Gość: ja - ona IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 03.05.06, 15:27 Czy w Olsztynie jest dużo tzw singli? Mam 27 lat i nie mogę sobie znaleźć faceta. Latka lecą, szanse maleją. Chłopaki, gdzie i jak was poznać? Dziewczyny, czy znacie ten problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muraszka1 Re: single odezwijcie się ! 03.05.06, 17:28 masz 27 lat,spokojnie,znajdziesz swoja polowke :) Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: single odezwijcie się ! 03.05.06, 18:08 Może powinnaś pokazać swoje zdjęcie- to może jakiś pan się odważy:)))A jacy są faceci w Olsztynie? Chyba nie fajni, skoro tu piszesz? Co? jak z nimi jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiek28 Re: single odezwijcie się ! 03.05.06, 21:49 Chciałbym zaprotestować !!!! Cóż jest w tym złego, że ktoś w taki czy inny sposób chce poznać drugą połówkę pomarańczy? A co do fajności facetów w Olsztynie to rzecz względna i kwestia gustu oraz skromności autora niniejszczej odpowiedzi ;). Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: single odezwijcie się ! 04.05.06, 21:11 Proszę traktować moją prowokację z przymrużeniem oka. Pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.mm.pl 08.05.06, 22:59 a ja już myślałem, że my nie fajne chopy sa - hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: single odezwijcie się ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:37 Prawda jest bolesna "Prawdziwych" facetow w Olsztynie nie ma - bo wyjechali za granice Pozostali tylko wyrostkowie i emeryci ale i tak sie ciesz bo masz z czego wybierac. Odpowiedz Link Zgłoś
jola210 Re: single odezwijcie się ! 03.05.06, 22:17 Muraszka zna się także na singlach:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola210 Re: single odezwijcie się ! 03.05.06, 22:18 Ona zna się na wszystkim, zaufaj jej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: single odezwijcie się ! 03.05.06, 21:55 Hmm, fajnych facetów to w Olsztynie już nie ma. Jedyny i tym samym ostatni ożenił się jakiś czas temu ze mną... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiek28 Re: single odezwijcie się ! 04.05.06, 07:23 oj, oj - jeden jeszcze jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiek28 Re: single odezwijcie się ! 04.05.06, 15:58 oj, to brać, brać bo to ostatni egzemplarz został :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albobalbo Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.05.06, 14:47 ba, bo to jeden. jest i drugi! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:35 woow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: single odezwijcie się ! IP: *.ols.vectranet.pl / 88.156.63.* 07.05.06, 22:49 Hej, podobno mnie szukałaś. Oto jestem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.mm.pl 08.05.06, 22:05 Owszem, znamy ten problem :) Porzadni faceci wygineli :) Teraz jest moda na "znajomosc bez zobowiazan" brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 22:20 Chyba nie ma już przyzwoitych "wolnych" facetów:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmi Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:21 No cóż. Jest duża konkurencja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t2oo6m Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 09:21 a co rozumiesz pod pojęciem "przyzwoity" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysta Re: single odezwijcie się ! IP: *.ols.vectranet.pl 09.05.06, 20:55 Moze ja odpowiem co to przyzwoity facet:przystojny,nie pije,nie pali a najwazniejsze to sie oswiadczy i poprowdzi na ślubny kobierzec a jeszce uwije ładne gniazdko.Ale tacy wygineli,Teraz to tylko pocipciac bez zobowiazan, a lata lecą, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmi Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 08:57 Zapomniałaś dodać, że ma jeszcze prasować, gotować, prać i sprzątać a i jeszcze zarabiać dużo kaski. Wam to się już w głowach poprzewracało. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: single odezwijcie się ! 10.05.06, 09:02 Heh, Ty najwyraźniej do kategorii interesującej się nie łapiesz, bo nawet prostego problemu rozwiązać nie umiesz: jak facet zarabia dużo kaski, to prasowaniem, gotowaniem i sprzątaniem zajmuje się pani Zosia czy Henia. Proste, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmi Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:26 W takim przypadku to po co mu żona?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysta Re: single odezwijcie się ! IP: *.ols.vectranet.pl 10.05.06, 12:04 Helmi nie mialam na mysli wyzysku tylko partnerstwo nie potrzebnie reszte dodaleś. Myslalam ze na forum sa ludzie inteligentni. Oczywiscie mozna chodzic na panienki tylko do jakiego wieku? A gdzie przyrost urodzen i nasza emerytura.He Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t2oo6m Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 14:24 Krysiu... "przyzwoity facet:przystojny,nie pije,nie pali a najwazniejsze to sie oswiadczy i poprowdzi na ślubny kobierzec a jeszce uwije ładne gniazdko" ... a on o tym wie ? ;) bo gdzie tu partnerstwo skoro już wszystko sama zaplanowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmi Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:30 Krysiu partnerstwo jak najbardziej. Problem z waszym feminizmem, który dość sprytnie dostosowujecie do waszych potrzeb. Kiedy chcecie być traktowane z szacunkiem jak kobiety to rezygnujecie z feminizmu. Z kolei jeśli się zaczyna „wymagać” to się zasłaniacie równouprawnieniem. Równy podział przywilejów i obowiązków jak najbardziej jestem za. Ale równy. Chyba żadnemu facetowi nie zależy by mieć gorzej niż ma. I dlaczego po ślubie wszystko zazwyczaj się zmienia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.06, 09:36 randki.o2.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humpaumpa Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.05.06, 10:29 a może niech wszystkie single pójdą pewnego wieczoru anonimowo na impreze do tej samej knajpy i się pozapoznają. anoimowo = bezskrępowania pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:23 To jest myśl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t2oo6m Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:40 owszem ciekawy pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 15:36 Ja się piszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysta Re: single odezwijcie się ! IP: *.ols.vectranet.pl 10.05.06, 15:54 Miło że są jeszcze prawdziwi męszczyżni razem z moim.Trzymajcie się. Tą właściwą osbę nie jest łatwo znaleść. Życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carla Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.05.06, 15:09 no to już, robimy zapisy, jak się nazbiera wystarczająca ilość chętnych to pomyślimy gdzie i kiedy. to na początek ja: k - 26 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:30 2) k-31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albobalbo Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.05.06, 20:13 m-27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanka Re: single odezwijcie się ! IP: *.bulldogdsl.com 18.05.06, 00:04 no to ja was na duchu nie pdtrzymam ja -35-k,zeby bylo ciekawiej za granica gdzie ponoc te wszystkie orly i sokoly wyjechaly !! bajki i legendy!!! tu wszyscy zonaci co tylko mysla jak sobie umilic czas na boku!!! 27 to wiek nie ciekawy bo z kawalerami juz ciezko a na rozwodnikow za wczesnie wiec nalezy zakrecic sie kolo mlodszego(baaaardzo trendy ostatnio) badz spokojnie upatrzyc pare ktorej srednio sie uklada i czynic przygotowania by w razie rozwodu byc na maxa w temacie(ja osobiscie preferowalam"mlodszy"wariant).coz badz wyglad moj nie dosc doskonaly, badz charakter zbyt rogaty ze starcia z wiekiem "okolo 30" wyszlam ciagle wolna((( Teraz zajelam sie lektura i teoretycznym przygotowaniem bo co tu kryc wypadam juz z okresu rozwodnikow i cala ma energie skupiam na nowych mozliwosciach jaki stwarzja mi wdowcy!!!!!! pozdrawiam samotna)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja - on Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.05.06, 22:03 Jest chyba całkiem sporo. Również mam 27 lat, po skończeniu studiów drastycznie spadają możliwości poznawania nowych, interesujących ludzi, co się przekłada na problemy ze znalezieniem atrakcyjnej partnerki(-era). Nie bardzo odpowiadają mi tzw. knajpiane znajomości które są takimi troche strzałami na oślep a również nie bardzo wiem gdzie was kobiety poznać. pozdr dla wszystkich singli! Odpowiedz Link Zgłoś
georgecafe Re: single odezwijcie się ! 11.05.06, 18:03 No nie, jaki fantastyczny apel!!! Na taki apel warto się odezwać, może ktoś sie odezwie na maila. Taka piękna wiosna, warto poznawać uroki jej we dwoję!!! Pozdrawiam fajne dziewczyny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdam Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.05.06, 19:08 Pan Grobelny ciagle wolny przecież. Czy to nie partia doskonała ? Jest szansa że jeszcze zakwalifikujesz się wiekowo w jego górnych granicach dopuszczalności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: single odezwijcie się ! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.05.06, 22:55 Oj młodzież, młodzież, inwencji, ochoty a nie tylko seriale w telewizji i narzekanie Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: single odezwijcie się ! 13.05.06, 00:09 Lucy nie pitol nie każdy przeleci dziobatego,lala i nie umoralniaj tu przyzwoitych ludzi.Każdy tylko nie ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwudziestkaósemka Re: single odezwijcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 18:39 Dlaczego tak trudno kobiecie znaleźć mężczyznę, który byłby wrażliwy, troskliwy, inteligentny, przystojny, pracowity? - Bo on z reguły ma już chłopaka. :)) Odpowiedz Link Zgłoś