Dodaj do ulubionych

DETRITUS - OGLOSZENIE !!!

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 21:34
nIE WIEM SKAD WZIALES WIADOMOSCI O HISTORII NA SWOJEJ STRONIE, ALE STRONA W
PRZEBUDOWIE WIEC WEJDZ NA www.pruthenia.prv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: detritus Re: DETRITUS - OGLOSZENIE !!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 10:21
      Glownie opieralem sie na Wakarze, paru ksiazkach o historii i drobnych
      materialach pomocniczych... A cos nie tak? :o)
      • Gość: Luk Re: DETRITUS - OGLOSZENIE !!! IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 19:11
        Wszystko O.K., ale ja sie tylko pytam czy chcesz wiecej ?
        trzeba sobie pomagać... ;)
        • Gość: jd Re: DETRITUS - OGLOSZENIE !!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.11.02, 20:06
          Detritus na pewno chce więcej, a za pośrednictwemn detritusa my (bywalcy jego
          strony) też chcemy więcej.
          • Gość: rita Re: DETRITUS - OGLOSZENIE !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 20:10
            Chcemy więcej, chcemy więcej .........
        • Gość: detritus Re: DETRITUS - OGLOSZENIE !!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 23:02
          Doszedl mail, juz wszystko wiem ;o)
          Do konca tygodnia zrobie aktualizacje i dorzuce linka :o)
          • Gość: rita Re: DETRITUS - OGLOSZENIE !!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 23:11
            A bedzie zdjęcie z Lajkonikiem na tle Ratusza czy Bramy - marzy mi się taki
            widok.
            • Gość: detritus Re: DETRITUS - OGLOSZENIE !!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 23:45
              Jak przywieziesz do nas Lajkonika...
              Bo nie wiem kto znas mialby odwage tak sie przebrac w Olsztynie ;o)
              • Gość: Luk Re: DETRITUS - OGLOSZENIE !!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 18:36
                www.perkuns.slavinet.org -co powiecie ?
                www.napoleon.gery.pl -serwis napoleonie, a w olsztynie tez bywali, na pewno
                cos znajdziecie

to na poczatek
                • Gość: Luk Re: DETRITUS - OGLOSZENIE !!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 18:49
                  Jak ktos interesuje sie historia:
                  Prus Wschodnich
                  Ukrainy
                  Stosunkow polsko-ukrainskich
                  napoleona
                  prusow
                  to walic do mnie:

lukas1492@tlen.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka