyscy mieli lepszą telewizję lokalną i radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVN Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 16:11 Ja płacę abonament i tak się właśnie zastanawiam po co właściwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:08 Choć nie zgadzam się z opiniami że cała telewizja jest do kitu to jednak warto zwrócić uwagę na kilka rzeczy. Własnie na dobór tematów. Są nudne. A obraz Warmii i Mazur lansowany w TVP Olsztyn to tragedia. Bieda, nędza i rozpacz. Pani Hanna ma trójke dzieci i grzyb na ścianie. Pani Zosia ma 4 dzieci i żadnych środków do życia. Ile można tego słuchać. A co dopiero kiedy w jednym programie pojawiają się dwa materiały o biednej rodzinie, która szuka pomocy.Przecież jest specjalny oddzielny program o takiej tematyce. Po co jeszcze w dziennikach. I tu dobór tematów wcale nie świadczy o tym ile jaka stacja ma pieniędzy. To zależy od tego czy dziennikarze umięją wymyślić coś ciekawego czy niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A ja wole radio Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ec.pl / *.ec.pl 16.02.05, 00:23 Powiem inaczej: Jestem studentką dziennikarstwa i zal mi tylek sciska, kiedy ogladam olsztynskie informacje. Bynajmniej nie dlatego, ze marzy mi sie kariera telewizyjna, powodow multum jest innych. Najwazniejszym zas: Prezenterki, paskudne czy niepaskudne sa po prostu najzwyczajniej nieprzygotowane, głownym mankamentem jest to, ze nie nadazaja z czytaniem i czesto sie myla (Co to ma znaczyc: "Ona sie jeszcze wyrobi?" Wyrabiac to mozna babke piaskowa!). Same informacje sa nudne, chaotyczne i wydaja sie byc nieuporzadkowane, komentarze reporterow sa bez skladu i ladu. BTW: Mniej bacznym obserwatorom proponuje zapoznac sie z drzewami genealogicznymi ksiezniczek olsztynskiej wizji. Szukajcie, a bedzie Wam dane. Jak wszyscy place abonament i jak wszyscy zastanawiam sie dlaczego, bowiem programow telewizji regionalnej nie ogladam- tego sie nie da ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawaj Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 02:06 dawaj, dawaj BTW: Mniej bacznym obserwatorom proponuje zapoznac sie z drzewami genealogicznymi ksiezniczek olsztynskiej wizji. Szukajcie, a bedzie Wam dane. no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muraszka1 Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.olsznet.ec.pl 17.02.05, 17:33 Ul,chyba masz forsy jak pszczol w ulu! Nie przeszkadzaja mi komunikaty,ze ktos jest ofiara czasow w ktorych przyszlo nam zyc.Nie mam wiele ,mam minimun, ale staram sie pomagac.Dziele sie tym ,co mam,z potrzebujacymi, glodnym sasiadami, z opuszczonymi zwierzetami. Biedy,jaka jest wokol nie trzeba wymyslac,ona jest wszechobecna. Nie dziw sie wiec,ze to temat na pierwsze strony! Powinno sie widziec dalej niz wlasny nos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zombi Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 09:10 ale cie zszokowało. Nie trzeba mieć dziennikarskiego wykształcenia, żeby mieć swoje zdanie o tym, co nam się pokazuje w telewizji, nieważne czy w regionalnej czy kablowej czy tvnie. Nie musze być także znawcą filmów żeby powiedzieć czy film mi się podobał czy nie.Podobny brak szacunku do widzów aż bije z waszego ekranu. Pieniądze? a może nie trzeba było psuć niezłego studia i za spore pieniądze budować to nowe z tektury i pozłotka a zainwestować w ludzi, fachowców,może sprzęt? Czy ładne czy brzydkie? Moim zdaniem ładne, ale rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Argumenty "zszokowanego" do tematu wątku :) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.02.05, 12:19 Gość portalu: zszokowany napisał(a): > ... Zamiast pisać głupoty i podkreślać > swoej wymagania co do wyglądu prowadzących, zastanówcie się, ale tak szczerze, > kto z Was płaci abonament. Faktycznie, warsztat dziennikarski godny autora. Chciałbym przypomnieć, że TV Copernicus nie organizowały żadne tuzy dziennikarstwa a dawało się to oglądać nie tylko z warsztatowego punktu widzenia. Po prostu knot jest knotem i żaden ping pong dziennikarski tu sytuacji nie zmieni. Prędzej od jedzenia ryżu można dostać skośnych oczu ;o(( Zatem Panie zszokowany "zostawcie swoje mądrości" serwowane w tym stylu i weźcie się do rzetelnej roboty. Przynajmniej dla mnie produkcja Olsztyńskiej TV3 pokrywa się czasmi cieniami prowincjonalizmu. Fakt, że dobrze, że jest. Ale moglibyście pokusić się o jakiś własny serwis reportażowy w miejsce nie zawsze szczęśliwego powtarzania tego, o czym można wyczytać wcześniej w prasie czy dowiedzieć się z innego programu TV. Trening czyni mistrza i w tym należy upatrywać poprawy jakości własnego warsztatu, a nie wciskać widzom traktowanym jako gawiedź swoje "niewielkie pojęcie". Niestety "na brak ciekawych pomysłów" żadne mercedesy tu nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: las Re: Argumenty "zszokowanego" do tematu wątku :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:12 No i święty spokój bo dziś (dzisiaj) telewizji nie było tzn była ale mazowiecka nie olsztyńska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Argumenty "zszokowanego" do tematu wątku :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 02:06 A to co wczoraj bylo to byl czysty przypadek ze naszej TVP niebylo na wizji.Po porostu padl nadajnik(?) i firma ktora sie nim zajmuje niewiedziala co zrobic. A informacje byly bardzo ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zombi Re: Argumenty "zszokowanego" do tematu wątku :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:45 hahaha, dobre ! a może wystarczy powiedzieć to w czasie informacji? "Proszę Państwa, wiadomości dzisiejsze są ciekawe. Ale szkoda waszego czasu i w zamian pokażemy magazyn EOL z roku 1998. Też było ciekawie. Powspominajmy. Do widzenia." Ale jasne, awarie sie zdarzają. Bywa.Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: Argumenty "zszokowanego" do tematu wątku :) IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 17.02.05, 21:45 Oooo! Witamy rzecznika TVP3 Olsztyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerszberg Re: Argumenty "zszokowanego" do tematu wątku :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 08:24 A mi pozostaje dodac tylko tyle, ze niemal ci sami ludzie, ktorzy robili TV Copernicus produkuja teraz program TVP3, wiec nie ma tu znaczenia warsztat, a odgorne przykazania i profil stacji. Przypominam, ze Golon takze prezentowala wiadomosci w Copernicusie i nikt nie marudzil, tylko cieszyl sie, ze cos bylo. Moze Pani Joanna pozostala na tym etapie pracy z kamera, ale trzeba przyznac, ze jest nestorem dziennikarstwa telewizyjnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Argumenty "zszokowanego" do tematu wątku :) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 15:23 Potwierdza to tylko Panie Januszu aktualność starego przysłowia "Chcieć to móc". Argumenty typu: "dobrego zdjęcia nie można zrobić aparatem DRUH i uratować sytuację mogą tylko nowe nakłady inwestycyjne" naprawdę mnie nie przekonują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Argumenty "zszokowanego" do tematu wątku :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 18:45 Rzeczywiście wczorajsze informacje były ciekawe. Szczególnie dwie dotyczące odwiedzin Olsztyna przez Wielką Henrykę i Super ministra Hausnera. Ze spotkania trzeba było zrobić z 5 newsów, w każdym te same fotele, twarze, scenografia. Zarobiłoby sie za 5. No i info o serduszkach i takich tam walentynkach. Rewelacja tylko nie ten dzień. Brawo. Oby tak dalej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.tvp.pl 18.02.05, 10:41 A mi sie podobaja, szkoda tylko ze to nie ma znaczenia, bo to chyba maja byc prezentarzy a nie miss i misterzy... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn 18.02.05, 19:43 Dziwne by było gdyby Ci sie Aniu nie podobały w końcu jestes jedna z nich,trzeba było sie zalogowac ,a tak widac ze piszesz z TVP,troche sprytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1306 Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.olsznet.ec.pl 18.02.05, 19:56 prezenterki nieladne snieg lezy na ulicach wiatr w oczy do szkoly pod gorke ,a to wszystko przez zydow i cyklistow jak my lubimy narzekac jak sama nazwa wskazuje prezenterki anie modelki ;a brzydkie wcale nie sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zombi Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 10:45 hahaha !, brawo za spostrzegawczość ! to dowodzi tylko ,że niestety nie tylko nie za ładne , ale i niestety nie za .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 20.02.05, 23:53 Sluchajcie, nie bylo mnie tu jakies cztery dni, a nadal nic ciekawego nie przeczytalam. Jeden uzytkownik pyta mnie co to znaczy ambitne, chociaz nie przypominam sobie, bym miala jakiekolwiek zastrzezenia co do jakosci naszej PUBLICZNEJ TELEWIZJI !!!!!!!!!!!! mialam, ale do jakosci programu informacyjnego tvp3..To jest zasadnicza roznica, ktora tak trudno bylo wychwycic? Nie kloce sie juz o poziom urody naszych prezenterek, mam nadzieje, ze sie to jeszcze zmieni. Ja tylko prosze o jedno, by w zamian za zaplacony abonament wiadomosci byly rzetelne i konkretne, mowiiace o naszym regionie, nie powtarzajace informacji, ktore moglam znalezc na sasiednim kanale. W olsztynie przeciez tyle sie dzieje, jest tak uroczym miastem, a niewiele mu sie poswieca uwagi. Proponuje "dorzucic" chociaz jakas sonde uliczna, kazdy z nas to obejrzy z przyjemnoscia.. Nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędruś Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 02:19 Dzisiaj dziewczyna ubrana w gorset ,wyglądała koszmar ,agatka wróbel to przy niej miss,dziewczyny popytajcie kolezanek może wam cos doradzą.Panie Kowalski nie widzisz Pan jak toto wygląda ? a gdzie sie podział lizusek Szeremeta? Mamusia nie puściła do pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 28.02.05, 18:28 a masz coś do Agatki Wróbel? Ciekawe jak ty wyglądasz "przystojniaku"?!! I skąd w tobie tyle jadu ("Szeremeta lizus", "prezenterka w gorsecie").... a może chodzi po prostu o niespełnione marzenia o pracy w tvp....? Nieładnie!!! Feee Szeremetę lubię-ma przyjemny głos a i źle nie wygląda w tv a co do dziewczyny w gorsecie to takowej nie pamiętam, chociaż oglądam Informacje dość regularnie. Może pomyliło ci się z TV Olsztyn...albo było fest pite.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gpr Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.rektorat.uwm.edu.pl / *.uwm.edu.pl 01.03.05, 14:13 śa fajne dziewczyny , będziecoraz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torrero Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 18:20 No, ale ci dwaj przedstawiciele męskiej części prezenterów TVP z Olsztyna, których można było dzisiaj zobaczyć w TV to juz kompletne wynalazki. Skąd wy bierzecie takich prezenterów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:37 Red.Szeremeta miał chyba dzisiaj kaca,ale lepszy Sz. na kacu niż tych dwóch bobków.Widocznie w TV Olsztyn pracują wolontariusze.Dobrze ,że nie pokazują już tych mioteł co prowadziły WOŚP.Miejmy nadzieję ,że Dyrekcja oprzytomnieje i coś zrobi ,przeciez to jest wstyd .Jednak na Tv Gdańsk było parę fajnych programów np.MotorSport ,czemu go juz nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Paskudne prezenterki TVP3 Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 01.03.05, 19:27 Kochani, no to macie juz szanse!! TVP Olsztyn prowadzi nabor na prezenterow i prezenterki. Do dziela! Składajcie CV i nie marudzcie! Odpowiedz Link Zgłoś