Dodaj do ulubionych

Startuje moherowa cenzura

28.04.06, 15:26
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8291719,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • ol4 Re: Startuje moherowa cenzura 28.04.06, 19:17
      edico sam jestes moher, tyle ze komunistyczny, a to nawet gorzej
      • edico Re: Startuje moherowa cenzura 28.04.06, 21:22
        Szlomo Rozencwajg ma się chrzcić, pyta więc chrześcijannina, co należy założyć
        na tę uroczystość.
        - Co by ci tu poradzić? - zastanawia się zapytany. - My chodzimy do chrztu w
        pieluchach...
        • maniek.27 Re: Startuje moherowa cenzura 28.04.06, 22:56
          Ale fajne:). Długo nad tym myślałeś???
          • edico Re: Startuje moherowa cenzura 29.04.06, 10:32
            - A ty młody człowieku do kogo?
            - Mi tam obojętne mam dwie flaszki
    • Gość: sam_sob Re: Startuje moherowa cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 08:17
      Czemu tak się dziwisz, skoro jest tak:
      "Wbrew obiegowej opinii Trybunał Konstytucyjny nie jest grupą "apolitycznych
      fachowców". Poglądy polityczne sędziów są zbieżne z poglądami partii, które ich
      wybierają (przyznał to sam prezes trybunału Marek Safjan w rozmowie z "Wprost"
      w 2004 r.). Obecny skład TK to osoby wybrane w dużej części głosami posłów SLD,
      a postkomunistyczna lewica, wbrew deklaracjom, bardziej się troszczy o interes
      korporacji prawniczych niż o obywateli. Parlamentarzyści tej partii przez lata
      robili wszystko, aby utrzymać monopol korporacji na dopuszczanie do zawodu.
      Wśród osób, które w trybunale zablokowały rozbicie monopolu korporacji, jest
      były senator SLD Adam Jamróz, były poseł SLD Marek Mazurkiewicz czy Bohdan
      Zdziennicki, w latach 1994-1997, w czasie pierwszych rządów SLD, podsekretarz
      stanu w Ministerstwie Sprawiedliwości".
    • Gość: drinks Wrocław przeprasza za tego idiotę..... IP: *.magma-net.pl 29.04.06, 10:09
      ..bo cóż innego można napisać......
      • edico Re: Wrocław przeprasza za tego idiotę..... 29.04.06, 10:28
        Taki z odpałem mógł się narodzić wszędzie i nie jest to wina Wrocławia, że
        właśnie z tego uroczego miasta owe monstrum dało upust swoim hipochondrycznym
        przewrażliwieniom.
    • junior.senior Re: Startuje moherowa cenzura 29.04.06, 11:15
      Edico, wątek o KK na forum Rzeszów niedługo dobije do 2500 postów i trzeba
      będzie założyć nowy :)
      • edico Re: Startuje moherowa cenzura 29.04.06, 16:30
        Trudno wyręczać mi w tym zakresie autora tego wątku. Myślę jednak, że pomysł ten
        chyba zostanie przez kogoś z dyskutantów zrealizowany :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka