edico 28.04.06, 15:26 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8291719,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ol4 Re: Startuje moherowa cenzura 28.04.06, 19:17 edico sam jestes moher, tyle ze komunistyczny, a to nawet gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Startuje moherowa cenzura 28.04.06, 21:22 Szlomo Rozencwajg ma się chrzcić, pyta więc chrześcijannina, co należy założyć na tę uroczystość. - Co by ci tu poradzić? - zastanawia się zapytany. - My chodzimy do chrztu w pieluchach... Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.27 Re: Startuje moherowa cenzura 28.04.06, 22:56 Ale fajne:). Długo nad tym myślałeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Startuje moherowa cenzura 29.04.06, 10:32 - A ty młody człowieku do kogo? - Mi tam obojętne mam dwie flaszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_sob Re: Startuje moherowa cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 08:17 Czemu tak się dziwisz, skoro jest tak: "Wbrew obiegowej opinii Trybunał Konstytucyjny nie jest grupą "apolitycznych fachowców". Poglądy polityczne sędziów są zbieżne z poglądami partii, które ich wybierają (przyznał to sam prezes trybunału Marek Safjan w rozmowie z "Wprost" w 2004 r.). Obecny skład TK to osoby wybrane w dużej części głosami posłów SLD, a postkomunistyczna lewica, wbrew deklaracjom, bardziej się troszczy o interes korporacji prawniczych niż o obywateli. Parlamentarzyści tej partii przez lata robili wszystko, aby utrzymać monopol korporacji na dopuszczanie do zawodu. Wśród osób, które w trybunale zablokowały rozbicie monopolu korporacji, jest były senator SLD Adam Jamróz, były poseł SLD Marek Mazurkiewicz czy Bohdan Zdziennicki, w latach 1994-1997, w czasie pierwszych rządów SLD, podsekretarz stanu w Ministerstwie Sprawiedliwości". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks Wrocław przeprasza za tego idiotę..... IP: *.magma-net.pl 29.04.06, 10:09 ..bo cóż innego można napisać...... Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Wrocław przeprasza za tego idiotę..... 29.04.06, 10:28 Taki z odpałem mógł się narodzić wszędzie i nie jest to wina Wrocławia, że właśnie z tego uroczego miasta owe monstrum dało upust swoim hipochondrycznym przewrażliwieniom. Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Startuje moherowa cenzura 29.04.06, 11:15 Edico, wątek o KK na forum Rzeszów niedługo dobije do 2500 postów i trzeba będzie założyć nowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Startuje moherowa cenzura 29.04.06, 16:30 Trudno wyręczać mi w tym zakresie autora tego wątku. Myślę jednak, że pomysł ten chyba zostanie przez kogoś z dyskutantów zrealizowany :) Odpowiedz Link Zgłoś