Dodaj do ulubionych

Wyrąbali drogę

11.07.05, 10:14
Ach, jak to skutecznie Kapitan Żbik z Gazety Wyborczej skutecznie walczy ze
Złym.
Obserwuj wątek
    • Gość: HEY ZIELONI??!! Re: Wyrąbali drogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:20
      UKŁADAM U SIEBIE PODŁAOGĘ Z JATOBE, TO JEST DREWNO Z AFRYKIAŃSKIEJ PUSZCZY,
      OCHRONA ŚROIDOWISKA?? BUAH, JA SIE MOGĘ KĄPAĆNAWET W CIĘŻKIM OLEJU
    • Gość: mazar Re: Wyrąbali drogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:19
      Potrzebne było drewno to wyrąbali. Tymbardziej, że wyrąbano grube drzewa. Była
      poprostu okazja. Należałoby się zainteresować kto wyrąbał, kto kupił i za jaką
      kwotę? Jaka była jakość wyrąbanych drzew? Jaka była jakość drewna wyrąbanego i
      kto oceniał jego jakość?
      Tak, przy okazji, dlaczego nie dba się o powszechny dostęp do wód? Może tam
      potrzebne są szersze dojścia, a nie płoty do samego brzegu wody? Tam też jest
      potrzebny dojazd zespołów ratowniczych w razie potrzeby?
      Z trści artykułu można dostrzec jedno, wszechmoc i wszechwiedzę pracowników -
      leśników, tych co mają dbać o lasy. Wszystko robią żeby zachować państwowość
      lasów. Ciekawe, czy w swoich, prywatnych lasach pozwoliliby sobie na taki
      luksus? Jestem zwolennikiem lasów państwowych.
    • Gość: sam-sob Re: Wyrąbali drogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:06
      Znowu Agencja, kiedy oni dadzą nam spokój? :)
    • Gość: zirytowany Re: Wyrąbali drogę IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:36
      wydaje mi się że problem budowania bezsensownym szerokich leśnych dróg jest
      bardziej rozległy; w rejonie Biskupca wiosną zbudowaną równie szeroką drogę
      leśną (na trasie Biskupiec - Kobułty) czyżby Polscy leśnicy nie mieli na co
      wydawać pięniądze??? Wydaję się to conajmniej podejrzane...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka