Dodaj do ulubionych

Gdzie jest ANDULKA ?????????

22.03.03, 23:10
Co się z Tobą dzieje ?. Brakuje Cię bardzo. Wracaj.
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 17:36
      właśnie, gdzie ona jest, a mowiła, jak kogoś nie będzie to ma wsześniej zgłaszać
      wiesz, bpkw - ja się boję , że ona jest w Olsztynie i wałęsa się moimi ulicami
      :-)))) , teraz pewnie pije Kadarkę w knajpie Koobry
      • Gość: brzoza2 Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: *.chello.pl 23.03.03, 17:44
        Mam nadzieję, że Andulka nie została skoszarowana!
    • Gość: Andulka Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: *.chello.pl 23.03.03, 22:16
      Kochani, dyszycie żądzą całkowitego zdemaskirowania mnie, więc się ukrywam ;)))
      • Gość: brzoza2 Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: *.chello.pl 23.03.03, 22:24
        Uff, dałaś głos, a więc odetchłam z ulgą!!
      • Gość: rita Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 22:25
        witam - już była nerwowa atmosfera na forum
        • Gość: Andulka Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: *.chello.pl 23.03.03, 22:29
          Eeeee...???
          • Gość: rita Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 23:05
            możesz coś więcej powiedzieć o swojej nieobecności ?
            • Gość: Andulka Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: 158.66.18.* 24.03.03, 09:11
              No przeca napisałam, że się ukrywam.
              A jeśli ktoś się ukrywa, to reszta jest tajemnicą ;)))
    • Gość: pioter Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 24.03.03, 06:14
      Andulko, uważaj, mnie przesłuchują już trzy tygodnie ... ;o)
      • Gość: ak Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: *.vit.de / 172.16.2.* 24.03.03, 07:19
        Gość portalu: pioter napisał(a):

> Andulko, uważaj, mnie przesłuchują już trzy tygodnie ... ;o)
        Witaj Andulko. Pioter, takie widac zwyczaje. Jak ktos schodzi do podziemia, to
        sie potem tlumaczyc musi, a ciebie nie bylo calkiem dlugo. Jak trasa ostrodzka?
        Jeszcze przejezdna, czy trzeba miec ciezki sprzet na gasienicach ? Moze pozycze
        cos od A. :)
        • bpkw Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? 24.03.03, 18:16
          Nie pytam więcej. Rozumię...tajemnica państwowa. Pewnie masz opaleniznę
          kuwejcką. I wiem dlaczego Saddam zwiał karetką do szpitala. Ktoś mu doniósł, ...
          Andulka ante portas !!!. Pozdrów chłopaków z GROM-u. No i wracaj jak
          najszybciej.
          • Gość: Andulka Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: 158.66.18.* 24.03.03, 20:13
            Jeszcze w robocie siedzę... :(((
            • angela-rt Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? 24.03.03, 20:19
              ojojoj to nie jest wesoło o takiej porze jeszcze w pracy?
              • bpkw Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? 24.03.03, 21:50
                Nie zazdroszczę Ci tej pracy...
                • Gość: Andulka Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: *.chello.pl 24.03.03, 22:15
                  Już jestem. Jeszcze tylko zrobię obiad na jutro i pozmywam i już spać.
                  Chciałam sie dzisiaj zapisać do doktora na kwiecień - w lutym mi się nie udało
                  zdobyć miejscówki na marzec bo też siedziałam w robocie a nastepnego dnia po
                  południu bilety do ortopedy były już wyprzedane na cały marzec. Miałam
                  spróbować za miesiąc to znaczy dzisiaj - na jakiś kwietniowy termin i znowu
                  musiałam zostać w robocie. Jutro wieczorem bilety na kwiecień też już pewnie
                  będą wyprzedane. Rano nawet nie pójdę, bo mam ważne spotkanie służbowe więc i
                  ta ostatnia szansa mi ucieknie. Spróbuję sie w kwietniu zapisać na maj :/
                  Tak kochani, tez korzystam z publicznej służby zdrowia. Dałam temu cholernemu
                  szpitalowi nogę do zreperowania jesienią a tylko bardziej mi ją popsuli. I
                  nawet nie można sie teraz do nich dostać, żeby napyskować :( Pozew napiszę, czy
                  co?
                  • Gość: rita Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 22:25
                    a co ci zrobili z tą nogą, wiesz ja miałam zerwane ściegno Achillesa i nie
                    dałam sie operować , powiedziałam że się zrośnie i się zrosło
                    • Gość: Andulka Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: *.chello.pl 24.03.03, 22:32
                      Reperowali mi gangliona (to taka gula z pękniętej torebki stawowej) a popsuli
                      mi staw. Znowu mam gulę, tyle że teraz trwałą :(
                      • Gość: rita Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 22:45
                        ale na którym stawie, wiesz ile stawów mamy ?
                        mojej córce taką gulę na nadgarstku miażdzył i ugniatał sam lekarz ręką
                        • bpkw Re: Gdzie jest ANDULKA ????????? 24.03.03, 23:54
                          Nogi mnie rozbolały od Waszych tekstów.... Jest wiosna. Bardzo proszę o
                          odrobinę optymizmu.

Dobrej Nocy Wam. Idziemy spać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka