Dodaj do ulubionych

Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Olsztyn

IP: 62.233.169.* 03.03.05, 20:51
Mam zamiar przeprowadzić sie do Olsztyna, jednak olsztynski rynek mieszkan
jest mi średnio znany, może ktoś z Was ma namiary na jaka fajna strone z nowo
wybudowanymi mieszkaniami, bylabym bardzo wdzieczna

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: madziaga Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol IP: 62.233.169.* 04.03.05, 23:07
      Czy nikt nie moze mi pomoc??
      • Gość: mamut Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol IP: *.sympatico.ca 05.03.05, 05:47
        eh...w Olsztynie nie ma osiedli ;) Proponuje Likusy...blisko do jezior i
        lasow..

czuwaj
      • Gość: elwu Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol IP: 213.199.228.* 05.03.05, 11:39
        np. www.arbet.olsztyn.pl
        • Gość: elwu Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol IP: 213.199.228.* 05.03.05, 11:41
          Ała, link nie zadzałał, jeszcze raz: <url>www.arbet.olsztyn.pl</url>
      • Gość: madziga Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol IP: 62.233.169.* 14.03.05, 23:24
        Dzięki wszystkim, a może jeszcze ktoś mógłby podesłać mi jakiś adresik.Byłabym
        bardzo wdzięczna.
        Pozdrawiam
      • madziaga Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol 14.03.05, 23:27
        Dzięki wszystkim, a może ktoś jeszcze mógłby podesłać mi jakiś adresik strony z
        nowymi osiedlami.Byłabym bardzo wdzięczna.
        Pozdrawiam
    • Gość: Agnieszka Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 05.03.05, 09:58
      sa takie osiedla głównie na jarotach a nawet juz za jarotami...nowe
      bloki..piekne kolory..Mieszkania małe i duze..
      ale wiesz jesli chodzi o stronke to nie mam pojecia bo ja widze te bloki
      codziennie bo sa jakby na wzgorzu,ale jakia to spoldzielnia to nie mam pojecia.
      Ale są nowe..sama niedlugo bede sie rozgladac..za nowym mieszkankiem:)
      pozdrawiam
    • Gość: Andrzej K. Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 23:28
      Nie znasz Olsztyna? Zobacz jak wygląda jedno z naszych osiedli Dajtki. Wejdz na
      stronę republika.pl/tp_dajtki/index.html ,a dowiesz się, że to wpaniałe
      miejsce do zamieszkania! Gwarantuję!
    • Gość: ja Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:58
      tylko Gutkowo!
    • Gość: dortil Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol IP: 83.238.41.* 06.03.05, 14:42
    • Gość: dortil Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol IP: 83.238.41.* 06.03.05, 14:44
      rok temu z blokowiskowej sypialni Olsztyna (Jarot) przeprowadzilśmy się na ...
      ZATORZE do nowego osiedla. Jest rewelacja. pozdrawiam i polecam
      • Gość: sewereyn Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol IP: *.skane.se 12.03.05, 06:11
        na Zatorzu sami bandyci mieszkaja.
        • dorcia311 Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol 12.03.05, 08:16
          a ja proponuje mini osiedle,ktore jest w budowie na ul. Gałczyńskiego. ZObacz
          animacje na stronie Ostródzkiego Przedsiębiotrstwa Budowlanego.
        • Gość: sari Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.03.05, 08:04
          Gość portalu: sewereyn napisał(a):

> na Zatorzu sami bandyci mieszkaja.

Kiedy skończy się to utożsamianie Zatorza z chuligaństwem ?? Cała moja
          rodzina "wyszła" z Zatorza, ja się tam wychowałam i do dziś uwielbiam to
          osiedle. Park na Wojska Polskiego, okolice cmentarza na Poprzecznej,"gruchanie"
          gołębi na Okrzei i drżenie szyb w oknach gdy przejeżdża pociąg. Poezja!! I na
          pewno tam czuję się bezpieczniej niż na Jarotach.
    • ew-ol Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol 16.03.05, 18:38
      Oczywiście ,że BRZEZINY........tylko tam są domy
      piękne ,cisza ,spokój .Pozdrawiam -brzezinianka:)
      • Gość: Agnieszka Brzeziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 12:31
        Popieram Brzeziny. Spokój, ludzie ok (jak wszędzie wyjątki się zdarzają, ale
        nieliczne), piękne widoczki,
    • Gość: madziaga Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol IP: 62.233.169.* 17.03.05, 17:18
      A czy na Brzezinach buduja jakies osiedla mieszkaniowe??
      Pozdrawiam
    • ew-ol Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol 17.03.05, 18:38
      Przykro!ale Brzeziny to dzielnica domków jednorodzinnych ,o blokowisku mowy być
      nie może.A może wybudujesz Madziu mały własny domek ?życzę Ci tego swojego
      gniazdka w urokliwym miejscu.Pozdrawiam .
    • olaso3 Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol 21.03.05, 14:40
      A ja właśnie kupiłam sobie mieszkanie w Arbecie na Barcza. Długo szukaliśmy, bo
      w Olsztynie rzeczywiście nie ma zbyt dużego wyboru... Ktoś już podawał tą
      stronkę, więc nie bedę powtarzać. Polecam :)
    • Gość: madziaga Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol IP: 62.233.169.* 30.03.05, 21:51
      Moze jeszcze ktoś moze mi pomoc bo na podanych stronach za duzo nie znalazlam :(
      Pozdrawiam
      • madziaga Re: Szukam fajnego nowo wybudowanego osiedla w Ol 22.05.05, 20:27
        Bardzo prosze,jesli jeszcze ktoś móglby mi pomóc, naprawde licze na
        Was.Poszukuje jakiegos wiekszego mieszkanka lub domku szeregowego a na
        odleglość naprwdę ciezko wyszukać coś naprawdę interesującego:(
        Pozdrawiam i dziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka