Dodaj do ulubionych

Strona detritusa

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.12.02, 21:15
Nie byłem na niej czas jakiś; dziś zajrzałem i jest mnóstwo nowego i
pasjonującego materiału. Detritusie, za jakiś czas coś i ja ci podeślę znad
Jeziora Długiego w czasach zamierzchłych, choć moich.

I przypominam wszystkim:

www.detritus.olsztyn.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: al Re: Strona detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 11:55
      Detritus,czy mogę(możemy) liczyć na większe skany pocztówek z lat 65-90?Może są
      strasznie propagandowe i przez niektórych uważane za politycznie
      niepoprawne,ale mi się podobają:)
      • Gość: detritus Re: Strona detritusa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 12:27
        OK, zrobie je w takim formacie jak i przedwojenne :o)

jd: licze na to :o)
    • Gość: bpkw Re: Strona detritusa IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 13.12.02, 21:27
      Potwierdzam wyjątkowość tej strony. Myślę, że Pan Piechocki, autor
      książki "Olsztyn magiczny" mógłby skorzystać z wielu interesujących fotografii.
      • Gość: detritus Re: Strona detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 11:02
        Tu juz bym nie przesadzal ;o)
        • Gość: jd Re: Strona detritusa IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 13:07
          Ja też. Jak detritus zostanie wciągnięty w machinę medialno-komercyjną, to
          zaniedba stronkę, a kokosów i tak na tym nie zrobi, bo ma za dobry charakter.
          • Gość: ak Re: Strona detritusa IP: *.hb.dial.de.ignite.net 15.12.02, 23:09
            Gratuluje rozszerzenia zawartosci
            • Gość: detritus Re: Strona detritusa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 08:45
              Od dzis cos dla niemieckojezycznych w Variach ;o)
              • ol4 Re: Strona detritusa 16.12.02, 17:25
                detritus ponoc paktujesz ze sprzedawczykami z miasta powiatowego. to twoja
                sprawa. ale mnie nie komentuj OK?
                • Gość: detritus Re: Strona detritusa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 07:33
                  NOK >:)
    • Gość: **33 Re: Strona detritusa IP: proxy / 213.25.179.* 16.12.02, 18:42
      przejrzałem stronę, podoba mi się bardzo.ale mam prośbę o staranną
      korektę.Przeczytałem fragment dotyczący historii Olsztyna do 45 roku i
      stwierdzam,że jest tam wiele literówek ale i innch błedów.
      • Gość: detritus Re: Strona detritusa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 07:32
        Gość portalu: **33 napisał(a):

> przejrzałem stronę, podoba mi się bardzo.ale mam prośbę o staranną
        > korektę.Przeczytałem fragment dotyczący historii Olsztyna do 45 roku i
        > stwierdzam,że jest tam wiele literówek ale i innch błedów.

Postaram sie w najblizszym czasie zrobic korekte i weryfikacje :o)
        • Gość: **33 Re: Strona detritusa IP: proxy / 213.25.179.* 18.12.02, 08:14
          dzięki.
          • Gość: jd Re: Strona detritusa IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.12.02, 08:52
            Mówiłem, że detritus ma dobry (za dobry) charakter.
            • Gość: **33 Re: Strona detritusa IP: proxy / 213.25.179.* 18.12.02, 09:02
              Nie znam osobiście ale sądząc po stronie to chyba tak.
              • Gość: detritus Re: Strona detritusa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 09:15
                Literowki i ortografy poprawilem, mam nadzieje ze nic nie przegapilem ;o)
                Co do charakteru to moznaby sie klocic ;o)
                • Gość: rita Re: Strona detritusa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 22:11
                  a czy mozna wrzucić link tej strony
                  • Gość: jd Re: Strona detritusa IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.12.02, 22:19
                    Jest w pierwszym poście niniejszego wątku.
                    • Gość: rita Re: Strona detritusa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 22:24
                      jd - nie mów ,że wystarczy kliknąć i już będzie, a nie może być na czerwono ?
                      • Gość: jd Re: Strona detritusa IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.12.02, 22:32
                        Kurczę, nie wiem jak to zrobić. Skopiuj to poniżej i wstaw na samej górze
                        po "Adres".

www.detritus.olsztyn.pl

• Gość: rita Re: Strona detritusa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 22:34
                          a jak skopiować - pisze gdzieś kopiuj ?
                          • Gość: rita Re: Strona detritusa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 22:44
                            dobra, jak tylko będę miala wolny czas potrenuję tę sztukę
                            • Gość: jd Re: Strona detritusa IP: 193.0.68.* 19.12.02, 11:13
                              Rita, ten adres jest niedługi, więc po prostu go wpisz na górze po

wwww.detritus.olsztyn.pl

A może ktoś wie, jak zrobić żeby już tu było na niebiesko lub czerowono i aby
                              od razu można było przeskoczyć do detritusa?
                              • brzoza2 Re: Strona detritusa 19.12.02, 11:19
                                Spróbuj teraz, może sie uda:))

www.detritus.olsztyn.pl/

---
                                <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                • brzoza2 Re: Strona detritusa 19.12.02, 11:20
                                  Ale ja jestem mądra, jejku, sama sie sobie dziwię!
                                  Buziaczki:)))
                                  Detritusie - strona jest super, tak trzymać!
                                  ---
                                  <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                  • Gość: Andulka Re: Strona detritusa IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 19.12.02, 11:34
                                    brzoza2 napisała:

> Ale ja jestem mądra, jejku, sama sie sobie dziwię!
                                    > Buziaczki:)))
                                    > Detritusie - strona jest super, tak trzymać!
                                    > ---
                                    > <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                    ALE JAK TO ZROBIŁAŚ???
                                    A strona detritusa fakt - świetna. Dzięki niej poznaję wirtualnie Olsztyn
                                    Z wiosną nadlecę popatrzeć własnymi oczami. :)))
                                    • Gość: rita Re: Strona detritusa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 09:57
                                      detritusie - nie mam żadnych zastrzeżeń do strony, jest wspaniała, mozesz
                                      jeszcze rozszerzyć stronkę o nowoczesny Olsztyn, o taki ,o którym często
                                      mówicie na forum.
                                      Wesolych Świąt
                                      • Gość: detritus Re: Strona detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 13:23
                                        Rito, caly czas staram sie cos w tym temacie dzialac :o)
                                        Jednak musialem kilkakrotnie weryfikowac i ograniczac zalozenia wejsciowe, bo
                                        troche przesadzilem z rozmachem. Juz mam troche materialu zdjeciowego, a ciagle
                                        go uzupelniam - jak zobaczycie goscia w zoltej czapce latajacego po miescie z
                                        aparatem to pewnie bede to ja ;o)
                                        Jak dobrze pojdzie, to w pierwszy poniedzialek stycznia wrzuce pierwsza partie
                                        nowego materialu :o)
                                        • Gość: rita Re: Strona detritusa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 14:43
                                          za duzy masz rozmach - mowisz, pewnie bedzie większa siła uderzeniowa :-)
                                          oooooo !!!! - no to czekamy cierpliwie
                                          nie zapomnij też o swoim zdjęciu , tu wszyscy są zdekonspirowani, nie zaszkodzi
                                          i tobie :-)
                                          • Gość: detritus Re: Strona detritusa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 00:24
                                            Za duzy MIALEM rozmach ;o)
                                            Na dzisiejszy dzien obawiam sie ze pozostana skrawki z pierwotnych planow,
                                            aczkolwiek stosunek zdjec terazniejszych do przeszlych powinien sie poprawic.
                                            Co do wiekszej sily uderzeniowej - niestety, brak mi osob z umiejetnoscia
                                            tlumaczenia z niemieckiego, i to charytatywnie ;)
                                            Co do mojego zdjecia, na tym adresie jest raczej nie na miejscu - gdybym byl
                                            przedwojenny, to moze... ;o) Ale uparciuchy moga je znalezc idac po linkach :o)

• Gość: rita Re: Strona detritusa IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 17:41
                                              detritusie - przecież masz do dyspozycji Ballesta, skorzystaj z okazji, póki
                                              jest w dobrym humorze, napewno ci pomoże
                                              a co do twojego zdjęcia , to powinno być jako właściciela strony, co się tak
                                              boisz, sami swoi są

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka