Dodaj do ulubionych

Olsztyn jest piekny cz.VIII

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 23:02
Urodziłem się w Olsztynie i bardzo za nim tęsknię - napisał czarnyadam i
znikł.
"Można poznać świat
Nie wychodząc z domu
Możesz ujrzeć swoją Drogę
Wygladając przez okno
Im dalej pójdzisz
Tym mniej będziesz rozumiał
Dlaczego Olsztyn jest piekny "

Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 23:03
      zapraszam do dyskusji :-)
    • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII 26.03.03, 23:03
      W tej czesci nie bedzie linkow, kto chce nie sprawdzi we wczesniejszych
      czesciach.
      • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 23:05
        też tak myślę, jesteśmy jednomyslni
        being jak tam twoja dziewczynka na wiosne- dobrze sie sprawuje ?
        being - odpowiedż - samochód Uno 1.4- rozumiesz
      • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII 26.03.03, 23:06
        Ja mieszkam w Olsztynie od paru dobrych lat i pokochałam to miasto z jego
        wszystkimi cudownymi miejscami jak i wadami.Tu mieszkają najblizsze memu sercu
        osoby tu teraz jest moje życie.
        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 23:08
          i twojej córeczki !!!!!!
          • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII 26.03.03, 23:13
            I naszej coreczki:))) (angi i koobry)
            • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII 26.03.03, 23:22
              Z samochodem to nigdy bym nie trafil. U was mafiozi takimi jezdza? W olsztynie
              to chociaz BMW maja:)))
              Z dziewczyna OK, tylko ze studiuje w Warszawie i nie widzielismy sie juz
              dawno:(
              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 23:26
                uuuuuu - to się rozpijesz z tęsknoty !!!!!!
                idę juz spać, bo jutro bedzie dobry dzień, tylko ......
                • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII IP: 213.25.179.* 27.03.03, 07:32
                  Milego dnia !!!!
                  W Olsztynie WIOSNA !!!!
                  • koobra Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII 27.03.03, 22:07
                    being28 kiedy będziesz w Olsztynu ?
                    • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII 27.03.03, 22:11
                      W Olsztynie bede nie wiem kiedy:) Moze przyjade 4 kwietnia, nie martw sie nie
                      przywioze wiecej cegiel:))) Na dluzej to bede od 18 do 4 kwietnia...
                      • koobra Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII 27.03.03, 22:15
                        rozumiem ze jedynka z dwójką Ci sie pomieszała?:)))
                        • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII 27.03.03, 22:18
                          Dokladniej to pomylily mi sie miesiace. Robie sobie dluga przerwe na swieeeta.
                          Od razu zrobie 2 w jednym. Musze troche oszczedzic pieniazkow bo spedze troche
                          czasu w Ence:)
                          • koobra Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII 27.03.03, 22:23
                            chyba coś cienko z darowiznami :))
                            • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII 27.03.03, 22:44
                              Cienko, cienko, ale nie trace wiary:))) Moze postawisz skarbonke w pubie i
                              ludzie beda wrzucac kase dla mnie?
                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 22:17
                    Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> Milego dnia !!!!
                    > W Olsztynie WIOSNA !!!!

Również tobie życzymy miłego dnia i miłej nocy - wyczuwam oschłość w twoim
                    wpisie , czy czasami nie działa na ciebie ten szlejący negatywny duch tego
                    wątku, broń się przed nim !!!!!!!:))
                    Zajrzyj na wątek Olsztynu VII - jest tam specjalny wpis dla ciebie, powinien
                    cię zadowolić - inaczej będę musiała kajakiem podpłynąć pod ciebie i przeprawić
                    na drugi brzeg.
                    Kraków czeka na deszcz, nie da sie oddychać, palą trawy i wisi smog, a po
                    deszczu wszystko ładnie się zazieleni
                    trzymaj sie i nie daj się negatywnej sile !!!!!!
                    • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII IP: 213.25.179.* 28.03.03, 09:13
                      Moze ilosc pytan mnie przytloczyla, tym bardziej ze na czesc odpowiedzialem w
                      watku 7-ki. Moze nie wszystko powinno sie znalezc na forum, mysle ze troszke
                      trzeba zostawic do eNki, przy piwku, niestety nie Heweliuszu, ani Debowym, ale
                      mile towarzystwo to wiecej niz dobre piwo, a i argument bedzie pod reka (cegla)
                      Jutro w Baszcie super impreza, znowu bedzie spiewanie i nie tylko.
                      Zmienilem opony na letnie,
                      i obow na wiosenny!
                      :-)
                      • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII IP: 213.25.179.* 28.03.03, 11:54
                        No niech bedzie, na jedno moge odpowiedziec.
                        W Niemczech od niedawna jest zastaw na puszki, butelki i nawet te 1,5l PET !!!
                        zastaw wynosi czasem wiecej niz cena zawartosci. Przestaly sie walac
                        opakowania, ale ze zwrotem klopot, tylko w miejscu zakupu i z paragonem. Sieci
                        sklepow okreslaja swoj produkt nadrukiem i mozna zwracac bez paragonu.
                        Chyba sie przerzuce na puszki 5 l, bo te 30 i 50 ltr jednak troche niewygodne!!
                        Chociaz ??? 30 l na wymiane mam!! Angela pewnie tez!!! ale ona pewnie piwa nie
                        pije!?
                        A w Olsztynie pety i PET-y sie walaja, lecz mimo to jest pieknie.
                        • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny cz.VIII 28.03.03, 13:58
                          No - to fajny pomsł - przydałby się chyba w każdym mieście... Bo u nas to smok, smog i brud niestety.... Chociaż dzisiaj temperaturak super - 22 stopnie, choc bez słońca. Jeszcze tylko jakiś deszczyk i wiosna murowana:) Czekam na niego jak na wybawienie, bo ju ż mam dość tej szarzyzny i przygnębienia... Niech wreszcie wiosna będzie z nami!!!!:)
                          • Gość: rita Re: Olsztyn ma weekend IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 22:58
                            Mika, myślę , że będąc u Angeli i Koobry dasz znać Zbyszkowi o spotkaniu, z
                            checią wypije z wami piwko za cegiełkę i Olsztyn piękny i zdrowie reszty
                            forumowiczów
                            i jakaś fotka dla upamiętnienia spotkania - dobra ? :-)
                            • mika_1 Re: Olsztyn ma weekend 28.03.03, 23:09
                              Ze swojej strony - melduję posłusznie, że oczywiście:) Nie wiem, co na to reszta, ale za zdrowie - zawsze!!! :)))
                              • mika_1 Re: Olsztyn ma amnezję.... 29.03.03, 23:41
                                ..... i zapomniał chyba o pięknym Olsztynie tu - na forum:(
                                • being28 Re: Olsztyn ma amnezję.... 30.03.03, 00:17
                                  Wszyscy podziwiaja Olsztyn w realu, tzn sa na zakupach:)
                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.77.16.* 30.03.03, 18:35
                                    I tego sie trzymajmy, a moze nie?
                                    12,04 w Baszcie szantowisko wieczorem. Moze tym razem tu?
                                    AZS dzis wygral. Wczorajsza impreza super, ledwo mowie.
                                    Do eNki kiedy?
                                    • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 19:55
                                      Zbyszek , tylko chodzisz na imprezy do Baszty ? A inne imprezy nie zaliczasz ?
                                      Fajnie masz, imprezowy z ciebie chłopak. Nie wiem czy to ty, czasmi na szkole
                                      nie dałeś ogłoszenie, że zwalniasz mieszkanie , czy planujesz jakiś wyjazd z
                                      Olsztyna ? Czy też bierzesz udział w spływach kajakowych ?
                                      Koniec weekendu , wracamy do pracy - jak wygląda ona u ciebie ?
                                      Pozdrawiam
                                      • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 30.03.03, 23:45
                                        Imrezować można chyba zawsze i wszędzie - niezależnie od pracy:) Chodzi chyba o nastawienie i chęci! Tak czy inaczej należy gratulować:)))
                                        • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.25.179.* 31.03.03, 09:01
                                          w sobote bylo szantowanie, w niedziele Czerwony Tulipan i inni (nie bylem),
                                          Bylem na meczu siatkowki (AZS wygral),i rowerze. Trzeba wybierac i dawkowac
                                          przyjemnosci, oczywiscie nie wszedzie chodze, czasu brak. W splywach
                                          uczestnicze i organizuje, zapraszam na SKAM (www.pttk.olsztyn.pl) moze zrobimy
                                          cos tez w kwietniu? Moze chcecie Lyne do zrodla?
                                          Z Olsztyna sie nie wyprowadzam, tu mi dobrze.
                                          • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 31.03.03, 10:01
                                            Brawo:) Szczerze podziwiam:)
                                            • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 20:53
                                              tak, tak chcemy Łynę do żródła ale wirtualną, możesz to zrobić ?
                                              te rowerowe wycieczki robisz przed, czy po piwie ?
                                              uwielbiam rowery , lubię jeżdzić ,ale moje tereny to najczęsciej między domkami
                                              po afaltowych drogach, wy jak zwykle macie przewagę i piekne tereny leśne i
                                              wśród jezior, nie wiem dlaczego , ale ja wam wszystkiego zazdroszczę, moze to
                                              taka tęsknota, że wszystko co olsztyńskie to najlepsze.

mika - może stykniemy sie na rowery, póżniej piwko w ogródku
                                              • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 31.03.03, 21:29
                                                Co do tęskony - to napewno! Dla mnie najpiękniej pachną tam lipy - tego w Krakowie nie znajdę:) A poza tym słońce piękniej świeci i powietrze lepiej pachnie (ta druga kwestia jest raczej obiektywna). Ech, tęsknota......

Rita - co do rowerków - bardzo chętnie:) Co do piwa - bardzo chętnie:) Co do spotkania - bardzo chętnie:) Musimy się tylko jakoś namierzyć i "poustawiać":) Co proponujesz??
                                                • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 21:32
                                                  w jakiej dzielnicy mieszkasz ?
                                                • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 31.03.03, 21:33
                                                  Widze ze krakowski klan babek powstaje,wypijcie moje zdrowie:((((((((
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 21:43
                                                    mika - tacco na Poselskiej - niedziela godz 17.00 pasuje ? - bez rowerów
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 31.03.03, 21:44
                                                    Podgórze. Między Klinami a Kobierzyńską. A Ty? Bieżanów, tak? To nie tak daleko:)))
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 31.03.03, 21:45
                                                    My kobiety musimy się trzymac razem:) Szczególnie te z warmii i Mazur przebywające na obczyźnie:)))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.25.179.* 31.03.03, 22:31
                                                    No i sie dogadaly ;-0
                                                    Ale jeszcze zajzycie na forum????
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 22:33
                                                    teraz debatujemy , czy czasami do Olsztyna nie przyjechać na rowerach ??
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.25.179.* 31.03.03, 22:47
                                                    Z Olsztyna najdalej rowerem jezdzilem do Warszawy i Gdanska.
                                                    To Wy we dwie .... spoko
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 31.03.03, 22:48
                                                    Jeszcze się nie dogadały! Wiemy kto gdzie, ale nie wiemy kiedy o gdzie... Rita, co proponujesz? Która trasa albo która knajpka???
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 31.03.03, 22:49
                                                    popatrz pare postow wczesniej Rita podała termin i miejsce
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.25.179.* 31.03.03, 22:55
                                                    angela wyszlas z dolka??? zycie jest piekne!!!
                                                    No i Olsztyn oczywiscie tez.
                                                  • mika_1 DO RITY!!! 31.03.03, 22:58
                                                    Dzięki, Angela - cos mi umknęło!
                                                    Rito - Taco na Poselskiej może być. Niedziela o 17 również. A potem można na Stolarską do Bastylii - Pinacolada - mniam:)))
                                                    No to teraz rzeczywiście jesteśmy umówione:)))
                                                    Bez rowerów, bo mogliby nam potem prawa jazdy pozabierać;)))
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 31.03.03, 22:59
                                                    Angela, usmiechnij się:) Życie jest piekne, Olsztyn jest piękny - zaraz wszystko inne też będzie piękne:))) Głowa do góry:))
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 31.03.03, 22:59
                                                    Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> angela wyszlas z dolka??? zycie jest piekne!!!
                                                    > No i Olsztyn oczywiscie tez.

Nawet nie wiesz jak pragnę napisać na forum ze zycie jest piekne,nie moge
                                                    doczekać sie tego dnia:(((
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 23:07
                                                    co wy tak na przemian sie pocieszacie , co ja mam powiedzieć , kiedy o
                                                    Olsztynie mogę tylko pomarzyć , mam juz przy sobie Olsztyniankę i co mam z nią
                                                    zrobić, spotkać sie w Tacco i to już będzie kawałek Olsztyna - ale mam radochę
                                                    :-)))
                                                    Olsztyn jest piekny !!!!!!
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 31.03.03, 23:07
                                                    Pisz Angela, pisz! PO co czekać, pisz teraz:))))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.25.179.* 31.03.03, 23:08
                                                    jeszcze nie 1 kwietnia, pisze powaznie, kazdy dzien jest ostatni, i kazdy jest
                                                    pierwszy, to tylko punkt widzenia. Badz optymistka.
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.25.179.* 31.03.03, 23:10
                                                    A dlaczego jestem zbyszek(a)?
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 31.03.03, 23:13
                                                    Rita - no to jesteśmy już dwie z tą radochą :)))))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 23:14
                                                    potrzeba wam pozytywnego myslenia ?
                                                    coś się z wami dzieje wyczuwam ?
                                                    czy to zblizający sie 1 kwiecień ?
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 31.03.03, 23:37
                                                    To chyba późna pora....
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.25.179.* 01.04.03, 07:15
                                                    W Olsztynie -3. przez chmury niesmialo przebija sie slonce.
                                                    Witamy nowy dzien i nowy miesiac w pieknym Olsztynie. :-)))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 22:36
                                                    szkoda, że tak piękny Olsztyn jest taaak daleko i coraz bardziej mi się oddala,
                                                    były marzenie , nie ma marzeń, nie ma też obozu tenisowego w Pasymiu
                                                    przyjmuję darowizny współczucia !!!!!
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny 01.04.03, 22:39
                                                    Szkoda, ze nie przyjedziesz:) Przesylam pozytywne fluidy...
                                                    Straczy juz tych fluidow:))) Bede na weeknd w Olsztynie, zrobie nowe zdjecia
                                                    Twojego domku, moze juz kwitna kwiatki...
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 01.04.03, 22:44
                                                    To będziemy sobie te fulidy wysyłać - Ty z Olsztyna, a my z Ritą z Krakowa - oczywiście nad szklanicą czegoś konkretnego:)
                                                    Rita - nie łam się:) Będzie dobrze:)))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 22:46
                                                    i plaży being, tego mola i patelni i rybce w wodzie, a najlepiej jak spiszesz
                                                    mi listę lokatorów mieszkajacych w tym domu, zabaw sie w dedektywa i pytaj
                                                    najstarszych tubylców - ciekawi ludzie tam mieszkali, wiesz , że koleżanki i
                                                    koledzy w tego domu z parteru byli u mnie w Krakowie i szaleli po klubach
                                                    studenckich, póżniej wyjechali i wiesz jak to jest w życiu - znikaja ślady.
                                                    Pytaj się o nazwisko Nidegorski (zapisz) - being , wiem , że to zrobisz, bo ty
                                                    jesteś wspaniały wariat
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny 01.04.03, 22:52
                                                    Gość portalu: rita napisał(a):

> i plaży being, tego mola i patelni i rybce w wodzie, a najlepiej jak spiszesz
                                                    > mi listę lokatorów mieszkajacych w tym domu, zabaw sie w dedektywa i pytaj
                                                    > najstarszych tubylców - ciekawi ludzie tam mieszkali, wiesz , że koleżanki i
                                                    > koledzy w tego domu z parteru byli u mnie w Krakowie i szaleli po klubach
                                                    > studenckich, póżniej wyjechali i wiesz jak to jest w życiu - znikaja ślady.
                                                    > Pytaj się o nazwisko Nidegorski (zapisz) - being , wiem , że to zrobisz, bo
                                                    ty
                                                    > jesteś wspaniały wariat

Bede musial przelamac kompleksy, a bedzie ciezko! Plaze juz robilem, jezeli
                                                    chodzi oczywiscie o miejska. Teraz jest tam molo, zjezdzalnia i inne badziewia.

Az mi sie reki trzesa:)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 23:01
                                                    jakie kompleksy, strach ma wielkie oczy - powodzenia being, nie wchodż tylko do
                                                    mojego mieszkania - tam mieszkają obcy
                                                    dobranoc
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 02.04.03, 20:25
                                                    Rita,jeśli nie będzie obozu to mi przykro,ale chyba nic nie stoi na
                                                    przeszkodzie,aby w wolnej chwili wysilić sie na odrobine szaleństwa,wsiąść w
                                                    auto czy do pociągu(olsztyn sity)i przyjechac na jakąś np.3 dniową wizyte-
                                                    zapraszamy Cie serdecznie:)))
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 02.04.03, 20:47
                                                    oglądacie mecz?I czy w innych miastach takie same emocje jak w pięknym
                                                    Olsztynie?
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny 02.04.03, 20:54
                                                    Wszedzie mecz, moze potem sie rozkreci...
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 21:08
                                                    Angela - prowadzisz teraz interes - odpowiedż , czy ty tak wszystko zostawisz ,
                                                    wsiądziesz do pociagu czy auta i opuścisz wszystko i wszystkich i jeszcze
                                                    wierne dwa psy, ale zrobię to w wakacje - powię prawdę , że tęsknię i wyjadę ,
                                                    musze czekać tylko na dobry moment i wszystko w domu ustawić - dorosłam do tej
                                                    decyzji
                                                    being - przygotowany jesteś do akcjii dedektywa?
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 02.04.03, 21:14
                                                    Rita,chyba masz jakieś posiłki w domu???Sama nie prowadzisz tych biznesow?Jak
                                                    przygotujesz ich ze np. w pewien piątek wieczorem wybywasz i mowisz ze wracasz
                                                    w poniedziałek,to dadzą sobie rade bez Ciebi???
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny 02.04.03, 21:17
                                                    Z tym detektywem to raczej nie wyjdzie-nie mam az takiego telentu:(
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 21:31
                                                    Angela - nie da rady, mam za dużo obowiązków, dopiero mogą mnie zwolnić
                                                    przyszli żieńciowie, ale o nich ani widu ani słychu - jestem odpowiedzialna za
                                                    rodzinę i są granice których nie można przekroczyć

being - czy to taka trudność spisać listę mieszkańców, poproś tylko o nazwisko
                                                    i powiedz im prawdę , że jest ktos z Krakowa, kto tam kiedyś mieszkał i
                                                    poszukuję sąsiadów ( licz na wiek twoich rodziców )
                                                    being - to nie jest trudne, może nawet ktoś cię poczęstuje herbatką, a przed
                                                    wyjściem na akcję strzel sobie piwko u Angeli - przeciez to niedaleko
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 02.04.03, 21:35

> Angela - nie da rady, mam za dużo obowiązków, dopiero mogą mnie zwolnić
                                                    > przyszli żieńciowie, ale o nich ani widu ani słychu - jestem odpowiedzialna
                                                    za
                                                    > rodzinę i są granice których nie można przekroczyć
                                                    >
                                                    > being - czy to taka trudność spisać listę mieszkańców, poproś tylko o
                                                    nazwisko
                                                    > i powiedz im prawdę , że jest ktos z Krakowa, kto tam kiedyś mieszkał i
                                                    > poszukuję sąsiadów ( licz na wiek twoich rodziców )
                                                    > being - to nie jest trudne, może nawet ktoś cię poczęstuje herbatką, a przed
                                                    > wyjściem na akcję strzel sobie piwko u Angeli - przeciez to niedaleko

bedzie jakieś 50 metrow;)))Moge podskoczyć tam Rita i zapytać jak sie being
                                                    bedzie bał;)))
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny 02.04.03, 21:38
                                                    Ja czuje bol w lewym kolanie-to pozostalosc po ciezkiej kontuzji, ktora
                                                    zakonczyla moja kariere sportowa. W zwiazku z tym nie bede mogl odwiedzic
                                                    Partyzantow 81, moze innym razem.
                                                    Mam nadzieje, ze Angela wszystko zalatwi za mnie. Z gory dziekuje!
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 02.04.03, 21:40
                                                    leser
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 21:52
                                                    ależ ten being - rzucił cegłę, teraz rzuca ludzmi
                                                    being - nigdy nie nauczysz sie zycia jak sie będziesz poddawał
                                                    Angela - jak cie najdzie ochota i czas wstąp do moich sąsiadów na herbatę i
                                                    sprawdż kto tam mieszka ?
                                                    5:0 Wisła
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 21:53
                                                    chodzi o ul. Samulowskiego 10 - Angela
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 02.04.03, 22:00
                                                    Wiem,ktory to dom widziałam na zdjęciach beinga
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 02.04.03, 22:04
                                                    No proszę Rita - lada dzień i nawet w Krakowie bedziesz się czuła tak, jak byś znowu była w Olsztynie:) Tylko muszą Ci tych znajomych odszukać:)
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 02.04.03, 22:07
                                                    Dom stoi,a ja sie ludzi nie boje,jak do pracy będe szła to skręce w lewo te
                                                    pare metrow mnie nie zbawi i spisze wszystko dokładnie z pozdrowieniami od
                                                    rity;))
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 02.04.03, 22:39
                                                    To pewnie zrobią wieeelkie oczy, jak im powiesz, że Rita;)
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.25.179.* 03.04.03, 07:26
                                                    Bede wieczorem jechal do LO 2 (ul Mallkow) na siatkowke to tez rzuce okiem na
                                                    ten przybytek pieknych wspomnien!
                                                    Samulowskiego czy Partyzantow bo obydwie wersje zaistnialy ?
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.25.179.* 03.04.03, 13:44
                                                    Rita- skad przyszedl Ci do glowy ten ratownik?
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 21:03
                                                    metodą dedukcyjną doszłam do tego ,pływasz na kajakch, więc umiesz pływać,
                                                    jeśli umiesz pływać to chyba zrobiłeś żółty czepek, ale jak juz masz żółty
                                                    czepek to pewnie postarałeś się o ratownika - dobra dedukcja ?
                                                    a pytałam się dlatego , bo w Olsztynie będę potrzebaować ratownika jako
                                                    asekuranta kiedy rzucę się w wir jeziora Krzywego .
                                                    Ponoć tonie ten kto umie pływać, więc wolę się zabezpieczyć
                                                    Zbyszek jak będę potrzebować pomocy będę wołać Hellp

Olsztyn jest piękny !!
                                                    szczególnie przy zachodzącym słońcu !!!!
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 03.04.03, 21:14
                                                    I przy wschodzącym też.... I w pełnym słońcu też.... W ogóle...:))))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 21:20
                                                    my to doceniamy , nawet w deszczu też jest piękny Olsztyn
                                                    mówią to tęskniące dusze :-)
                                                    chyba jednak wyznaję wyższość zachodzącego słońca na Olsztynem , niż
                                                    wschodzącego , a wy ?
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 03.04.03, 21:25
                                                    I nawet jesienią:))) A zachodzące słońce.... Ech, Rita, rozmarzyłam się.... :D
                                                    Tam i gwiazdy są inne... I niebo...
                                                  • bpkw Re: Olsztyn jest piekny 03.04.03, 22:18
                                                    Jak tu ładnie...
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 22:20
                                                    ha, ha, ha ;-)

dobrze , że widzisz, tylko czy czujesz bpkw ?
                                                  • bpkw Re: Olsztyn jest piekny 03.04.03, 22:29

> dobrze , że widzisz, tylko czy czujesz bpkw ?

"Czucie i wiara silniej mówi do mnie
                                                    Niż mędrca szkiełko i oko "
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 03.04.03, 22:29
                                                    Powienien - w końcu wrócił z "podwórka" a nie z pola..... ;)
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.25.179.* 04.04.03, 14:57
                                                    Przed chwila pospacerowalem po Starym Miescie, stare kamieniczki wymieszane z
                                                    nowinkami, sporo spacerowiczow.
                                                    Niebo szare a przy Wysokiej Bramie sprzedaja okulary przeciwsloneczne....

Olsztyn jest piekny
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piekny IP: 158.66.18.* 04.04.03, 15:37
                                                    No, zobaczymy ;)))
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 04.04.03, 18:48
                                                    Ja dzisiaj przemknęlam przez stare miasto z nadzieją ze kupie piękne tulipany
                                                    do eneczki.Tulipany były takie sobie jakościowo a cenowo-głowa mała.Mam jeszcze
                                                    kwiatow z zeszłego tygodnia,ale mi troche pobladły:(((
                                                  • Gość: rita Re: weekend w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 21:12
                                                    Dzięki zbyszek, że nie zapomniałeś skrobnąć coś o Olsztynie, dla oddalonych od
                                                    niego to wielka radość.
                                                    Nie macie jakiś chodów u rajców miasta , by zainstalować kamerę internetową
                                                    przy Wysokiej Bramie, aby można było was oglądać na żywo.
                                                    Taka kamera jest w Krakowie na rynku i co 3 min zmienia sie obraz, można Rynek
                                                    oglądać wirtualnie.
                                                    O umówionej godzinie możnaby bylo was podziwiać

Angela - kwiaty to ważna rzecz, szczególnie wiosną, możesz dać zielone gałązki

Niech żyje wolność
                                                    wolność i swoboda
                                                    niech żyje zabawa
                                                    i dziewczyna młoda - tego Olsztyniakom życzę na wolne dni
                                                  • koobra Re: weekend w Olsztynie 04.04.03, 21:25
                                                    sory Rita byłaś na jakimś pikniku Sld ?:)
                                                  • Gość: rita Re: weekend w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 21:28
                                                    dedykowałam wam piosenkę , żebyście przy piwku sobie pośpiwali - będzie weselej
                                                    cegiełce
                                                  • mika_1 Re: weekend w Olsztynie 04.04.03, 22:30
                                                    No i nam się od razu zrobi weselej :))) W dalekim Krakowie :(((
                                                  • Gość: rita Re: weekend w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 22:43
                                                    mika_1 napisała:

> No i nam się od razu zrobi weselej :))) W dalekim Krakowie :(((

mika - w tą niedzielę nie dam rady się spotkać, może innym razem - dobra?
                                                  • mika_1 Re: weekend w Olsztynie 04.04.03, 23:00
                                                    OK - to co proponujesz??? W tygodniu? Czy inny weekend??
                                                  • Gość: rita Re: weekend w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 23:10
                                                    Mika , daj mi czas, nie chcę łączyć wirtualność z rzeczywistością , to jest dla
                                                    mnie cięzkie, muszę zdobyć się na odwagę - przepraszam i nie zrozum mnie żle
                                                  • mika_1 Re: weekend w Olsztynie 04.04.03, 23:15
                                                    Ok :) Nie ma sprawy - ale z tego co wiem, to Ty pierwsza zaproponowałaś spotkanie :) Myślałam więc, że jesteś gotowa:) Nie ma więc za co przepraszać - mówiłam Ci już - szkoda mi czasu na gniewanie się:) Ja się wolę usmiechać:))))))
                                                  • Gość: rita Re:Do Miki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 20:41
                                                    Mika - jutro o 17.00 pod kosciołem na Kozłówku, wręcze ci rakietę dla Lady -
                                                    będziesz tam mogła być ?
                                                    koniecznie chcę sie z toba spotkać !!!!!!
                                                    Jestem jaka jestem !!!! a ty ??????
                                                  • mika_1 Re:Do Rity!!! 05.04.03, 23:53
                                                    OK.
                                                  • mika_1 Re:Do Rity!!! 06.04.03, 00:00
                                                    Rita - trochę sie pospieszyła i przyklepałam bez zastanowienia. Pytania umieściłam już w nowym wątku... Mnie się nie bój - chyba nie pogryzę;))) A rakietę dostarczę z należytą czcią i poświęceniem:)
                                                    Sama mam jeszcze jeden pomysł - ale o tym jutro Ci powiem:)))
                                                  • Gość: rita Re:Do Rity!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 01:16
                                                    Olsztyn jest piękny - prawda?
                                                  • mika_1 Re:Do Rity!!! 06.04.03, 01:45
                                                    Prawda:)
                                                  • Gość: rita Re:Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 01:50
                                                    Czekamy na resztę , zrobimy zbiórkę i przenosimy wszystkich na nowy watek,
                                                    chyba , że dociągniemy do 200 postów
                                                    ostatnio watki dobrze sie otwierają, a 100 -tka szybko leci
                                                  • mika_1 Re:Olsztyn jest piękny 06.04.03, 02:07
                                                    Osobiście jestem za kolejną częścią Pięknego... Zawsze to o jedno kliknięcie mniej:)))
                                                  • mika_1 Re:Olsztyn jest piękny?? 06.04.03, 15:16
                                                    Czy dzisiaj też Olsztyn jest piękny? Zaśnieżony i piękny??
                                                  • mika_1 Rita - do dzieła - załóż kolejną część:) 06.04.03, 15:18
                                                    Proszę... Powyżej setki nikomu się nie chce zaglądać...
                                                    Więc może już czas??
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 15:29
                                                    mika - muszę czekać na innych, nie jest tak żle z wchodzeniem, oni zadecydują
                                                    nie zależy na ilość , bardziej na jakości
                                                    Zbyszek ma powiedzieć jak spędził weekend w Olsztynie , może inni się też
                                                    zgłoszą - poczekajmy na nich!!
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piękny 06.04.03, 18:36
                                                    Koncz wasci, wstydu oszczedz!!! (to chyba tak szlo)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 19:23
                                                    co słychać w Olsztynie ? - opowiadajcie na gorąco, a nie liczcie posty, to nie
                                                    matematyka ;-)
                                                  • Gość: koza Re: Olsztyn jest piękny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 23:21
                                                    W Olsztynie zima, a ja parę dni temu wymieniłem opony na letnie!
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny 06.04.03, 23:24
                                                    A ja jeszcze poczekam...;) Do czwartku ma być śnieg...
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny- koniec weekendu IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 23:24
                                                    czekamy na wpisy wychwalajace piękno Olsztyna
                                                  • Gość: koza Re: Olsztyn jest piękny- koniec weekendu IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 23:31
                                                    O rzeczach oczywistych nie trzeba dyskutować.
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny- koniec weekendu 06.04.03, 23:37
                                                    Olsztyn jest piękny - nawet na koniec weekendu:))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny- koniec weekendu IP: 213.25.179.* 07.04.03, 07:29
                                                    Opony tez mam juz letnie :-(
                                                    W sobote bylem w galerii BWA na olsztynskich plastykach. Potem w Kotwicy, eNce,
                                                    Sowie, znowu eNce. W niedziele w kinie na Makrokosmosie, polatalem z ptakami...
                                                    Niestety, poniedzialek i znowu to szczescie :-(
                                                    Jeziora rozmarzniete, ale wiosny nie widac, slizgam sie na butach (rano na
                                                    Przyjaciol) - na ulicy!!!!
                                                    Ja chce juz WIOSNY !!!
                                                    A pisalem zebysmy poszukali Marzanny, a Wy co ? Nie pomogliscie to mamy co mamy!
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny- koniec weekendu 07.04.03, 10:42
                                                    To może rzeczywiście utopmy coś... Spóźnione, ale szczere będzie - może pomoże:)
                                                  • Gość: jd Re: Olsztyn jest piękny- koniec weekendu IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 13:57
                                                    Niniejszym wychwalam piękno Olsztyna, choć to rzeczywiście banalne.
                                                    Ale jest i ciekawostka: wiosny w tym roku nie będzie.
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny- koniec weekendu IP: 158.66.18.* 07.04.03, 14:12
                                                    Tylko od razu lato.
                                                  • Gość: jd Re: Olsztyn jest piękny- koniec weekendu IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 18:17
                                                    Teoretycznie to jest możliwe, jednak ja bym radził liczyć sie raczej z
                                                    harmonijnym przejściem zimy w jesień (i bynajmniej nie złotą polską).
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny- koniec weekendu IP: *.sprint.com.pl 07.04.03, 19:20
                                                    rita, czy juz sie wszyscy zebrali zeby przejsc do nowego Olsztyna?
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny- koniec weekendu IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 21:03
                                                    widzę i czuję , że większość jest za nowym wątkiem, więc przenosimy sie do
                                                    kolejnego Olsztyna

dziękuję wszystkim za rozmowę - było wspaniale !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka