Dodaj do ulubionych

single odezwijcie się !

IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 03.05.06, 15:27
Czy w Olsztynie jest dużo tzw singli? Mam 27 lat i nie mogę sobie znaleźć
faceta. Latka lecą, szanse maleją. Chłopaki, gdzie i jak was poznać?
Dziewczyny, czy znacie ten problem?
Obserwuj wątek
    • muraszka1 Re: single odezwijcie się ! 03.05.06, 17:28
      masz 27 lat,spokojnie,znajdziesz swoja polowke :)
      • ida37 Re: single odezwijcie się ! 03.05.06, 18:08
        Może powinnaś pokazać swoje zdjęcie- to może jakiś pan się odważy:)))A jacy są
        faceci w Olsztynie? Chyba nie fajni, skoro tu piszesz? Co? jak z nimi jest?
        • ktosiek28 Re: single odezwijcie się ! 03.05.06, 21:49
          Chciałbym zaprotestować !!!! Cóż jest w tym złego, że ktoś w taki czy inny
          sposób chce poznać drugą połówkę pomarańczy? A co do fajności facetów w
          Olsztynie to rzecz względna i kwestia gustu oraz skromności autora niniejszczej
          odpowiedzi ;).
          • ida37 Re: single odezwijcie się ! 04.05.06, 21:11
            Proszę traktować moją prowokację z przymrużeniem oka. Pozdr.:)
            • Gość: :) Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.mm.pl 08.05.06, 22:59
              a ja już myślałem, że my nie fajne chopy sa - hej
        • Gość: Ja Re: single odezwijcie się ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:37
          Prawda jest bolesna
          "Prawdziwych" facetow w Olsztynie nie ma - bo wyjechali za granice
          Pozostali tylko wyrostkowie i emeryci
          ale i tak sie ciesz bo masz z czego wybierac.

• jola210 Re: single odezwijcie się ! 03.05.06, 22:17
        Muraszka zna się także na singlach:)))))))))))))
        • jola210 Re: single odezwijcie się ! 03.05.06, 22:18
          Ona zna się na wszystkim, zaufaj jej:)))
    • saskiaplus1 Re: single odezwijcie się ! 03.05.06, 21:55
      Hmm, fajnych facetów to w Olsztynie już nie ma. Jedyny i tym samym ostatni
      ożenił się jakiś czas temu ze mną... ;)))
      • jola210 Re: single odezwijcie się ! 03.05.06, 22:18
      • ktosiek28 Re: single odezwijcie się ! 04.05.06, 07:23
        oj, oj - jeden jeszcze jest :)
        • jola210 Re: single odezwijcie się ! 04.05.06, 14:32
          Jestem zainteresowana:)))))
          • ktosiek28 Re: single odezwijcie się ! 04.05.06, 15:58
            oj, to brać, brać bo to ostatni egzemplarz został :)
        • Gość: albobalbo Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.05.06, 14:47
          ba, bo to jeden. jest i drugi!
          pozdr
          • jola210 Re: single odezwijcie się ! 05.05.06, 15:02
            :))
    • Gość: xxx Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:35
      woow:))
    • Gość: mariusz Re: single odezwijcie się ! IP: *.ols.vectranet.pl / 88.156.63.* 07.05.06, 22:49
      Hej, podobno mnie szukałaś. Oto jestem...:)
    • Gość: Monia Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.mm.pl 08.05.06, 22:05
      Owszem, znamy ten problem :) Porzadni faceci wygineli :) Teraz jest moda
      na "znajomosc bez zobowiazan" brrrr....
      • Gość: xxx Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 22:20
        Chyba nie ma już przyzwoitych "wolnych" facetów:((
        • Gość: Helmi Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:21
          No cóż. Jest duża konkurencja :-)
        • Gość: t2oo6m Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 09:21
          a co rozumiesz pod pojęciem "przyzwoity"
          • Gość: Krysta Re: single odezwijcie się ! IP: *.ols.vectranet.pl 09.05.06, 20:55
            Moze ja odpowiem co to przyzwoity facet:przystojny,nie pije,nie pali a
            najwazniejsze to sie oswiadczy i poprowdzi na ślubny kobierzec a jeszce uwije
            ładne gniazdko.Ale tacy wygineli,Teraz to tylko pocipciac bez zobowiazan, a
            lata lecą,
            • Gość: Helmi Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 08:57
              Zapomniałaś dodać, że ma jeszcze prasować, gotować, prać i sprzątać a i jeszcze
              zarabiać dużo kaski. Wam to się już w głowach poprzewracało.
              • saskiaplus1 Re: single odezwijcie się ! 10.05.06, 09:02
                Heh, Ty najwyraźniej do kategorii interesującej się nie łapiesz, bo nawet
                prostego problemu rozwiązać nie umiesz: jak facet zarabia dużo kaski, to
                prasowaniem, gotowaniem i sprzątaniem zajmuje się pani Zosia czy Henia. Proste,
                nie?
                • Gość: Helmi Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:26
                  W takim przypadku to po co mu żona??
                  • Gość: Krysta Re: single odezwijcie się ! IP: *.ols.vectranet.pl 10.05.06, 12:04
                    Helmi nie mialam na mysli wyzysku tylko partnerstwo nie potrzebnie reszte
                    dodaleś. Myslalam ze na forum sa ludzie inteligentni. Oczywiscie mozna chodzic
                    na panienki tylko do jakiego wieku? A gdzie przyrost urodzen i nasza
                    emerytura.He
                    • Gość: t2oo6m Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 14:24
                      Krysiu...
                      "przyzwoity facet:przystojny,nie pije,nie pali a
                      najwazniejsze to sie oswiadczy i poprowdzi na ślubny kobierzec a jeszce uwije
                      ładne gniazdko"
                      ... a on o tym wie ? ;)
                      bo gdzie tu partnerstwo skoro już wszystko sama zaplanowałaś?
                    • Gość: Helmi Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:30
                      Krysiu partnerstwo jak najbardziej. Problem z waszym feminizmem, który dość
                      sprytnie dostosowujecie do waszych potrzeb. Kiedy chcecie być traktowane z
                      szacunkiem jak kobiety to rezygnujecie z feminizmu. Z kolei jeśli się
                      zaczyna „wymagać” to się zasłaniacie równouprawnieniem. Równy podział
                      przywilejów i obowiązków jak najbardziej jestem za. Ale równy. Chyba żadnemu
                      facetowi nie zależy by mieć gorzej niż ma. I dlaczego po ślubie wszystko
                      zazwyczaj się zmienia??
    • Gość: ted Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.06, 09:36
      randki.o2.pl/
    • Gość: humpaumpa Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.05.06, 10:29
      a może niech wszystkie single pójdą pewnego wieczoru anonimowo na impreze do
      tej samej knajpy i się pozapoznają. anoimowo = bezskrępowania
      pozdr
      • Gość: xxx Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:23
        To jest myśl:)))
        • Gość: t2oo6m Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:40
          owszem ciekawy pomysl
          • Gość: xxx Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:36
            Ja się piszę:)
            • Gość: Krysta Re: single odezwijcie się ! IP: *.ols.vectranet.pl 10.05.06, 15:54
              Miło że są jeszcze prawdziwi męszczyżni razem z moim.Trzymajcie się. Tą
              właściwą osbę nie jest łatwo znaleść. Życze powodzenia.
      • Gość: carla Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.05.06, 15:09
        no to już, robimy zapisy, jak się nazbiera wystarczająca ilość chętnych to
        pomyślimy gdzie i kiedy.

to na początek ja:
        k - 26 lat
        • Gość: xxx Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:30
          2) k-31
        • Gość: albobalbo Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.05.06, 20:13
          m-27
        • Gość: blanka Re: single odezwijcie się ! IP: *.bulldogdsl.com 18.05.06, 00:04
          no to ja was na duchu nie pdtrzymam ja -35-k,zeby bylo ciekawiej za granica
          gdzie ponoc te wszystkie orly i sokoly wyjechaly !! bajki i legendy!!! tu
          wszyscy zonaci co tylko mysla jak sobie umilic czas na boku!!! 27 to wiek nie
          ciekawy bo z kawalerami juz ciezko a na rozwodnikow za wczesnie wiec nalezy
          zakrecic sie kolo mlodszego(baaaardzo trendy ostatnio) badz spokojnie upatrzyc
          pare ktorej srednio sie uklada i czynic przygotowania by w razie rozwodu byc
          na maxa w temacie(ja osobiscie preferowalam"mlodszy"wariant).coz badz wyglad
          moj nie dosc doskonaly, badz charakter zbyt rogaty ze starcia z wiekiem "okolo
          30" wyszlam ciagle wolna((( Teraz zajelam sie lektura i teoretycznym
          przygotowaniem bo co tu kryc wypadam juz z okresu rozwodnikow i cala ma
          energie skupiam na nowych mozliwosciach jaki stwarzja mi wdowcy!!!!!!

pozdrawiam samotna))))))))))))))
    • Gość: ja - on Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.05.06, 22:03
      Jest chyba całkiem sporo. Również mam 27 lat, po skończeniu studiów drastycznie
      spadają możliwości poznawania nowych, interesujących ludzi, co się przekłada na
      problemy ze znalezieniem atrakcyjnej partnerki(-era). Nie bardzo odpowiadają mi
      tzw. knajpiane znajomości które są takimi troche strzałami na oślep a również
      nie bardzo wiem gdzie was kobiety poznać.

pozdr dla wszystkich singli!
      • georgecafe Re: single odezwijcie się ! 11.05.06, 18:03
        No nie, jaki fantastyczny apel!!!
        Na taki apel warto się odezwać, może ktoś sie odezwie na maila.
        Taka piękna wiosna, warto poznawać uroki jej we dwoję!!!
        Pozdrawiam fajne dziewczyny !!!
    • Gość: magdam Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.05.06, 19:08
      Pan Grobelny ciagle wolny przecież. Czy to nie partia doskonała ? Jest szansa
      że jeszcze zakwalifikujesz się wiekowo w jego górnych granicach
      dopuszczalności
      • Gość: Lucyna Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.05.06, 22:55
        Oj młodzież, młodzież, inwencji, ochoty a nie tylko seriale w telewizji i
        narzekanie
        • ozzy10 Re: single odezwijcie się ! 13.05.06, 00:09
          Lucy nie pitol nie każdy przeleci dziobatego,lala i nie umoralniaj tu
          przyzwoitych ludzi.Każdy tylko nie ty
          • Gość: dwudziestkaósemka Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 18:39
            Dlaczego tak trudno kobiecie znaleźć mężczyznę, który byłby wrażliwy,
            troskliwy, inteligentny, przystojny, pracowity?
            - Bo on z reguły ma już chłopaka.

:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka